Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen

Het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten

Het gaat om een bestaande garage van 4.00 x 9.00 meter. Er liggen nu golfplaten op (geen asbest). Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe geïsoleerde dakpanplaten omdat de golfplaten er niet mooier op worden. Maat golfplaat die er nu op ligt is 1.00 x 2.44 meter. Het huidige dak heeft een hellingshoek van ongeveer 45 graden. De garage is gebouwd in houtenskeletbouw. Het doel van het isoleren is geluidsdemping, op dit moment is het niet geisolleerd.

Asbest golfplaten verwijderen 600 m2

Ik wil graag 600 m2 asbesthoudende golfplaten van een bijgebouw laten verwijderen. Ik heb een inventarisatierapport. Graag het asbest ook afvoeren. Over de nieuwe dakbedekking ben ik nog niet helemaal uit, maar ik denk weer aan golfplaten. Het gebouw is vrij van obstakels en te bereiken met steiger/hoogwerker. Uitvoeringstermijn kan vanaf april.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen

Het gaat om een huizenblok van 10 woningen waar mogelijk meerdere huizen hun asbest houdende golfplaten willen laten saneren en nieuwe golfplaten terugplaatsen eventueel met vervangen bestaande isolatie. Oppervlakte dak per huis ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om de daken van 10 huizen ongeveer.

Golfplaten dak met asbest van een berging vervangen door een nieuwe

Wij zijn met onze vereniging van eigenaren opzoek naar de vernieuwing van ons dak op de berging. We hebben golfplaten liggen met asbest. Dit willen we vervangen door nieuwe golfplaten of geïsoleerde platen. We hebben nog geen inventarisatierapport. Op google maps kun je via streetview de berging zien aan de achterzijde van het complex. De berging is goed te bereiken, eromheen is een parkeerplaats. Kunnen jullie ons helpen met een offerte? Het dak is zo'n 170 m2 inclusief schuinte berekening. Graag willen we nieuwe goten werkend en aangesloten. Er zitten ook een aantal lichtpanelen in. 2 offertes waarvan 1 met geïsoleerd dak en 1 zonder in PDF. Graag een al inclusief prijs zoals, saneren, sloopmelding, container. Zonder verborgen extra kosten en volledige afwikkeling. Graag offerte via de mail. Deze offerte gaan we beoordelen via de VVE vergadering. Als jullie offerte het beste uit de vergadering komt dan nodigen we jullie uit om te komen kijken zodat jullie een definitieve offerte kunnen maken.

Extensief groen dak voor schuur en aanbouw

Wij zijn benieuwd wat het kost om op onze aanbouw een groen dak aan te leggen en wellicht ook op onze schuur (als die geschikt blijkt). Onze aanbouw (plat dak) is ongeveer 3 x 6 meter en heeft nu een bitumen dakbedekking. Die zal dus vervangen moeten worden, graag meenemen in de offerte. Het dak van onze schuur is ongeveer 3 x 6 meter en momenteel bedekt met golfplaten. Wij denken niet dat het asbest is, maar gezien ons huis uit 1987 komt, is met mogelijk asbest verdacht materiaal. De helling van ons dak op de schuur is volgens mij niet meer dan 60%. Voor beide daken is een sedumdak voldoende, er wordt niet op gelopen. graag beide daken in de offerte apart vermelden.

asbest dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die het beschadigde dak van een caravanstalling kan verwijderen. Het gaat om asbesthoudende platen. Na het verwijderen dient het dak (6 bij 4 meter) van nieuwe golfplaten te worden voorzien. Het gaat om 21 platen (7 x 3).

Asbest houdend dak vervangen

2 x hellend dak +/- 3 meter lengte.Totale dakoppervlak +/- 180 m2. Er liggen nu asbest golfplaten op en deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik heb nog geen rapport aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Asbest golfplaten verwijderen en vervangen

We hebben een klein schuurtje van 32 m2 maar best hoog (~3 m). Daarvan willen we graag de asbest golfplaten vervangen met nieuwe golfplaten.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik heb een schuur met een oppervlakte van +/- 260 m2 bedekt met asbesthoudende golfplaten. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van deze platen. Ik heb nog geen inventarisatierapport. Optioneel wil ik golfplaten ervoor terug. In de zomer wil ik beginnen. Graag eerst een prijsindicatie met een prijs per m2 en een offerte met het verwijderen en terugplaatsen van het nieuwe materiaal. Inclusief verwijderen en afvoeren.

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten van onze schuur, particulier, met lessenaarsdak ca. 8,5 mtr. lang en 5,5 breed aan de lage zijde, hoog ca. 1,8 mtr. Te bereiken via pad ca. 1 mtr.

Partners

Partners van Casius