Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter

Dak(je) opnieuw laten bedekken

Het gaat om verwijdering oude deklaag en nieuwe deklaag aanbrengen op een afdak boven de voordeur. Afdak bestaat uit beton. Afmeting vlak gedeelte =1900 ×700 mm. + 3 × 250 mm. I.v.m. schuin oplopend gedeelte. Totaal 2.30 m2

250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter

Van een vrijstaand woonhuis het dak (circa 250 m2), de betonnen sneldek-dakpannen vervangen voor bijvoorbeeld lichtere metalen geisoleerde dakpanplaten. De huidige betonnen sneldekkers verwijderen wij zelf. Graag willen wij bijvoorbeeld metalen dakpanplaten op geïsoleerd antraciet en het liefst met leislag. Graag ook advies van de dakdekker. Momenteel hangt de achterzijde van het dak (16 meter breed) iets door, vermoedelijk omdat de betonnen sneldekkers eigenlijk te zwaar waren voor de constructie. Dit moet hersteld worden en we willen meteen aan de achterzijde in hetzelfde dak een kunststof dakkapel van circa 13 meter breed met meerdere draai-kiep-ramen. De zoldervloer is van hout dus mogelijk versterking noodzakelijk.

Sporendak isoleren, dakgoten en aanpassen van pannen

Sporendak boerderij 1921. Totaal dakoppervlak 250 m2 inclusief wolfskap. Huidige dak bevat 10 cm unidek voor sporendak. Erg geluidsgevoelig. We willen dunne laag geluidsisolerende platen plus dampdoorlatende folie over het bestaande unidek plaatsen. Daarna de huidige mulden ttr pannen weer plaatsen. Afwerking aan zijkanten dak moeten worden aangepast. De Ubbink dakgoten moeten worden aangepast aan dikte nieuwe dak dit eventueel worden vervangen, als u hier een aantal opties voor kan vinden De afmetingen van de goten zijn door de structuur van de boerderij ongeveer 16 meter, 2 meter, 3 meter, 1 meter, 3 meter, 16 meter, 2 meter en 4 meter langs de wolfskap. 3 velux dakramen moeten worden aangepast aan nieuwe hoogte dakisolatie. Dat geld ook voor nokruiter en wolfskap.

Dakbedekking vernieuwen en eerst checken asbest in zit + eventueel isoleren

Goedemiddag, Ik zou graag mijn dak willen laten renoveren. Ik heb een hoekwoning met ongeveer 70 m2 aan leien die ik moet renoveren. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen: - nieuwe leien plaatsen - verwijderen en afvoeren van de oude leien. Een aparte offerte voor eventueel nieuwe isolatie. Ik weet niet of er asbest op zit. Graag laat ik dit eerst controleren. Ik ben dus opzoek naar iemand die én het asbest kan verwijderen(mocht dit aanwezig zijn) en het controleren hiervan, én het vernieuwen van de leien. Ik eet precies aantal leien die erop zitten: de zijkant heeft 435 leien, de achterkant 200, de voorkant 250. Ik kan foto sturen van het dak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Dakpannen ontmossen en hydrofoberen (transparante bescherming) of coaten

Graag laat ik mijn dak (dakpannen) ontmossen en hydrofoberen (transparante bescherming) of coaten. Het gaat om 250 m2. Er is een deel tuin met tuinpad, daar kan wel een stellage geplaatst worden denk ik. Graag zou ik deze klus binnen 2-4 weken laten uitvoeren. Het moet gebeuren voordat ik de zonnepanelen op het dak laat plaatsen. Het liefste 's avonds bellen, overdag ben ik aan het opereren en kan ik de telefoon niet opnemen.

Dak van bedrijfspand bekleden met EPDM

Het dak van een bedrijfspand moet met EPDM bekleed worden. Het gaat om 250 m2 dak, 14m x 18m. Het moet gemonteerd worden op Kingspan xdek vlies Scrim XG. De aanvraag betreft eventueel Firestone Rubbergard EPDM 1,1mm verkleefd tegen de opkanten. Ook graag de montage van 2 hemelwaterafvoeren en 4 spuwers. Opkanten graag afgewerkt met een muurkap. Het dak wordt zelf met isolatie geplaatst in week 24-25. Graag zou ik het EPDM laten plaatsten in week 26-27. Een steiger of hoogwerker plaatsen is mogelijk.

Samenwerking dak plaatsen en dakgoot

Ik ben bezig met het bouwen van mijn huis en ben van plan om het dak ook zelf te leggen in het 3e kwartaal. Dit wordt aluminium (250 m2) met de kleur antraciet en een antu-condens laag, maar ik zoek een vakman waarmee ik kan samenwerken en voor de bijzonderheden. De goot wordt ingesloten in het dak (in totaal ongeveer 44 m), deze wil ik laten bevestigen. Is er iemand die hier interesse in heeft?

Dakpannen vervangen inclusief panlatten en dakfolie

We willen graag 250 m2 dakpannen vervangen inclusief dakfolie en panlatten. Momenteel liggen er dakpannen op, oud zeil en oude latten. Dit moet eerst weggehaald worden.

Een groendak boven de schuur en uitbouw maken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de garage en uitbouw kan voorzien van een groen/sedumdak. Het gaat om een dak van in totaal 20 m2 op een hoogte van 250 cm. Het dak is deels van beton, deels van hout. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met bitumen.

Het ontmossen van een een rietendak

Ik zoek een dakdekker die het rietendak van mijn woning kan reinigen. De woning zelf is 250 m2 groot, het dak zal dus rond de 300 m2 zijn. Het gaat voornamelijk om het ontmossen en eventueel herstelwerkzaamheden op het dak. Daarnaast bevinden zich nog 4 dakkapellen in het dak. De woning is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius