Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Volendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Volendam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Volendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Volendam of directe omgeving.

41 klanten uit Volendam bevelen een bij Casius in Volendam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Volendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Volendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Volendam:

Nieuw dakbedekking en groen dak

Circa 10 m2 nieuwe dakbedekking en groen dak. Combiprijs mogelijk? Graag offerte voor apart en combi.

Dakpannen recht laten leggen

Ik wil graag 2 dakpannen rechtleggen, zijn door de storm naar beneden geschoven en het dak lugt nu bloot. Plus langs de rand van het dak het lood verrvangen en ook mss een nieuwe dakgoot. Wie kan mij helpen?

Lekkage bij de schoorsteen repareren

Ik heb lekkage langs de randen van mijn schoorstenen, de schoorstenen staan half op mijn dak en half op die van de buren, waarschijnlijk is het lood gescheurd. Wat zou het kosten om deze te verwijderen en weer netjes dicht te maken

Dak renoveren en isoleren en dakkapel plaatsen

Wij zijn benieuwd naar de kosten van onderstaande klus. De klus bestaat uit het plaatsen van een dakkapel van 5 meter inclusief ingebouwde elektrische rolluiken, afwerking binnenzijde is niet nodig. Verder zouden wij een totale dak renovatie met isolatie willen laten uitvoeren. Geschat oppervlakte van het pannendak zonder de bovenstaande dakkapel is 45/50 m2.

Dakgoten vervangen bij een huizenblok

Het betreft het vervangen van de binnenzijde van de dakgoten bij 6 blokhuizen van 6 bij 6 meter voor- en achterzijde. De goten zijn nu van zink en worden vervangen door kunststof in een witte kleur.

Dakplaten van een viswinkel vervangen

Het dak is heel oud (begin 19e eeuw) en moet door onder andere lekkage worden vervangen. Geheel verwijderen en vernieuwen van 2 deelkappen. 1 x standaard puntdak-zadeldak van ongeveer 3.75 bij 5.50 meter (oppervlakte per kant ongeveer 21 m2) met houten kopgevels. Aan 1 zijde komt er een dakvlak tegenaan waardoor daar een gat zit van ongeveer 10 m2 en aan de andere kant een lager zadeldak-dwarskap ertegenaan. Gat van ongeveer 5 m2 en oppervlakte 2 x ongeveer 4 meter x 3 meter. Omschrijven is lastig. Per mail kunt u eventueel foto's opvragen.

Daklekkage bij de schoorsteen

Lekkage bij de schoorsteen op het dak bij een bepaalde windrichting kleine lekkage langs de muur van de schoorsteen.

Overkapping achter schuur plaatsen

Wil graag een zitje maken achter de schuur. Daar graag een overkapping plaatsen +/- 2 a 3 meter. Kwa materiaal wordt ik graag geadviseerd door de vakmensen. Materiaal in overleg.

Nieuw dak en pannen

Verwijderen van het oude dak, de balken nazien, dakkapel maken, nieuw dak beschot geisoleerd, nieuwe pannen en goten. Eventueel kan ik u een link voor een foto sturen. Het huis is 5 x 10 meter met puntgevel en dwarsaanbouw van 5 x 5 meter met schuin dak. Dat loopt in elkaar over.

Nieuwe dakopbouw met 1 dakkapel

Nieuwe dakopbouw met 1 dakkapel