Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbestdak van loods slopen en vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbestdak van loods slopen en vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbestdak van loods slopen en vervangen

Asbestdak van loods slopen en vervangen

De loods is nu 40x35 meter. Er zit oud dak op waar asbest in verwerkt is. Wij willen daar graag een offerte van ontvangen. Als bijlage ziet u hoe het er nu uit ziet, op de foto is 1 huidige loods en in werkelijkheid zijn het er drie naast elkaar waar 1 gezamenlijk dak op moet.

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.

Dak op een loods vernieuwen

Ik wil graag het asbestdak laten verwijderen en hierna een nieuw dak inclusief lichtbaan laten plaatsen. Eventueel moeten hier zonnepanelen op geplaatst worden. Het betreft een loods van 700 m2 en ik schat in dat het dak zo'n 800 m2 groot is. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.