Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afwerking dakrand bij halvering schuur met buren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afwerking dakrand bij halvering schuur met buren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afwerking dakrand bij halvering schuur met buren

Zinken dak op kapel zetten

Het gaat om het dak van een kleine kapel die nog gebouwd moet worden. Een gebouwtje dat een schuin hellend dak heeft met twee knikken erin. De randen van het dak komen samen met aan de kopse kanten twee houten wanden/gevels en de lange zijde zijn van polycarbonaat platen. We zijn op zoek naar een strakke afwerking, zodat de dakrand super slank kan zijn. Het oppervlak is 10,8 m2. Het dient midden november gerealiseerd te worden en eind november klaar te zijn. We denken aan een zinken dak, maar een alternatieve oplossing is ook zeker welkom!

Afwerking dakrand bij halvering schuur met buren

Wij delen een schuur met de buren. Totale grote schuur 2,5 meter bij 5 meter. Beiden hebben we dus een schuur van 2,5 meter bij 2,5 meter. Echter, de buren willen niet meedoen met een totale vergroting van de schuur. Wij zijn dus 'genoodzaakt' om de schuur te halveren. Echter ik wil geen ruzie met de buren en wil zijn kant van de schuur netjes af (laten) werken, dit gaat dan voornamelijk om het dak, omdat ik lekkages wil voorkomen. Het afwerken van de dakrand betreft een lengte van 2,5 meter. Op de schuur ligt een (ik denk bitumen) gebrand dak met zinklijsten omrand.

Dak met EPDM of bitumen bekleden

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak is 6 x 3,15 meter dakrand afwerking met 1 stadsuitloop. Materiaal verwijderen en isoleren doe ik zelf.

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Afdak naast schuur dekken

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgaaf voor het opnieuw laten maken van een bitumineuze dakdekking op een afdakje naast de schuur inclusief zinken dakrand afwerking en HWA uitloop in overstek. Het dakje is ongeveer 2.50 x 3.30 meter groot.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Aanbrengen van 2-laags APP dakbedekkingssysteem op onderlaag van gefixeerde/te fixeren isolatieplaten aan dakbeschot. APP toplaag met leislag/UV-bestendig/brandrol. ALU-dakrand. Geen grindlaag! Vervangen van bestaande zinken stadsuitloop 60 x 80 mm (ook zink). Afwerken van aansluiting met buren. Vervangen van isolatieplaten apart opgeven als meerwerk (mocht dit nodig zijn). Inclusief verwijderen/afvoeren van oude dakbedekking en eventueel de isolatieplaten. Huidige houten tegels op dak worden door mij van tevoren verwijderd. Dak wordt later door mijzelf geheel of gedeeltelijk afgedekt met rubber tegels. Huidige dakopbouw voor zover bekend als volgt: - Bitumineuze dakbedekking op dak en rechthoekige randen; - ALU-profiel afwerking; - Isolatieplaten H=ongeveer 10 cm; - Underlayment platen ongeveer 16 mm; - Houten balklaag hoogte is ongeveer 18 cm; - Regelwerk en gipsplaten plafond. Dakafmetingen (zie ook bijgevoegde tekening): maximale daklengte = 588 cm overlap naar buren = 29 cm maximale dakbreedte = 301 cm hoogte rechthoekige randen = 14 cm breedte rechthoekige randen =cm Bijgevoegd: tekening en foto’s Planning van de uitvoering: 1e of 2e week van mei. Eind april te bepalen afhankelijk van de weersverwachtingen.

Isoleren en epdm aanbrengen

Bestaande plat dak met opengaande koepel. Totale isolatie opp 42m2. Totale dak opp 46m2 zonder overschot. Dakrand 19mtr hoog. 8cm voldoende pir/Pur. Epdm : Geplakt. Gevraagd effen afwerking... Schoorsteen 1mtr hoog voegen rot. Alu kader koepel 146 x 176... verhogen ? Dakrand voor en achter. Buren met roofing. Verwacht 4000 euro. Ik kan mee helpen. Uitvoering vanaf november. Antw 2000. Geen premies, wel 6%.

Dak op het tuinhuis bedekken

Ik heb een tuinhuis met een plat dak van 7,5 x 4,5 meter. De dakplaten worden op afschot gemaakt. Hier laat ik graag nieuwe dakbedekking op aanbrengen. Graag laat ik mij adviseren over bitumen en pvc., wat het goedkoopste is. Ook te doen: isolatie, dakrand/afwerking en een afvoer. Op korte termijn 1 week/1,5 week uitvoering.

Bitumen op een plat dak vervangen

9 vierkante meter evt 18 als buren meedoen. Schuifdak lekt en is aan vervanging toe. Nb dak buren lekt niet. Graag offerte incl verwijderen dakdekking en nieuwe daklijst? (Afwerking naar dakrand/boeiboord) weet de juiste naam niet

Dak renoveren

Bezig met aankoop woning (onderhandeling over prijs). Keramische dakpannen verwijderen, dakhout aangetast door houtworm verwijderen, panlatten vervangen, houtwerk behandelen tegen houtworm. Dakpannen terug plaatsen en slechte pannen vervangen (ca. 30%). Ook graag prijsopgave bij vervanging pannen 100%. Tevens slechte overstekken, goot/dakbetimmering vervangen (de dakrand afwerking langs schuin dak). Inhoud woning 370. Oud huis 1918.