Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wieringerwerf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Wieringerwerf heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Wieringerwerf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Wieringerwerf of directe omgeving.

91 klanten uit Wieringerwerf bevelen een bij Casius in Wieringerwerf aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Wieringerwerf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, renovatie dak, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Wieringerwerf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Wieringerwerf:

Dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen

Ik wil het hele (boerderij)dak vervangen (dakpannen, houten latten enzovoort) behalve de dragende delen. Er moet isolatie komen. De totale oppervlakte is ongeveer 260 m2. Ik heb nu oranje dakpannen en waarschijnlijk wil ik hetzelfde soort er weer voor terug. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Bitumen plat dak vervangen

Weghalen + plaatsen bitumen plat dak: 45m2. Het gaat om een dak van ongeveer 3 meter hoogte, er is lekkage dus graag op korte termijn.

Dakrenovatie

Wij willen onze prefab bungalow uit 1980 voorzien van nieuwe antraciet dakpannen en isolatie. Dak is 235m2 het is de bedoeling dat de vakman het materieel levert.

Dak vervangen van boerderij

Ik wil een dak van een boerderij volledig vernieuwen. Het is een boerderij uit 1940 met een dak van riet onder de dakpannen. Schuur is 35 meter lang ongeveer 13 meter hoog. De dakgoot is ongeveer 2.75 meter van de grond, dus mijn dak is ongeveer 350 m2 maal 2 kanten plus het huis nog wat er aan vast zit dus rond de 850 m2.

Garagedak vernieuwen

34 m2 Dak nieuw plaatsen. Het dak is 3 meter hoog, het gaat om een garage aan huis, dus het geheel is makkelijk toegankelijk. Momenteel ligt er bitumen. Maar ik laat mij adviseren door de vakman over de mogelijkheden.

Lekkage plat dak repareren

Lekkage plat dak goedkoop repareren het dak is op. Maar moet nog even de winter door het regent nu harder binnen als buiten. Dus voor nu een oplossing gevraagd. (Let op is een oud dak met grind er op)

2 uitlopen met regenpijp maken in zinken dakgoot

De aanvraag gaat om een extra uitloop te maken in een bestaande zinken dakgoot. Aan de uitloop dient een PVC regenpijp te komen die aangesloten wordt op een tweede aan te brengen uitloop in een lager gelegen dakgoot van de garage. Ik wil een andere waterloop op gang brengen. Het is op ongeveer 2.5 meter hoog. Graag aan het begin van een werkweek.

Zinken dakgoot laten plaatsen

Nieuwe zinken dakgoot plaats. De totale lengte is 12 meter in een rechthoekige bak.

Plat dak opnieuw bedekken

Het betreft het opnieuw bekleden van het platte dak. Het oppervlak van deze tussenwoning is ongeveer 45 m2.

Dakpan kapot en eraf

Op mijn dak is er een dakpan naar beneden gekomen, de dakpan is er een aan de zijkant en is schuin afgesneden om er tussen te doen. Nu is er een gat in mijn dak en er moet een nieuwe dakpan worden geplaatst.

Het vastzetten van 4 dakpannen aan de ...

Het vastzetten van 4 dakpannen aan de nok van het dak. bovenste rij pannen los geschoten en al enige lekkage geweest. De pannen zitten direkt naast de schoorsteen dus er kan enig werk aan het lood nodig zijn.

Het dak van de bijkeuken moet vervangen ...

Het dak van de bijkeuken moet vervangen worden; Vervangen 2.40 bij 2.40 met dakbedekking en boeidelen.

Daklekkage: aanleggen van ademend folie ...

Daklekkage: aanleggen van ademend folie over gehele dak. en 1 dakplaat vervangen. deze is niet goed meer door de lekkage. naast dakkapel nieuwe goten met stukje afvoerpijp eraan vast in een boogje zodat het water over de dakpannen naar beneden wegloopt. (beide kanten van de dakkapel). svp zsm. beginnen

De dakbedekking van een platdak op de ...

De dakbedekking van een platdak op de uitbouw van de hal op de begaandegrond moet dringend vervangen worden ivm lekkage. De oppervlakte is ongeveer 2 vierkante meter groot en bestaat uit teer of asfalt. De dakbedekking is afgedekt met grind en aan de randen met een aluminium profiel gemonteerd.

- Dak van huis isoleren - Dakkapellen ...

- Dak van huis isoleren - Dakkapellen (2x) aan beide zijkanten van huis - Nokverhogen van binnenstuk dak - Vaste binnentrap naar zolder

ik wil een recreatiewoning bouwen op een ...

ik wil een recreatiewoning bouwen op een plaat met voorstrand en een gemetselde dragende muur en daarop moet een pannendak komen hierbij hoort ook het balk dragende gedeelte die moet rusten op de draagmuur de woning wordt 7 bij 10 meter.