Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest saneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest saneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest saneren

Asbest saneren en zonnepanelen plaatsen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die het asbest (chrysotiel 10-15%) op mijn dak kan vervangen. Dak is 84 m², bedekking in overleg maar voorkeur naar een licht materiaal (bv. leien). Dak is grotendeels schuin maar loopt over in een vlak stuk. Op dit vlakke stuk wil ik zonnepanelen laten installeren. Asbestrapport aanwezig.

Puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen

Goedemiddag, Wij (koppel uit Limburg) zijn op zoek naar een bedrijf dat aan de slag kan met ons dakproject. We willen ons verouderde puntdak laten vervangen (incl. asbest saneren) en vervolgens een nieuw geïsoleerd dak laten maken, met dan ook meteen zonnepanelen. Is het mogelijk om hiervoor een offerte op te stellen bij ons thuis? De oppervlakte van het dak is namelijk onbekend.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen

Het gaat om een huizenblok van 10 woningen waar mogelijk meerdere huizen hun asbest houdende golfplaten willen laten saneren en nieuwe golfplaten terugplaatsen eventueel met vervangen bestaande isolatie. Oppervlakte dak per huis ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om de daken van 10 huizen ongeveer.

Golfplaten dak met asbest van een berging vervangen door een nieuwe

Wij zijn met onze vereniging van eigenaren opzoek naar de vernieuwing van ons dak op de berging. We hebben golfplaten liggen met asbest. Dit willen we vervangen door nieuwe golfplaten of geïsoleerde platen. We hebben nog geen inventarisatierapport. Op google maps kun je via streetview de berging zien aan de achterzijde van het complex. De berging is goed te bereiken, eromheen is een parkeerplaats. Kunnen jullie ons helpen met een offerte? Het dak is zo'n 170 m2 inclusief schuinte berekening. Graag willen we nieuwe goten werkend en aangesloten. Er zitten ook een aantal lichtpanelen in. 2 offertes waarvan 1 met geïsoleerd dak en 1 zonder in PDF. Graag een al inclusief prijs zoals, saneren, sloopmelding, container. Zonder verborgen extra kosten en volledige afwikkeling. Graag offerte via de mail. Deze offerte gaan we beoordelen via de VVE vergadering. Als jullie offerte het beste uit de vergadering komt dan nodigen we jullie uit om te komen kijken zodat jullie een definitieve offerte kunnen maken.

Dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen

Wij betrekken eind februari onze nieuwe woning en willen een grote renovatie van het dak laten uitvoeren. Ik ben op zoek naar iemand die binnen ons budget kan werken. Dak renovatie van een langgevelboerderij. van 18m bij 10m. verwijderen asbest dakbeschoten (nog geen asbestrapport). aanbrengen nieuwe dakbedekking en isolatie. aanbrengen 3 dakkapellen en 3 dakramen. vervangen dakgoten en afvoer. vernieuwen schoorsteen en verwijderen schoorsteen. dakstuunbalken verhogen of aanpassen. neem gerust contact met me op voor een eventueel een afspraak. mvg Robert jan bos

Asbest saneren

Het betreft saneren van asbesthoudende kunst dakleien op een mansardedak. Rondom het huis is overal goed bereikbaar door vrijstaande woning met aanbouw. Goothoogte van woning betreft circa 2,8 m1 en nokhoogte betreft 5,5 m1. Er is een inventarisatierapport.

Dak bedekken en isoleren vanaf buiten

We hebben een dak met asbest. Asbest laten we door een ander bedrijf saneren. Wij zijn opzoek naar iemand die voor de nieuwe dakbedekking (dakpannen) met isolatie aan de buitenkant kan zorgen. We willen een warme dak isolatie op 180 m2 hellend dak. Er zit een dakkapel waarvan het dak ook vernieuwd zou moeten worden. Het dak is 5 x 2 meter. We willen de afwerking met de goten verzonken in het dak en met een triprime dakrand. Het huis heeft een begane grond met een verdieping. Ook zouden we de kozijnen van de ramen en het dakkapel laten vernieuwen. Hoeveel meter dit in totaal is durven we niet te zeggen.

Dak met asbest van bedrijfsgebouw saneren

Mijn huidige bedrijfsgebouw is gedekt met 490 m2 asbest. Dat dient gesaneerd te worden. Vervolgens wil ik het dak met sandwich panelen laten bedekken. Liefst ook de gevel 1,5 tot 2 meter omhoog en laten afwerken met sandwich panelen. Thans bestaat het gebouw uit een ongeïsoleerde spouwmuur en vergane dakisolatie onder de platen. Kom ik in aanmerking voor: 1) asbestsanering subsidie? 2) Milieu investering aftrek? 3) Zo ja, wat zijn de kosten en wat zijn de baten van de afzonderlijke zaken?

Asbest saneren van schuin dak

Ik wil graag mijn dak vernieuwen. Bestaande situatie: schuin dak met dakpannen en asbest van binnen. Het gaat om 65 m2. Nieuwe situatie: Saneren asbest, nieuw dak plaatsen met nieuwe dakpannen, isolatieplaten en een dakkapel aan de achterkant plaatsen (momenteel nog niet aanwezig). Uitvoering: begin augustus. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest.

Asbestplaten afvoeren - dak vernieuwen en isoleren

Ik heb een hellend dak van circa 75 m2. Onder de dakpannen ligt asbest dakbeschot. Ik wil het asbest saneren, het dak isoleren en de huidige dakpannen weer terug op het dak. De woning ligt in Middelaar, Noord-Limburg.

Partners

Partners van Casius