Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Wij willen in de 1e helft van 2018, maar het liefst zo snel mogelijk het dak van onze schuur van 12 x 100 meter laten verwijderen, de stal voor ongeveer 1/3 slopen en op 2/3 weer een nieuw dak leggen (golfplaat met isolatie).

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil in de toekomst 120 m² asbesthoudende golfplaten laten verwijderen en afvoeren. Ik heb nog geen asbestinventarisatierapport. Ik wil graag wat informatie over het saneringstraject, de subsidiemogelijkheden en de kosten.

Geïsoleerde dakbedekking op woonhuis plaatsen

Wij willen een geïsoleerd dak laten plaatsen maar dan moet eerst het oude golfplaten dak met daarin mogelijk asbest laten verwijderen. Het gaat om een zadeldak van 6 x 7 meter midden van het dak is ongeveer 1 meter hoog dus zal het iets meer dan 42 m² zijn. Er is nog geen inventarisatierapport opgevraagd. Het puin dient ook door de vakman te worden afgevoerd.

Asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak

Het gaat om het verwijderen van deels asbest en deels reguliere golfplaten. Hierna het leggen van een pannendak. De totale dak oppervlakte is 370 m2. Dit gaat om de schuren, niet om het woonhuis. De vakman moet ook het puin afvoeren.

Asbest golfplaten dak vernieuwen

Paardenstal asbest golfplaten dak vernieuwen. Het grondoppervlak is 15-20 meter. Vervangen met golfplaten of eventueel lichtplaten. Er is geen saneringsrapport aanwezig.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Dak vervangen van schuur

Ik heb waarschijnlijk een asbest golfplaten dak die ik wil laten vervangen voor een nieuw dak van sandwichpanelen. De schuur is van 1973. Het dak is 8 bij 20 meter ongeveer. De vakman moet het puin vervolgens afvoeren.

Asbest golfplaten vervangen

Er dienen asbest golfplaten van de garage verwijderd te worden en afgevoerd. Hierna wil ik graag nieuwe golfplaten laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Partners

Partners van Casius