Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Warmenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Warmenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Warmenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Warmenhuizen of directe omgeving.

17 klanten uit Warmenhuizen bevelen een bij Casius in Warmenhuizen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Warmenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: mastiek Dak renoveren en isoleren, dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen, asbesthoudende dakpannen vervangen, vervangen rieten dak voor pannendak, een dak vanuit binnen isoleren, houten ombouw door kunststof vervangen, dak isoleren en nieuwe zwarte pannen, dakpannen vervangen, groene daken en wanden, platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM, dakpannen vervangen, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dak leggen en isoleren, dakbedekking vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Warmenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Warmenhuizen:

Dakpannen reinigen

Wij zijn een pand aan het restaureren en willen daarbij graag onze dakpannen reinigen. Het betreft Oude Holle Gesmoorde Dakpannen. Kunnen jullie het dak reinigen? Welke methode gebruiken jullie en wat zijn de kosten? Het betreft een roze gebouw.

Dakpannen vrijstaande woning vervangen

Ik zoek een dakdekker die de dakpannen van mijn vrijstaande woning kan vervangen door middel van nieuwe dakpannen. De panlatten hoeven niet vervangen te worden. Het gaat om 110 m2.

Nokvorst reparatie

Ik wil graag dat er renovatie gedaan wordt aan mijn dak. Nokvorsten dienen opnieuw voorzien te worden van Flexim (of iets dergelijks) en oude cement en mos verwijderen van nok. Wellicht op sommige plekken ondervorst repareren. Lengte daknok totaal ongeveer 11 meter. Bouwjaar huis 1910.

Nieuwe dakpannen leggen

Ik zou mijn pannen graag willen laten verwijderden en vernieuwen. Het gaat om een oud huis. Het gaat om een dak van 240 m2.

Dakrenovatie en -vervanging

We hebben een zeer oud dak en weten niet of het toe is aan vervanging. En zo ja, wat voor een renovatie voldoet. Of alleen nieuwe pannen voldoet of dat het dakhout ook verrot is. Graag willen wij een expert laten komen om met ons mee te kijken, en eventueel een prijs op kan geven wat deze renovatie gaat kosten. Het huis heeft een gebroken kap en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 250 m2. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Zinken goot vervangen

Een zinken dakgoot vernieuwen. De lengte is ongeveer 35 meter. Er zijn twee uitlopen voor regenwater. Er zit nu een houten bakgoot op. We willen een zinken mastgoot. De goot hangt op ongeveer 4 meter hoogte. Vier kopstukken en drie hoekstukken zijn nodig.

Reparatie lekkage dakkapel

Flinke lekkage langs de dakkapel. Afmeting van de dakkapel is ongeveer 1,5 bij 2,5 meter. Gaat om de zijkant van de dakkapel en het dak zelf ook. Voor ook inspectie van wat nokvorsten.

Pannen vervangen, 600 pannen ongeveer

Reparatie dakplaat en vervangen van 600 dakpannen en 40 nokvorsten. Dit is op de voorkant van het dak.

reparatie van een pannendak van een ...

reparatie van een pannendak van een stolpboederij ivm lekage tijdsduur +/-een dag