Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Winkel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Winkel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Winkel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Winkel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Winkel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Winkel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Winkel:

Punt van de daknok repareren

De laatste dakpan van de nok (punt) is stuk gegaan (vogels, onweer?!). Graag zouden we dit laten repareren.

Isolatie en dakpannen leggen

De oude dakpannen dienen te worden verwijderd. Hierna dient het dak geïsoleerd te worden en nieuwe keramische dakpannen gelegd. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Kunt u de nieuwe pannen separaat op de offerte vermelden?

Lekke zinken dakgoot repareren

De zinken dakgoot is lek en deze moet eigenlijk gesoldeerd worden, scheur is ongeveer 8 cm lang. Wat zijn de kosten hiervoor? Graag een offerte.

Dakpannen en isolatie vervangen

De klus betreft het vernieuwen van dakpannen en isolatie plaatsen, tevens nieuwe goten plaatsen.

Dakplaten op de schuur vervangen

Platen van de schuur vervangen. Het is circa 100 m2. Er zit nu een plaat van 12 mm op met een laag folie. Ik wil een underlayment met 3 cm isolatie, bijvoorbeeld, in ieder geval steviger en beter isoleren dan wat er nu op ligt. Er zijn een paar platen met asbest, die haal ik zelf weg.

Stormschade aan dakpannen repareren

Tijdens de laatste storm zijn vijf nokpannen weggeblazen. En Twee pannen beschadigd. E.e.a. heb ik in reserve. Nu zoek ik iemand die deze schade kan herstellen.

Dakbedekking vernieuwen of repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Als blijkt dat uw advies een gedeeltelijke of gehele vernieuwing zal zijn dan wil ik dat graag in een offerte zien. Platte daken op drie erkers en garage dak. Daken hebben allen een goot langs de rand. Die is enkellaags uitgevoerd, rest dubbellaags. Aantal m2 van alle daken weet ik niet precies.