Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zonneboiler verwijderen:

Zonneboiler verwijderen

Wij willen onze 24-jaar oude zonneboiler graag laten verwijderen. Gaat dus om: * demonteren boiler (ca 200 liter schat ik) * verwijderen zonnecollector op plat dak * leidingen verwijderen * afvoer van oude materialen Zie de foto's voor meer details. De 'kast' die nog half om de boiler zit haal ik zelf weg zodat er meer ruimte is voor het demonteren. De foto van de zonnecollector is ter illustratie, het gaat slechts om één collector.
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler verwijderen uit heel Nederland:

Zonneboiler laten plaatsen

Ik heb een pellet kachel die die op de cv is aan gesloten en nog een cv ketel op gas voor tap water ik zou graag een zonneboiler willen die eventueel mijn cv kan ondersteunen en tapwater kan leveren zodat ik de cv ketel kan verwijderen. Liefst heb ik ongeveer een buffervat van 160 liter. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

Doorstroomverwarmer plaatsten

Doorstroomverwarmer (elektrisch) plaatsen als naverwarmer zonneboiler. Eventueel de stoppenkast in orde brengen. Huidige CV ketel verwijderen en Elga warmtepomp zo instellen dat deze de hoofdverwarming.

Zonnecollector van het dak verwijderen

Ik wil graag een zonnecollector van ons bitumen platte dak laten verwijderen met aansluitend het verwijderen van de zonneboiler. Hierna moet er gezorgd worden dat de bestaande CV en dergelijke weer goed functioneert.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Het gaat om het verwijderen van twee zonnecollectoren die behoorden bij een zogenaamde zonneboiler. De zonneboiler is vervangen door een ATAG HR ketel. Na verwijdering zouden de dakpannen teruggeplaatst moeten worden. De dakpannen hebben we nog, tevens graag de collectoren afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Zonnecollectoren verwijderen van het dak

Ik wil bestaande zonnecollectoren van het dak laten verwijderen i.v.m. het plaatsen van een dakkapel. Specifieke werkzaamheden: afkoppelen en leeg laten lopen. Bij voorkeur ook verwijderen zonneboiler binnen. Alles werkt nog op dit moment.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Ik wil bestaande zonnecollectoren van het dak laten verwijderen i.v.m. het plaatsen van een dakkapel. Specifieke werkzaamheden: afkoppelen en leeg laten lopen. Bij voorkeur ook verwijderen zonneboiler binnen.

CV-ketel installeren met zonneboiler optie

Ik wil mijn CV-ketel vervangen en ik ben op zoek naar een offerte voor een 30KW combiketel waar ik te zijner tijd een zonneboiler op wil kunnen aansluiten. Graag ook in de offerte meenemen de kosten voor de montage en afstelling van het geheel. Eventueel de oude verwijderen.

Zonneboiler met CV-ketel installeren

Wij willen graag een offerte voor een zonneboiler met nieuwe CV ketel. Nu hebben we een CV ketel van 14 jaar oud. Deze wil ik ook door u laten verwijderen. Verbruik is van een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen.

Verbouwing van een appartement op de ...

Verbouwing van een appartement op de tweede en derde verdieping uit 1938 van ongeveer 140 m2. Het betreft het bijna geheel leegslopen tot casco staat en daarna opnieuw opbouwen. Er moet een nieuwe keuken in, de muur van de woonkamer naar de keuken wordt doorgebroken, dit is een draagmuur. Bestaand toilet en badkamer samenvoegen. Nieuwe badkamer, nieuw toilet, alle kamers behang en tapijt verwijderen, electraleidingwerk infreezen, radiatoren nalopen en alle muren en plafonds afstuken. De hele woning voorzien van nieuwe houten vloeren. Oude cv ketel en boiler verwijderen en vervangen voor een nieuwe combiketel en zonneboiler. Een muur met inbouwkasten tussen 2 slaapkamers verwijderen en op een andere plaats een nieuwe muur + kasten terugplaatsen (=geen draagmuur). Afvoeren puin.

Terugplaatsen van een keuken naar de ...

Terugplaatsen van een keuken naar de oorspronkelijke plek. Betreft een standaard/klein formaat keuken voorzien van alle apparatuur. Toiletruimte bij de badkamer betrekken. verplaatsen van de standleiding, plaatsen van bad, wasbak, inloopdouche en toilet. Bestaand staand toilet vervangen door een hangtoilet, fonteintje vervangen door een nieuw fonteintje. Badgeiser, boiler en cv ketel verwijderen en vervangen door een zonneboiler met combiketel. Deze komt op een nieuwe plek direct aan de leidingkoker en vlak onder het platte dak. Afhankelijk van de situatie, vervangen van oude radiatoren voor nieuwe en waar mogelijk oude loden leidingen vervangen voor nieuwe. De klus betreft dus de verbouwing van een appartement op de 2e en 3e verdieping in een bestaand pand uit 1938 in rotterdam.