Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest sanering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest sanering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest sanering

Asbest sanering dak

Bedrijfsverzamelgebouw met drie kappen circa 25 graden dakhelling. 3x kap á 15 m2 vloeroppervlakte. 6 units, 5 adressen. Gaarne indicatie voor asbestsanering voor 3x kap en 2x kap. Huidige dakbedekking zijn asbest golfplaten, nieuwe dakbedekking in overleg. Het gaat om een indicatie in verband met financiering.

Asbest sanering

Het verwijderen van 150 m2 golfplaten van een vrijstaande schuur (zonder beschot). De golfplaat wil ik graag vervangen voor staalplaat met pur (minimaal 30 mm). De staalplaat mag ook damwand profiel zijn. De huidige 18 golfplaten hebben een lengte van 2.95 meter lang x 5,50 meter breed. De zonnepanelen die er nu op liggen moeten er af. Het gaat om 30 panelen van 250 Watt (zitten er nu 3 jaar op).

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbest golfplaten vervangen op een schuur

Wij hebben een schuur van 225 m² waar vermoedelijk asbesthoudende golfplaten op liggen. De schuur is gebouwd in 1986. Ik wil het dak even laten beoordelen en ontvang graag uw offerte voor de sanering van het dak als het inderdaad om asbest gaat. Ik bezit nog geen inventarisatierapport. Ik wil een ook een offert ontvangen voor het leggen van nieuwe golfplaten.

Asbest dak van schuur verwijderen

Op mijn schuurdak van ongeveer 150 m² liggen asbesthoudende golfplaten. Ik wil die graag laten verwijderen en er daarna zelf nieuwe platen op leggen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport beschikbaar. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de sanering.

Nieuw dak op de woning aanbrengen

Willen woning kopen met asbest dakbeschot. Deze willen wij geheel vernieuwen (tussenwoning ongeveer 10m x 6m). Sanering wordt geregeld. Dus graag offerte voor 1. Plaatsen geïsoleerde dakplaten 2. Terugleggen van bestaande pannen 3. 2 extra dagen stijger ivm sanering werkzaamheden 4. Alles wat ik over het hoofd zie

Asbestleien op het dak vervangen

Het gaat om asbest leien, eternit, op een vrijstaande voormalige boerderijwoning met Franse kap. De woonoppervlak is ongeveer 250 m2. Er is geen inventarisatierapport aanwezig. Echter zou ik graag een globale prijs ontvangen per m2 voor de asbest sanering en vervanging door kunststof leien of bitumen, shingles.

Dakleien met asbest vervangen

Ik heb nu een leien dak en ik wil een nieuw leien dak. De huidige leien zijn asbesthoudend en dienen vervangen te worden na sanering door een gecertificeerd bedrijf. De oppervlakte van het zadeldak van het woonhuis is circa 175 m2 en de oppervlakte van het zadeldak van de aanbouw is circa 50 m2.

Asbestehoudede golfplaten op dak schuur laten vervangen

Het gaat om een puntdak met een oppervlak van 100m2 met asbest golfplaten. Geen dakramen etc. Behalve een schoorsteen op de nok van de kopgevel. Asbest rapport is aanwezig. Indien ook sanering uitgevoerd kan worden dan ook een binnenplafond van 40 m2 meenemen. Te vervangen door soortgelijke golfplaten, maar dan geïsoleerd. Tegelijk ook een tweetal "vensters" in het dak plaatsen. Graag gespecificeerde offerte. Saneren kan ook door een andere partij worden uitgevoerd ; er hoeft dan verder niet gesloopt te worden.

Asbest verwijderen en daken vernieuwen

Ik heb 2 loodsen met asbest daken. 27 x 17 meter en 20 x 10 meter. Ik ontvang graag een offerte van asbest sanering en het laten vernieuwen van beide daken met golfplaten. De loodsen zijn goed bereikbaar via een asfalt weg.