Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zuid Scharwoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zuid Scharwoude heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zuid Scharwoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zuid Scharwoude of directe omgeving.

74 klanten uit Zuid Scharwoude bevelen een bij Casius in Zuid Scharwoude aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zuid Scharwoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Zuid Scharwoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zuid Scharwoude:

Aluminium lichtstraat laten plaatsen in een houten plat dak

We willen graag een aluminium lichtstraat laten plaatsen van 4110X1500. Het dak is een platdak van hout met bitumen van 7 x 5 meter. Wij hebben al een lichtstraat gezien, deze willen wij in overleg met de vakman aanschaffen. Wij hebben gehoord dat het ongeveer 4 weken zou duren voor deze gemaakt kan worden.

Golfplaten vervangen door polycarbonaat platen

Wij hebben een terras van 6 bij 3 meter. Er zitten golfplaten op de terrasoverkapping. Wij willen polycarbonaat platen op laten plaatsen.

Dakpannen vervangen

De woningbouwvereniging vervangt bij naburige huurhuizen de dakpannen en plaatst nieuwe dakvensters. Wij als eigenaren mogen meedoen, maar betwijfelen of we willen ingaan op het liggende aanbod. Het dak is zo'n 6.50 meter breed, 15 pannen hoog ex nokpan. Aan de voorzijde zit een dakkapel in van circa 2.70 meter breed en 7 pan hoog, achter is er een dakkapel 5.50 meter breed en 7 pan hoog. Voor zit tevens een, te vervangen, dakraam ter grootte van 4 pannen. Vervanging moet plaatsvinden met Monier Novo+ ivm aansluiting op de oude pannen op een koopwoning aan de ene kant en de nieuwe pannen op de huurwoning aan de andere kant. Op achterzijde liggen tevens 5 zonnepanelen onder de dakkapel door jullie of door installatiebedrijf te verwijderen en herplaatsen. Vragen: wat zouden de kosten zijn? Op welke termijnen zouden jullie de klus kunnen uitvoeren? Is er mogelijkheid tot korting als er een hoekwoning in het complex, met alleen dakkapel aan de voorzijde, iets kleiner dan de onze een zelfde klein dakraam maar aan de achterzijde en mogelijk een bij te plaatsen grote dakraam aan de achterzijde, in dezelfde klus mee gaat?

Dakpannen vervangen

Wij zouden graag onze dakpannen vervangen voor nieuwe dakpannen. Antraciet grijze betonpan, liefst Monier. Het gaat om 2 dakdelen van ongeveer 24 m2 per dakdeel. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Dak van een boerderij renoveren

Wij zijn geïnteresseerd in de boerderij die te koop staat. Echter willen wij het gehele dak van de boerderij laten renoveren, kunt u ons misschien een grove schatting geven van het kostenplaatje? Het is een oude sporenkap met riet onder de dakpannen. De hele kap moet dan ook geïsoleerd worden en er moeten vermoedelijk ook nieuwe dakpannen op.

Plat dak schuurtje isoleren

Wij hebben een bijkeuken van ongeveer 2 bij 4 meter. Er liggen plankjes op de balkenlaag, waarop de dakbedekking is gekleefd. Wij zouden dit graag isoleren, maar niet via de constructie plaatjes erop leggen en daarop stoeptegels, zoals bij onze bij onze buren. Wat zouden wij hieraan kwijt zijn?

Reparatie daklekkage

Graag offerte voor reparatie aan schuin dak. Het is een pannendak. Het is op een plek boven in het dak waar lekkage is. Bij de buurvrouw is wel een dakkapel geplaatst.

Reparatie lekkage dak

Gaarne offerte voor reparatie lekkage dak. Waarschijnlijk liggen dakpannen niet goed en is een afvoergoot verstopt. Dak is op vrijstaande woning met twee verdiepingen, boven de benedenverdieping begint het schuine dak al.

Vernieuwen van het platte dak op de bijkeuken

Na jarenlange lekkage die met nieuwe dakbedekking niet op te lossen bleek te zijn, is het dak dermate verrot dat het voor een groot deel vernieuwd moet worden en er goede oplossingen gezocht moeten worden voor een goede regenwaterafvoer en een aflopend dak. Er moeten verschillende balken vernieuwd worden, nieuwe dakplaten en isolatie geplaatst worden, nieuwe dakbedekking, voor goten etc. gezorgd worden. Dak van maximaal 15 m2.

vernieuwen dak

gebroken kap totaal oppervlak ca 70m2. Vernieuwen van panlatten en deels dakhout; herdekken met huidige verbeterde hollandse pannen. zonodig vervangen deel dakpannen.

aanbrengen van bitumen op nieuw ...

aanbrengen van bitumen op nieuw geplaatst dakkapel