Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zaandam of directe omgeving.

1143 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak plaatsen, platte daken van 6 woningen vernieuwen, compleet dak vervanging inclusief isolatie platen, gehele dakconstructie vervangen en verhogen, vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen), dakpannen vervangen voor 4 woningen, dak vervangen en zonnepanelen leveren en plaatsen, nieuwe dakconstructie maken, dak isolatie aanbrengen, dakisolatie verhogen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen door keramische pannen, woning isoleren, dak bedekken en thermisch isoleren, asbesthoudende golfplaten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zaandam:

Dakrenovatie uitvoeren

Wij willen een dak renovatie laten doen omdat dit nodig is. In het verleden is er houtworm geweest en dak begint in te zakken. Wij zouden graag een offerte voor een dak renovatie en of voor een nieuw dak. Het gaat om een pannendak met L vorm met twee afzettingen van ongeveer 80-90 m2.

Dakrenovatie van bedrijfshal

Ik heb een dak van 1260 m2 dat gerenoveerd moet worden. Ook moeten de lichtstraten dichtgemaakt worden. Het dak is 4,5 meter hoog. Er zit nu bitumen op en dat kan eventueel weer gebruikt worden. Daarna moeten er zonnepanelen opgezet worden dus het maakt niet zoveel uit.

Dakbedekking garage (plat dak) vervangen

Dakbedekking van de garage is ruim 40 jaar oud en begint hier en daar water door te laten. Gaat om een oppervlakte van zo'n 18 m2 waar nu bitumen en grind op ligt. Dit moet vervangen worden. Er zijn nog 5 naastliggende garages die deze klus ook willen uitvoeren. Heeft u een mooie prijs hiervoor?

Dakpannen vervangen en folie leggen

Wij hebben een eengezinswoning die aan de voorzijde 7 meter breed is en aan de achterzijde 3 meter breed. Er zijn 3 dakramen en een dakkapel aanwezig. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er folie geplaatst worden en nieuwe pannen.

Dak isoleren

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Plat dak van 55 m2 op het zuiden isoleren. Zowel binnen als buiten isoleren graag. Op 26 juni krijg ik de sleutel.

Verschoven dakpannen recht leggen

Graag een offerte voor het recht leggen van ongeveer 10-15 dakpannen.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Ik heb 10 panelen met daaronder mussen-nesten. Svp verwijderen, panelen schoonmaken en vogelwering plaatsen om nieuwe nesten te voorkomen.

Pannendak controleren op stormschade

Na afgelopen storm missen wij een dakpan, deze hebben wij zelf extra aanwezig. Wij zoeken iemand die deze pan kan vervangen en ons dak kan controleren, ook graag het dak van de buren.

Stormschade: weggewaaide dakpannen terugleggen

Er is bij ons vanwege de storm 1 dakpan van het dak gewaaid. De pan moet helemaal bovenaan het dak er weer opgelegd worden. De dakpan is nog heel.

Dak herleggen

Wij hebben een vrijstaand monument volledig opgebouwd. Hier is een nieuw dak opgebouwd. De oudhollandse pannen moeten worden terug gelegd en eventueel tekorten bijgeleverd. De oppervlakte is ongeveer 370 m2.

Regenpijp terugzetten of repareren

De regenpijp (circa 4 meter en PVC is los geraakt en moet worden teruggezet/gerepareerd). De pijp hangt los aan de achterkant van de woning. Graag een offerte.

Lichtkoepel in plat houten dak maken

In de badkamer willen wij graag boven de douche een lichtkoepel laten plaatsen. Kunnen jullie ons adviseren welke lichtkoepel jullie aanbevelen en wat installatie door jullie kost. We zijn benieuwd naar de kosten voor ventilerende koepels in de maat tussen de 50x50 en 100x50 cm. Er komt ook mechanische ventilatie in de ruimte. Is dan een ventilerende koepel noodzakelijk of aan te bevelen? We zijn ook bezorgd over de mogelijkheid tot inbraak via de koepel. Graag hierover uw advies. Het dak is van hout.

