Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen

Dak garage vernieuwen

De garage heeft asbestplaten en wij willen die verwijderen en dan een nieuw dak waar ik zonnepanelen op kan installeren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 26 m².

Asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen

Ik wil graag 205 m2 asbesthoudende golfplaten risico klasse 2 verwijderen en afvoeren en nieuwe cementvezel golfplaten aan brengen op de schuur ( 3,5 meter).

Eternit golfplaten leggen

Ons dak is 140 m2, er zitten 2 dakkapellen in, zitten nu ook galliaplaten op maar met asbest. Graag een prijs voor het leveren en aanbrengen nieuwe asbest vrije galliaplaten. Randafwerking is niet nodig. Graag verwijderen en afvoeren van de asbestplaten. Dit apart vermelden in de offerte alstublieft.

Dak van asbestplaten verwijderen en vervangen

Voor het verwijderen van een dak van asbestplaten van een schuur. Aan 2 kanten goed bereikbaar, in totaal ongeveer 35m2. Na het verwijderen (en afvoeren) van het puin dient er nieuwe dakbedekking op de schuur te komen.

Doorzichtige golfplaten vervangen

Oude dakplaten verwijderen, afvoeren (doorzichtige golfplaten) en vervangen voor nieuwe platen. Het betreffen geen asbestplaten. Oppervlakte is 45 m2. Vakman mag ook de nieuwe platen aanleveren.

Schuur van nieuwe dakplaten voorzien

De afmeting van onze schuur is 15 x 12 meter, het dakoppervlak is 210 m2. Na het verwijderen van de asbestplaten komen er weer golfplaten op het dak. De nokhoogte is 6 meter en de goothoogte is 3.80 meter. De schuur is alleen te bereiken aan de voorgevel. Die voorgevel is via een oprit van een meter of 30 bereikbaar.

Schuurdak verwijderen en vervangen

Verwijderen van asbestplaten op ons schuurdak. De schuur heeft een oppervlakte van 9 x 5 meter. Tuin is gemakkelijk bereikbaar.

Asbest platen van dak verwijderen

Onder de dakpannen hebben wij dunne asbestplaten. Huis uit 1906. Gebroken kap, typisch Apeldoorns huis. Ben benieuwd wat het kost dit te laten verwijderen, evt laten isoleren en weer de pannen erop.

Asbestplaten verwijderen uit een schuurdak

Op een perceel achter mijn woning staat een schuur. Deze schuur heeft een zadeldak met dakpannen en onder het dakbeschot zitten 48 m² gespijkerde asbestplaten. Ik wil die daar laten verwijderen en afvoeren. Ik beschik al over een asbestinventarisatierapport. De zolder is al leeg en ik zorg zelf voor het verwijderen van de dakpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk vanaf eind november laten verzorgen.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zijn die aan het verbouwen. Een onaangename verrassing was dat het dakbeschot bestaat uit vlakke asbestplaten. We willen voor 10 september het asbest laten verwijderen en afvoeren, omdat dan wordt gestart met het verwijderen van het dak. Het gaat om 2 dakvlakken van ongeveer 10 x 3,5 m². De binnenafwerking is er al vanaf. We willen de dakpannen voorzichtig laten verwijderen i.v.m. hergebruik. Daarna moeten de panlatten eraf en de asbestplaten. Er staan foto's en tekeningen van de woning op Funda. Ik vraag momenteel een vergunning aan. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius