Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbest dak verwijderen van boerderij en vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbest dak verwijderen van boerderij en vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbest dak verwijderen van boerderij en vernieuwen

Asbest dakbeschot weg, nieuwe dakpannen, isoleren en nieuwe dakkapellen

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.

Dakbedekking vervangen van de woning en schuur

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning en garage kan renoveren. Het gaat om de Eternit dakplaten vervangen door nieuwe dakbedekking qua gewicht passend op de huidige dakconstructie (kunstleien?), incl. nieuwe isolatie. Volgens analyse rapport van Fibrecount bevatten de huidige Eternit dakplaten geen asbest. Het gaat ongeveer om 200 m2. De woning en garage zijn goed bereikbaar.

Vernieuwen van (asbest) dakconstructie en isoleren boerderij

Betreft het vernieuwen van de constructie, verwijderen van asbest en rietlaag, aanbrengen isolatie en dakpannen op schuurdeel. Daarnaast aanbrengen isolatie en vernieuwen dakpannen op woondeel. We willen ook de mogelijkheid onderzoeken om een klein gedeelte als glaswand/dak uit te voeren.

Dak renovatie

Betreft een boerenhuis uit 1912 met een dak van asbest leien, plm 280 m². De bedoeling is om deze te verwijderen en zo nodig/ zo mogelijk het dak te repareren en/of beter te isoleren. Een en ander afhankelijk van mogelijkheden en kosten.

Dak renoveren

Ik zoek iemand voor renovatie van een pannendak, daarbij is het dak ongeveer 40 m2 . Het oude dak onder de pannen liggen grijze asbest houdende platen die moeten nog verwijderd worden . Voor het nieuwe dak graag ook isoleren met unidek platen compleet met nieuwe dakpannen van een geglazuurde kleipan

Sedum dak aanbrengen

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van ons asbest dak door een sedum dak. Ik schat zo'n 150 m2.

Dak isoleren

Oud huis uit 1928. Schuin dak met dakkapel. Binnenwand aan dak plaatsen en Isoleren. Er is een zolder. Hiervoor offerte van bedrijven die dit doen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Gaat om 80 a 100 m2, graag aan de binnenkant isoleren.

Dakbedekking vernieuwen

Asbest wordt gesaneerd in januari. Steiger is aanwezig en gelijk het dak bedekken middels singels of pannen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Gaat om 90 m2

Asbest van dak verwijderen en isoleren

Wij hebben een huis gekocht waarvan we wisten dat er asbest op het dak zit. Dit is inmiddels ook door een expert vastgesteld. We willen dit (laten) verwijderen en vervolgens isoleren en ofwel met dezelfde pannen als erop liggen bedekken, ofwel met groendak bedekken. Rapport is aanwezig, en we willen het dak vanaf de buitenkant isoleren. Het dak is 80 m2. Graag een offerte.

Dak renovaties

Eisen vervangend dak woningen Vogelbuurt Scope • De vervanging betreft vier types daken, alle met asbest houdende golfplaten: o Dak twee laags woning (koude vliering, huidige isolatie in vliering vloer o Dak drie laags woning (dak is beperkt geïsoleerd en vormt schuin plafond van slaapverdieping) o Dak aangebouwde bergingen (dakplaten met 2 cm PUR onder de golfplaat, ruimten onder dak deels verwarmd (hal wc)) o Dak vrijstaande bergingen (golfplaten op gordingen). • De vervanging betreft de goten (de zinken kilgoten tussen de daken en de woningen, boven op de scheidende muur tussen twee woningen en de goot bij een hoekwoning. • Daarnaast moeten mogelijk ook de goten bij de bergingen vervangen worden Asbest • Voor alle 4 types daken moet conform de vigerende asbestregelgeving: de specifieke asbestinventarisatie worden uitgevoerd, de golfplaten en de met asbestvezel gecontamineerde materialen worden verwijderd en de sanering worden vrijgegeven. Architectonische kwaliteit • De 4 types daken moeten qua aanzicht bij elkaar passen. Dit betekent niet dat ze exact aan elkaar gelijk moeten zijn. • Niet alle woningen doen mee. Een goed betaalbaar plan kan mensen nog over de streep trekken, maar er zullen altijd woningen blijven die niet mee doen. De mix nieuw en oud moet voldoen aan welstand criteria. • Architectonische kwaliteit binnen minimale kosten. Dan blijven mensen mee doen, bij hogere kosten zullen mensen afhaken en wordt het beoogde architectonische effect op buurtniveau tenietgedaan. Warmte weerstand • Voor de daken van de twee- en drielaags woningen en de aangebouwde bergingen dient de uiteindelijke R waarde van het dak groter dan 3,5 te zijn. Dit is een eis die voortkomt uit veel gestelde voorwaarden bij financiering en subsidie. • Voor de bovengenoemde daken wordt gestreefd naar een R-waarde van 6, conform het vigerende bouwbesluit voor nieuwbouw.

Partners

Partners van Casius