Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoerpijp lekkage verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoerpijp lekkage verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoerpijp lekkage verhelpen

Dakgoot met lekkage naast de afvoerpijp repareren

In de dakgoot is een lek, waarschijnlijk versleten bodem van een dakgoot aan de voorkant van het huis: Haydnstraat 13. Plek is naast de afvoerpijp. Graag ontvangen wij een offerte, of is dat nadat u (kosteloos? ) komt kijken.

Afvoerpijp lekkage verhelpen

Mijn afvoerpijp vanaf het platte dak is defect. Zeer waarschijnlijk is het de bocht in de afvoerpijp die lekt. De bocht vanaf het dak naar de muur. Dus graag de afvoerpijp vervangen. Eerst wat bitumen weghalen waarschijnlijk. Goed toegankelijk vanaf beide kanten van het huis.

Daklekkage aan dakkapel oplossen

Er is nu een kleine lekkage op een hoek van de dakkapel. Het oude bituum dient te worden verwijderd, al 20 jaar oud, en nieuw bituum aangebracht. Ook de afvoerpijp dient te worden vervangen en de dakplint vast gezet. De oppervlakte is ongeveer 14.5 m2.

Dakgoot en afvoerpijp reparatie

Er is een lekkage aanwezig bij mijn zinken dakgoot. Ook de afvoerpijp hier is slecht en dient te worden gerepareerd.

Dakgoten schoonmaken

Het gaat om 2 dakgoten van ongeveer 10 meter lang tussen de daken in. Het is een geschakelde rijtjeswoning waar aan elke kant van het dak een gedeelde dakgoot van voor naar achterloopt. Deze moet gereinigd worden van blad. Er is lekkage in huis vermoedelijk door verstopping van blad waardoor het water niet tot niet goed de afvoerpijp in kan of wellicht wel over het randje onder de pannen doorsijpelt. Het gaat nu om twee dakgoten met "spoed" . De buren willen aan de andere kant ook de dakgoot meenemen en wellicht wil de andere buurman dat ook aan zijn kant. Graag prijsopgave voor 2, 3 en 4 dakgoten reinigen. En of het ook op zeer korte termijn gereinigd kan worden. Van het weekend wordt het slecht weer ;-)

Daken van schuren repareren

Ons schuurdak is eerder dit jaar door een bedrijf gerepareerd, maar dat is niet goed gegaan. Nu is niet alleen ons schuurdak slechter eruit gekomen, maar ook het (SEDEM) schuurdak van mijn buren. Daar is nog lekkage. Het gaat om een soort 6 hoekige schuur van 20 a 23 m². Er zijn nieuwe balken, niet goed, gelegd en de afvoerpijp is niet goed aangesloten. Graag ontvang ik een offerte voor mijn schuurdak, alsmede ook een gecombineerde met die van mijn buren. Is een verzekeringskwestie geworden.

Terugkerende daklekkage verhelpen

Bij de afvoerpijp van een plat dak heb ik een daklekkage. Deze plek gaf 2 jaar geleden ook al een lekkage. De lekkage dient opgelost te worden en wellicht dient er een nieuwe bedekking geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 38 m2 en er ligt nu bituum op het dak. Graag hoor ik wat het verschil is tussen bituum en EPDM.

Schuur dak en afvoer nakijken

Mijn platte dak van de schuur moet nagekeken worden. Er blijft veel water op liggen en misschien moet er een extra afvoer gemaakt worden? Ik heb binnen een lekkage gehad, doordat de afvoerpijp verstopt is geweest. Hier moeten nieuwe plafond platen in, 2 stuks. Mijn plat dak is ongeveer 6 bij 8 meter. Verder wil ik dat graag de omlijsting nagekeken wordt en indien nodig vernieuwd.

Lekkage dak verhelpen

Ik wil graag het dakleer van ons platte dak op de eerste verdieping laten repareren en of vervangen in verband met een lekkage. De afvoerpijp van het hemelwater steekt een paar centimeter boven het dak uit, waardoor het water op het dak blijft liggen. Daarnaast is het bitumen dakleer erg oud en dit moet waarschijnlijk worden vervangen. Het dak is ongeveer 8 vierkante meter groot (eventueel twee platte daken). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lekkage op een pannendak verhelpen

Zou het mogelijk zijn, om een afspraak te maken voor het controleren van een lekkage op het dak. Het huis is 33 jaar oud. Het dak is bedekt met beton sneldek dakpannen. Het betreft een rijtjeshuis, de voorkant heeft een korte schuinstaand dak (waar ook de lekkage optreedt) en de achterkant van het huis, loopt het dak tot op de eerste verdieping en is voorzien van een dakkapel. De lekkage bevind zich rond de afvoerpijp van de ketel. Op de zolder zijn vlekken zichtbaar in de platen van het plafond. Graag deze lekkage opsporen en verhelpen. Er is mij verteld dat de dakpannen vervangen moeten worden, graag hoor ik van u of dit noodzakelijk is.