Zinken goot repareren of vervangen

Aan de achterzijde van de woning lekt de goot en de muur is zeer nat buiten, binnen nog niet. Het betreft hier een zinken dakgoot van ongeveer 31 jaar oud. Het huis is 5,70 meter breed. De lekkage zit in het midden.

Compleet nieuw dak aanbrengen

Ik heb een puntdak van 50 m2 waar ik een compleet nieuw dak op wil hebben. Alles moet compleet gerenoveerd worden van nokvorst naar panlatten en de dakpannen zelf ook. Dit omdat het helemaal verrot is. Het zijn golvende dakpannen. De dakgoot moet niet vervangen worden. Het dak is ongeveer 8-9 meter hoog. Er is ook lekkage aanwezig en ik zou dit graag snel willen starten.

Dak renoveren van tweekapper

Wij wonen in een 2-onder-1-kap, bij de buren is het dak in het verleden al aangepakt, maar bij ons helaas niet. Het dak lijkt wat 'moe' en doorgezakt waardoor er nu water op de dakkapel blijft staan wat zorgt voor lekkage bij bepaalde weersomstandigheden. De derde rij pannen van onderaf ligt bijna horizontaal. De pannen dienen te worden verwijderd, nieuwe daklatten en dampwerende folie geplaatst en daarna nieuwe pannen. Deze pannen dienen te lijken op de pannen van de buren zodat dit doorgetrokken kan worden. Het dak is ongeveer 4 meter breed en 3 meter hoog. Het bituum op de dakkapel aan de voorzijde dient ook te worden vervangen. De dakkapel is ongeveer 4 meter breed.

Plat dak isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekking

Wij wonen in een tussenwoning met een plat dak van ongeveer 40 m². We willen het platte dak aan de buitenzijde laten isoleren en laten voorzien van nieuwe dakbedekking. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik heb aan de voorzijde van mijn hoekwoning een dakgoot hangen, net boven de ramen van de begane grond. De goot is ongeveer 5 meter breed en lekt. Er is daardoor schade ontstaan aan de gevel. De buitenzijde van de goot heeft een aparte vorm en is geschilderd en ik weet niet precies welk materiaal dat is. Ik denk dat er een zinken goot in zit. Ik laat de klus graag hier beoordelen en ontvang daarbij graag uw voorstel voor reparatie of vervanging met een prijsopgave.

Lekkende dakgoot repareren

Mijn zinken dakgoot lijkt op 1 plek te lekken. Graag laat ik deze door een vakman controleren en repareren. De lengte van de goot is ongeveer 4.30 meter.

Dakpannen terugplaatsen en lood aanpassen of herstellen

Ik heb een rij dakpannen die los zitten, ik ben bang dat deze met de eerste de beste storm naar beneden komen, ik werd hier op geattendeerd door degene die mijn dakkapel kwam schoonmaken, tevens zag hij een gaatje in het lood van mijn dakkapel en had daar een foto van gemaakt en gaf mij het advies dit te laten repareren of dat deel te vervangen. De dakpannen zijn oranje van kleur.

Daklekkage oplossen

Bij ons binnen in de woonkamer hebben wij last van lekkage. Wij vermoeden dat het via het dak naar binnen komt. Graag willen wij hiervoor een offerte om de lekkage op te lossen.

Dakgoot lekkage verhelpen

Dakgoot regenafvoer lekt.

Dakgoot repareren of vervangen

De zinken dakgoot lekt. Een aantal jaar geleden is deze al gerepareerd, dus ik vermoed dat hij nu vervangen dient te worden. De goot is ongeveer 6 meter lang en graag ontvang ik advies over kunststof goten.

Opsporen en verhelpen van daklekkage

Opsporing oorzaak lekkage. Huis heeft een mansarde dak. Lekkage binnen te zien aan westzijde, 2 meter vanaf voorgevel in het stuk boven de knik. Oorzaak lek niet bekend, maar zou losse pannen kunnen zijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Daklekkage repareren

Na zware regenval heb ik altijd lekkage. Verschillende vaklui al over de vloer gehad maar kunnen het niet vinden. Beetje spoed

Lekkage rond schoorsteen verhelpen

Lekkage bij de schoorsteen verhelpen, voorkant huis met 2 verdiepingen. Er is een platform om op te staan, of een ladder aanwezig.