Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest houdend materiaal verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest houdend materiaal verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest houdend materiaal verwijderen

Verwijderen van mogelijk asbest golfplaten dak

Graag zou ik een raming ontvangen voor het verwijderen van een golfplaten dak (weet eigenlijk nog niet of het echt asbest houdend is maar is geplaatst in 1980. Het aantal vierkante meter golfplaten is 90.

Asbest houdend materiaal verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning van 14 meter lang met een schuin dak van 6 meter hoog, oppervlakte dus 168 m2. Hier is uit de jaren 70 asbest houdend materiaal aanwezig. 'De pannen dienen te worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Daarna dienen er nieuwe pannen geplaatst worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig voor het asbest.

Eterniet platen van hellend dak verwijderen

Het dak is bijna 30 jaar oud en moet op termijn vervangen worden. Ik wil graag het asbest vervangen hebben voor een non-asbest houdend materiaal. Het gaat om een licht hellend dak van ongeveer 200 m2 op een vrijstaande bungalow. Bestaande asbest platen zijn in 1989 aangebracht (Ethernit Gallia). Er bevinden zich 14 zonnepanelen op het dak moeten worden overgeplaatst. Bestaande dakgoten zijn van zink en voor zover bekend goed. Bestaand isolatie is van steenwol. De klus graag uitvoeren vóór de winter haar intrede doet.

Dak met asbesthoudende leien vervangen

Ik heb nu een leien dak en ik wil het leien dak laten herstellen. Het zijn Eterniet leien, asbest houdend. Deze wil ik laten vervangen voor een nieuw leien dak.

Dakrenovatie

Wij hebben net een huis gekocht (bj 1955) en overwegen een dakrenovatie. De dak constructie is in goede staat. Wel bestaat het dakbeschot uit een asbest houdend materiaal. De goten zijn aan vervanging toe en ook enig houtwerk daarom heen zal vervangen moeten worden. De dakkapel zal ook vernieuwd moeten worden. We zouden zelf de pannen eraf kunnen halen en willen deze hergebruiken. Met vriendelijke groet, Lars

Garage plat dak vervangen 30 m2

Garage nu met golfplaaten, deze zijn niet asbest houdend, vervangen en nieuw plat dak met EPDM maken. Dakgoten zijn aanwezig en worden hergebruikt. Het gaat om ongeveer 30 m2. Balken ook vervangen. 1 metalen balk met houten spanten.