Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

60 kantpannen vastschroeven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 60 kantpannen vastschroeven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 60 kantpannen vastschroeven

60 kantpannen vastschroeven

Tijdens recente stormachtige dagen zijn er bij verschillende huizen in onze straat kantpannen van het dak gewaaid. Bij vervanging werden we erop geattendeerd dat deze eigenlijk vastgeschroefd horen te zijn. Het betreft het vastzetten van de kantpannen aan zowel de voor- als achterzijde van het huis. Het gaat om in totaal vastzetten van 60 pannen (15 pannen per dakrand). Aangezien meerdere huizen in de straat stormschade hadden, zouden we graag een offerte ontvangen voor 1 huis en wat de mogelijke korting is als we meerdere huizen tegelijk laten doen. Max aantal is 6 huizen. Kunt u hierbij aangeven hoe we de werkzaamheden uitgevoerd worden, of we allemaal thuis moeten zijn, of aanwezigheid van 1 aanspreekpunt voldoende is, wat de aanpak is als er een pan kapot gaat bij het vastzetten (wie verzorgt een nieuwe) en of er garantie op de werkzaamheden van toepassing is.

Isoleren + dakpannen hellend dak

Wij zijn voornemens een woning te kopen (bouwjaar 1979) waar veel aan moet gebeuren. Op dit moment zijn wij bezig met het begroten van de kosten voor de verbouwing. Een van de onderdelen is het dak. Om te kijken of e.e.a. qua budget past zouden wij graag vrijblijvend een indicatie hebben van de kosten die gemoeid zijn bij het langs de buitenzijde isoleren en aanbrengen van een nieuw pannendak. Het betreft een zadeldak (gordingenkap) met aan de voorzijde een kopgevel van ca 2m breed die doorloopt (met zadel pannendakje) en aan de achterzijde een dakkapel (met lessenaars pannendakje) van ca. 9m breed. De aansluiting van het dak naar de gevel is uitgevoerd met kantpannen en windveren. Het dakoppervlak bedraagt in totaal ca. 200m2 met ovh dakpannen. De dakhelling ligt tussen de 45 en 60 graden. De dakgoot bevindt zich op een hoogte van ca. 3-3,5m en de nok ca. 8-9m gemeten vanaf straatniveau. Er dient rekening te worden gehouden met 1x een dakraam in het dak en 2x een doorvoer (installatie). De huidige dakpannen zijn aan het einde van hun levensduur. Omdat het huidige dak tevens een lage isolatiewaarde heeft is het plan om op het bestaande dakbeschot renovatieplaten aan te brengen met een Rd van 4 en daarop nieuwe dakpannen aan te brengen. De huidige gordingen dakconstructie en het dakbeschot blijven dus gehandhaafd. De werkzaamheden zijn als volgt: - Verwijderen oude dakpannen, panlatten, loodslabben, windveren etc. - Aanbrengen PIR renovatieplaten (Rd = 4,0) en eventueel benodigde folies - Nieuwe panlatten aanbrengen - Nieuwe dakpannen aanbrengen ovh - Loodslabben vervangen ter plaatse van dakkapel (onderzijde en zijwangen) en kopgevel (zijwangen) totaal ca. 25m1 + loketten 1 schoorsteen - Windveren vernieuwen ca. 30m1 - Boeiboorden vernieuwen ca. 40m1 - dakgoot (bakgoot zink) verwijderen en aanbrengen nieuwe dakgoot ca. 40m1, inclusief beugels. De aannemer dient alle werkzaamheden uit te voeren voor een goede uitvoering van het werk. Indien

VHV dakpannen vervangen

Oude dakpannen verwijderen, Damp-open scherm plaatsen, Keramische VHV zwart verglaasd plaatsen (zelfde type pan als huidige) inclusief nokvorsten. Geen kantpannen wegens windveren met waterbord. 60 m2. Aan beide zijde van het dak bevindt zich een dakkapel voorzien van pannen. De genoemde 60 m2 is inclusief deze dakkapellen.

