Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen

Asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen

Ik zoek een asbestsaneerder/dakdekker die het schuine asbesthoudende golfplaten dak van mijn woning kan verwijderen en vervangen. Het gaat om een schuurdak van 9 bij 35 meter. De schuur is goed bereikbaar.

Asbesthoudend dak vervangen en ramen plaatsen

Ik zoek een dakdekker/asbestsaneerder die het dak van het achterhuis kan vervangen en renoveren. Het dak heeft 175 tot 200 m2 aan asbest golfplaten wat vervangen moet worden door geïsoleerde dakpanplaat (bv. Kingspan KS1000 RT paneel 60 mm, kleur zwart of rood) en waarin 4 kantelramen geplaatst moeten worden. Het voorhuis(je) heeft dakpannen, circa 75 tot 100 m2, waaraan misschien wat herstelwerk nodig is. Het dak is goed bereikbaar. Verder specificaties graag in onderling overleg.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Het verwijderen van een asbesthoudend, golfplaten dak van ongeveer 70 m2. Vervolgens plaatsen van nieuwe golfplaten op dezelfde manier afwerken als dat het nu is.

Vervanging golfplaten tuinhuisje

Op een tuinhuisje (uit circa 1991) zijn de golfplaten oud en deels kapot, en moeten vervangen worden. Het ligt naast de stoep en is dus goed bereikbaar. Zie ook de foto's. Het betreft grijze golfplaten die mogelijk asbesthoudend zijn. Een onderzoek daarnaar is echter heel kostbaar. Particulieren mogen kleine hoeveelheden afvoeren naar de stort. Gezien de beperkte oppervlakte mogen deze dus het beste is om ze te behandelen als asbesthoudend (inpakken in speciale plastic zakken) en naar afvalstation brengen. Daarna moeten er weer nieuwe grijze golfplaten op gemonteerd worden, bv bitumineuze platen. Uitvoering bij voorkeur binnen circa 1 maand, maar in overleg.

Golfplaten puntdak op een schuurtje vervangen

Ik heb bij mijn woning een schuurtje waar in 1999 rode golfplaten op zijn gelegd (niet asbesthoudend). Ik wil die golfplaten laten vervangen. Het type plaat is in overleg, bij voorkeur rood, en ik wil graag 1 doorzichtige plaat voor wat lichtinval. De breedte is per zijde ongeveer 4 meter en de hoogte 1,5 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Golfplaten op de schuur aanbrengen

Op onze schuur en dat van de buren ligt nu een asbesthoudend golfplaten dak. Dat wordt binnenkort gesaneerd. We willen er nieuwe golfplaten op laten leggen. Het is volgens het inventarisatierapport ongeveer 75 m2 en daarbij moeten er wellicht enkele balken vervangen worden. Daarnaast moet het dak van de twee schuren zo goed mogelijk op elkaar aansluiten, er zit nu wat hoogteverschil in. Ongeveer 5 cm, geschat. Waar moeten we ongeveer op rekenen?

Golfplaten op een schuur en overkapping laten vervangen

Ik heb op een schuur 140 m² en op een overkapping 45 m² golfplaten liggen. Het zijn platen van cementbeton die er in 2000 op gelegd zijn. Ze zijn niet asbesthoudend, desgewenst kan ik dat even in een testrapport laten zetten. Ik wil die platen laten vervangen. Graag bespreek ik de klus hier ter plaatse en ontvang daarna uw offerte. Ik wil het werk in september of oktober laten uitvoeren.

Gallia golfplaten verwijderen en afvoeren

Ons woonhuis is in 1980 voorzien van Gallia eternit golfplaten. De platen moeten worden verwijderd.Er is al een asbestinventarisatierapport gemaakt. Het is 5-10 % asbesthoudend. Het dakbeschot gaan we daarna voorzien van een geïsoleerde renovatie dakplaat. Hierop komt een aluminium dakpanplaat. Wat kost het verwijderen en afvoeren van de platen?

Asbesthoudend dak verwijderen

Wij hebben een bungalow met een asbesthoudend dak. Leitjes en golfplaten liggen er nu op, licht asbesthoudend. Wij willen het dak vervangen door een pannendak. De hellingsgraad van het dak zal iets van 25 of 30 zijn. Ongeveer 16 x 8 meter. Het is aan alle kanten goed bereikbaar. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Kunt u mij informatie en prijzen per mail sturen?

Golfplaten dak op de garage vervangen

Ik wil graag mijn golfplaten dak van mijn garage laten vervangen. Het gaat om 35M2. Vermoedelijk zijn de platen wel asbesthoudend. Dit is mij met de koop van het huis verteld, maar er is geen bewijs van. De buren zijn eventueel ook bereid het dak te laten vervangen. Het gaat dan om 7 garages.

Partners

Partners van Casius