Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer bekijken en repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer bekijken en repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer bekijken en repareren

Afvoer bekijken en repareren

Bij de afvoer van het hemelwater blijft water op het dak staan waardoor er nu een lekkage is binnen in huis. De afvoer is niet verstopt. Ik denk dat het water op het platte dak waarschijnlijk niet meer goed afloopt naar de regenpijp.

Dakbedekking vernieuwen met bitumen

Op mijn bijkeuken en op de 1e verdieping van mijn woning wil ik in totaal 50 m² bitumen dakbedekking laten vervangen. Er ligt geen grindballast op. De bijkeuken heeft 1 afvoer, het andere dak 2, en deze dienen ook te worden vervangen. Bovendien wil ik de nokpannen laten renoveren. Er is momenteel lekkage bij de aansluiting van die nokpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakgoten en afvoerpijpen vervangen

Ik wil alleen de dakgoten en afvoer pijpen vervangen. Het gaat om drie op maat gemaakte dakgoten welke 4, 6 en ongeveer 11 meter lang zijn. Daarnaast heeft elke dakgoot een afvoerpijp. Graag zou ik willen dat iemand langs kan komen om de situatie te bekijken betreffend de mogelijkheden en kosten.

Reparatie van de dakgoot

Dakgoot is normaal OK, maar bij hevige regen en een verstopte afvoer bij de buren is het water naar binnen gekomen met schade aan plafond. Bekijken wat/of er iets moet gebeuren.

Lekkage plat dak/bitumen

Het platte dak heeft 3 afvoerpunten;door verzakking vindt de afvoer in hoofdzaak via 1 punt plaats. Als door bladeren e.d. afvoer wordt belemmerd(veel bomen om het huis),vindt op verschillende plaatsen in het huis lekkage plaats, die ook tot uitdrukking komt op buitenmuren;voorts vertonen binnenmuren permanent verkleuringen, die m.i. op vocht wijzen. Graag inspectie en bekijken wat er nodig is om het te verhelpen en te herstellen.