Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakbedekking vervangen:

Dakbedekking vervangen

Heb een dak van 20 jaar, renovatie nodig, rond 50 m2. Momenteel pvc, weet nog niet wat voor materiaal ik wil. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, andere (PVC, Resitrix, Rhepanol, ...)
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakbedekking vervangen uit heel Nederland:

Herstel lekkage dak tuinhuis met overkapping

Dak van tuinhuis met overkapping lekt. Lekkage is vooral in dak overkapping, die is 4 bij 4 meter. Totale oppervlak is 27 vierkante meter. Dit is dak schuur en dak overkapping. Dakbedekking is bitumen er zitten 2 laag bitumen op. Wij willen het rotte hout van de overkapping laten vervangen en nieuwe laag bitumen. Het hout is op sommige delen vervangen, wij hebben nog wat hout over, als er dus nog hout vervangen moet worden kan dat. En op dak schuur alleen nieuw laag bitumen.

Dakbedekking vervangen en groen dak aanleggen

Wil graag een groen dak willen aanleggen op mijn uitbouw achter. Dit is op het noord-oosten. Het dak is ong 2.5m bij 5,5m. Ik weet niet of de constructie op het extra gewicht berekend is, maar het is mogelijk om extra ondersteuning aan te brengen. de toplaag die er momenteel op zit zal wel gelijk vervangen moeten worden. Graag zou ik een offerte willen van het plaatsen van een groen dak.

Asbest garagedak vervangen

Ik wil graag een nieuw dak en boeidelen op mijn schuur met hellend dak. Er zitten nu asbest platen op. Graag wil ik wat opties kunnen afwegen middels offertes. Zelf asbest verwijderen of laten doen. Type dakbedekking en wel of niet isoleren.

Dakbedekking van het tuinhuisje vervangen

Aan 1 kant van ons tuinhuisje zijn shingles afgewaaid. Het dak dient nu rondom opnieuw met dakbedekking te worden bekleed, liefst erg degelijk en duurzaam.

Dakbedekking van bitumen vervangen van twee daken

Het is een huis met twee plat bitumen daken in 2 delen vernieuwen. De twee delen hebben 3x6 en 6x6 als afmetingen.

Dakbedekking platdak bijkeuken vervangen

Er zit een lekkage bij ventilatiepijp van het toilet. Of enkel dat deel repareren, of beter de hele dakbedekking vervangen. Dat laatste lijkt ons beter. Dak is 650cm lang en 245cm breed Zie foto;s

Het vervangen van bitumen dak en purplaten isolatie

Bestaand oud bitumen dak van ongeveer 7,5 x 11 meter. Drie lichtkoepels aanwezig. Nieuwe dakbedekking en isolatie. Van buitenaf met purplaten, Het dak ligt op 8 meter hoogte.

Dakbedekking en dakgoten vervangen

Het vervangen van een ethernet dak (100 m2). Inclusief 2 stuks dakkapellen en het vernieuwen van de goten, gaat om 180 lopende meters . Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Bitumen dak

Beste dhr/mevrouw, Graag zouden wij ons dak opnieuw willen laten bedekken met bitumen dakbedekking. Informatie woning - Oppervlakte: 52 m2 (ongeveer) - Grind aanwezig: Ja - Afwerking dakranden: Aluminium afwerklijsten (denk ik) - Verder afwerking: Lood rondom het huis moet vervangen worden (of alternatief) deze zit in de voeg gemetseld. - Dakterras: Aanwezig Aanvang werkzaamheden: - Zo spoedig mogelijk, voorjaar/zomer i.v.m. lekkage op dit moment Graag ontvangen wij het volgende: - Wat de totale kosten zijn: - Wanneer start werkzaamheden plaats kan vinden: Graag zou ik de communicatie per email willen aanhouden.

Dak vervangen van tuinhuis en schuur

Vanwege de afgelopen storm is de dakbedekking van ons tuinhuisje en schuur losgekomen. Dit betreft een thuishuisje met de volgende afmeting: 350 x 450 (gaat om het object vooraan op de foto). En een schuur, deze staat achter het tuinhuisje, met de volgende afmeting 220 x 320. Wij vragen een complete offerte voor de arbeidskosten inclusief de benodigde materialen voor het repareren van het tuinhuisje en de schuur. En graag een complete offerte voor alleen het tuinhuisje.

Partners

Partners van Casius