Nieuwe dakpannendak aanbrengen

Het betreft het leggen van de dakpannen. Het zijn 2 dakvlakken van 7.20 bij 16 meter minus 45 m2 in verband met de zonnepanelen. Verder dient er 16 meter vorst en ondervorst geplaatst te worden en 60 kantpannen. Er staat al een steiger rondom.

Volledige dak renovatie

Graag ontvang ik van u een offerte voor een dakrenovatie. Het betreft een dak van 60 m2. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - slopen/afvoeren bestaand dak - aanbrengen damp-werende folie - aanbrengen panlatten - aanbrengen dakpannen (VHV blauw gesmoorde dakpan) - aanbrengen kantpannen (gevelpannen) - aanbrengen nokvorsten - aanbrengen dakvoetprofiel

Dak- en kantpannen vervangen

Offerte voor een begroting van eventueel het vervangen van de dakpannen en kantpannen. Het gaat dan om de levering en het aanbrengen. Ongeveer 60 m2. We hebben een origineel dak en een dak de aanbouw. Tussen de pannen zit verschil. Op het originele dak willen we dezelfde pan als een paar jaar terug op de aanbouw gelegd is. Type koramik narvik VH engobe. Eventueel noodzakelijk steigerwerk zelf te verzorgen. Indien noodzakelijk; dak schoonmaken, tengels en panlatten vervangen en waterkerende folie aanbrengen. De nokvorsten zijn reeds vervangen en kunnen eraf gehaald en later terug geplaatst worden. Het bestaande dak bestaat uit houten dakbeschot, tengels (circa 1 cm) en panlatten (circa 2 cm) en dakpannen fabricaat Gebr. T(eeuwen).

Keramische dakpannen vervangen

Wat zijn de kosten om het dak van keramisch dakpannen te voorzien en de oude weg te halen? Het betreft een hoekwoning met ongeveer 1900 dakpannen en 60 kantpannen.

Schoorsteen van pannendak verwijderen

Loze schoorsteen verwijderen. Deze is ongeveer 1 meter hoog, 1 meter breed en 60 cm dik. Boven de tweede verdieping. Afmeting van de schoorsteen is ongeveer 80 x 100 cm en 100 cm hoog.Wel met 2 nieuwe nokpannen 2 linker kantpannen en 2 rechter kantpannen. Het gaat om sneldek RBB pan. Hoekwoning. Steiger zetten is niet mogelijk maar vlak ernaast loopt een pad waar wel een steiger of hoogwerker geplaatst kan worden. Anders aan de voorzijde van het huis. Eventueel ook bij mijn ouders waar 2 schoorstenen te verwijderen zijn, ook boven de tweede verdieping. Dit is in Axel.

Vernieuwen dak en schoorsteen verwijderen

Het gehele dak renoveren + twee dakkapellen voor en achterzijde, kunststof. Oppervlakte dak is 39 m2. Zie hieronder een overzicht van maten: Voor en achterzijde. Steiger huur /op afbouw 60 m2 Afvoer panlatten/dak 6 m3 Afvoer pannen/puin 2,5 ton Bevestigingsmateriaal 0,25 post Panlat 130 m1 Pannen 410 st. Vorsten 15 st. Ondervorst 6 m1 Kantpannen/eindvorst 0 m1 Folie 1 st. Kraan/lift 1 post Arbeid totaal 4 mandagen Iso dakplaat wit afgewerkt 39 m2 Dakkapel voorzijde 3m, 1 st. Dakkapel achterzijde 4,8 m, 1 st. Aftimmeren dakkapellen 1 post Verlagen gordingen 1 st. Aanhelen vloer achter knieschot: 6 m2 Schoorsteen verwijderen 1 st. Estrichvloer 35 m2

Dakpannen vervangen

Offerte voor Achterdak vlak van mijn woonhuis met betonpannen door mos aangetast vervangen door zelfde type en model betonpannen eventueel met matglazuurlaag. Dakhelling ca 20%, oppervlakte ca 100 m2, ca 1000 pannen en 60 kantpannen. Dakpannen moeten ook geleverd worden.