Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest golfplaten verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest golfplaten verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest golfplaten verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil in de toekomst 120 m² asbesthoudende golfplaten laten verwijderen en afvoeren. Ik heb nog geen asbestinventarisatierapport. Ik wil graag wat informatie over het saneringstraject, de subsidiemogelijkheden en de kosten.

Geïsoleerde dakbedekking op woonhuis plaatsen

Wij willen een geïsoleerd dak laten plaatsen maar dan moet eerst het oude golfplaten dak met daarin mogelijk asbest laten verwijderen. Het gaat om een zadeldak van 6 x 7 meter midden van het dak is ongeveer 1 meter hoog dus zal het iets meer dan 42 m² zijn. Er is nog geen inventarisatierapport opgevraagd. Het puin dient ook door de vakman te worden afgevoerd.

Asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak

Het gaat om het verwijderen van deels asbest en deels reguliere golfplaten. Hierna het leggen van een pannendak. De totale dak oppervlakte is 370 m2. Dit gaat om de schuren, niet om het woonhuis. De vakman moet ook het puin afvoeren.

Asbest golfplaten dak vernieuwen

Paardenstal asbest golfplaten dak vernieuwen. Het grondoppervlak is 15-20 meter. Vervangen met golfplaten of eventueel lichtplaten. Er is geen saneringsrapport aanwezig.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Dak vervangen van schuur

Ik heb waarschijnlijk een asbest golfplaten dak die ik wil laten vervangen voor een nieuw dak van sandwichpanelen. De schuur is van 1973. Het dak is 8 bij 20 meter ongeveer. De vakman moet het puin vervolgens afvoeren.

Asbest golfplaten vervangen

Er dienen asbest golfplaten van de garage verwijderd te worden en afgevoerd. Hierna wil ik graag nieuwe golfplaten laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Asbest golfplaten vervangen op een schuur

Wij hebben een schuur van 225 m² waar vermoedelijk asbesthoudende golfplaten op liggen. De schuur is gebouwd in 1986. Ik wil het dak even laten beoordelen en ontvang graag uw offerte voor de sanering van het dak als het inderdaad om asbest gaat. Ik bezit nog geen inventarisatierapport. Ik wil een ook een offert ontvangen voor het leggen van nieuwe golfplaten.

Asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen

De asbest golfplaten op het pand dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om ongeveer 500 m2 en er is 1 zijde goed bereikbaar, de andere zijde zal gaan via de tuin van de buurman. Tevens dienen er ook nieuwe golfplaten geleverd en geplaatst te worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbest golfplaten van een zadeldak verwijderen

Wij zijn sinds kort eigenaar van een huis met daarbij een hobbyloods van 12 x 9,5 meter. Het zadeldak van die loods is ongeveer 150 m² groot en bedekt met asbesthoudende golfplaten. Wij beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Wij ontvangen graag uw offerte voor het totale saneringstraject.

Partners

Partners van Casius