Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afschot herstellen van plat dak uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afschot herstellen van plat dak uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afschot herstellen van plat dak uitbouw

Economisch afgeschreven dakbedekkingen vernieuwen

Vernieuwen van de economisch afgeschreven dakbedekking op 4 plekken: 1. 10 vierkante meter dakbedekking uitbouw 2e etage. 2. 8 vierkante meter dakbedekking uitbouw 1e etage. 3. 11 vierkante meter dakbedekking plat dak keuken en het plaatsen van een daklichtkoepel. 4. 20 vierkante meter dakbedekking dakterras boven woonkamer en een slecht afschot herstellen.

Afschot herstellen van plat dak uitbouw

Wij willen het afschot herstellen van een platte dak uitbouw. Het betreft een uitbouw aan twee zijden. Achter en de zijkant waar water niet goed wegloopt en na regen deels (te) lang blijft liggen op de platte daken. De klant wil graag met de vakman overleggen over wat er precies moet gebeuren.

Dakgoot herstellen

Wij hebben een dakgoot aan onze schuur, waarin het water blijft staan doordat het afschot niet goed is. Er is ook wat lekkage aan die kant van de goot. Vanaf het zadeldakje is de bitumen dakbedekking doorgeplakt in die goot. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies voor de beste aanpak en de kosten daarvan.

Plat dak isoleren

Het gaat om een bestaande woning met een plat dak (van c.a. 175 m2) van mastiek met stenen. Dat moet eraf en afgevoerd worden. Vervolgens willen wij het dak opnieuw geïsoleerd worden met EPDM en afschot. Er zit nu een kleine lekkage dus het liefst zo mogelijk, mocht het niet op korte termijn mogelijk zijn dan herstellen we dat eerst plaatselijk. We horen dan graag wanneer u tijd heeft om het hele dak aan te pakken.

Plat dak vernieuwen

Ik wil mijn plat dak renoveren. De afmetingen zijn 13 * 2,5 meter. Pvc graag vervangen door epdm. Afschot herstellen want nu blijft er een plas water op liggen na een regenbui. Het dak is makkelijk te bereiken.

Lekkage voorgevel en dak

Lekkage door voorgevel en terrasvloer buiten op bovenverdieping. Dak bestaat uit voordak en achterdak, ik denk dat platte achterdak 6 x 4 meter vervangen met worden (bitumen of wat het beste materiaal is). Er moet een beter afschot komen, het moet meer bol komen te staan. Voorkant heeft lekkage aan voorgevel met torentje, het lijkt daar door de muur heen te lekken. Graag opsporen en herstellen.

renovatie dakleer

Kelderdak (~8x4-m) zit onder dakterras (10-15 cm zandbed met 80x80-cm leisteen terrastegels). Terras en zandbed verwijderen, oud dakleer verwijderen en afvoeren. Nieuw dakleer inclusief 50-mm PIR isloatieplaten (met afschot) aanbrengen en opstand inslijpen over ca. 10-m in gemetseld muurtje. Dakterras herstellen en alles weer terugbrengen in oorspronkelijke staat.

Lekkage bitumen dak herstellen

In verband met lekkage waarschijnlijk vervangen van bitumen dak inclusief daktrim en verlagen van waterafvoerputje. Serredak (tussen schuur en woning) is 2.30 breed en 3.30 meter lang. Werkhoogte is 2.50 meter. De lekkage is op de naad met de daktrim. Er zit geen originele daktrim op, maar een hoeklijn. Daktrim graag plaatsen. Waterafvoer van serredak naar schuurdak moet iets naar beneden gericht, betere afschot realiseren. Graag advies en herstel van lekkage.

Het bouwkundig onderzoek van de door ons ...

Het bouwkundig onderzoek van de door ons te betrekken woning (per 1-maart 2002, bouwjaar 1925) adviseert om de oude dakbedekking (plat dak, plm 20 jaar oud) te vervangen door APP, daarbij dakopstanden en dakdoorvoeren aan te helen, afschot hemelwater te herstellen en liefst ook dakisolatie en mastiekranden aan te brengen. Het dakhout moet nagelopen worden evenals het zinkwerk. Verder moet de dakbedekking van het balkon worden vernieuwd, met nieuwe draintegels en het loodslab ingeslepen worden. Aangezien liefst in het hele huis ook plafonds aangebracht dienen te worden, overwegen we bij de vervanging en isolatie van het dak meteen gipsplaten aan te laten brengen. Indien er een bedrijf voor handen is dat ook op de benedenverdieping gipsplaten plafonds kan aanbrengen, zou dit van pas komen.