Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies en realiseren overkapping aan huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies en realiseren overkapping aan huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies en realiseren overkapping aan huis

Advies en realiseren overkapping aan huis

Het gaat om een eventuele overkapping aan huis, in de achtertuin. Formaat ongeveer 320 bij 340 cm. Wat zijn de voor -en nadelen van de diversiteit aan daken? Na goed advies wil ik graag overgaan tot het realiseren van deze klus.

Bij positief advies zonnepanelen plaatsen op grote schuur

Ik heb een oude schuur van 30 meter lang en 8 meter breed met een schuin dak. Er liggen nu asbest platen op die ik zelf ga vervangen. Wat er overblijft is een ijzeren constructie. Ik wil graag advies over de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Mocht dit daadwerkelijk mogelijk zijn dan zou ik het graag dit jaar willen realiseren.

Dakspanten veranderen en dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakspant veranderen, dwarsbalk verwijderen voor doorloop ruimte. Daarnaast willen wij het plaatsen van een dakkapel realiseren mits het mogelijk is om een verandering aan te brengen van onze dakspant. De dakkapel zal ongeveer 4 meter breed zijn. Voor de keuze van materiaal ontvangen wij graag advies. Echter willen wij een prijsindicatie ontvangen en of dit wel mogelijk is in verband met het dakspant.

Bitumen dak en dakisolatie vervangen

Betreft een plat dak van circa 25 m2 groot, dit is na 20 jaar toe aan vervanging van de bitumenlaag. De huidige laag ligt niet geheel strak op en daarom vraag ik mij ook af of er iets aan de onbrandbare isolatie eronder moet gebeuren. Tevens zit ik er aan te denken om hier een groendak te realiseren. Daarover wil ik graag advies ontvangen en offerte betreffend de kosten.

Dak vervangen en geintegreerde zonnepanelen installeren

Het dak van een woonhuis, 2 onder 1 kap, uit de '30-er jaren moet geheel worden vervangen. De liggende pannen zijn 80 jaar oud, maar lekken nog niet. Tegelijk met de vervanging willen wij graag geïntegreerde zonnepanelen realiseren. Graag uw advies over geïntegreerde zonnepanelen. Dankoppervlakte 180 m2, helling 38 procent. Opdrachtgever zijn 2 families.

Lekkage bitumen dak herstellen

In verband met lekkage waarschijnlijk vervangen van bitumen dak inclusief daktrim en verlagen van waterafvoerputje. Serredak (tussen schuur en woning) is 2.30 breed en 3.30 meter lang. Werkhoogte is 2.50 meter. De lekkage is op de naad met de daktrim. Er zit geen originele daktrim op, maar een hoeklijn. Daktrim graag plaatsen. Waterafvoer van serredak naar schuurdak moet iets naar beneden gericht, betere afschot realiseren. Graag advies en herstel van lekkage.

Op een bestaande uitbouw, een opbouw ...

Op een bestaande uitbouw, een opbouw realiseren incl het verlengen van de dakconstuctie (wolfskap) incl dakpannen.. Oppervlakte 2,5 meter x 6,5 meter. Oplevering waterdicht incl.doorbraak naar bestaande woning en 2 kunstof kozijnen, draai kantel ramen. De opbouw willen we graag in dezelfde steensoort, maar het pand is niet onderhijd dus misschien is steen te zwaar. Mogenlijk moet er hiervoor gehijd worden anders de opbouw in hout. Hierover willen wij graag advies.