Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Velserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Velserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Velserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Velserbroek of directe omgeving.

217 klanten uit Velserbroek bevelen een bij Casius in Velserbroek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Velserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Velserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Velserbroek:

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Nest van kauwen verwijderen en aanbrengen van vogelwering bij zonnepanelen. Wij hebben 2 oppervlakten eenmaal rij van 3 panelen horizontaal gelegd en eenmaal oppervlak van 5 panelen waarvan 3 verticaal en daaronder 2 panelen horizontaal liggen. Graag offerte hiervoor.

Dakpannen vervangen

dakpannen monier sneldek vervangen ongeveer 28 m2 inclusief dampdoorlatende folie, panlatten en stoflatten. Ook graag de 6 meter nokvorsten inclusief ondervorst. In het dak zitten geen dakramen of schoorstenen. Dus gewoon recht toe recht aan.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Aanbrengen 14.5 meter maal 6.6 meter bitumen over bestaand dak.

Zonneboiler verwijderen

Wij willen onze 24-jaar oude zonneboiler graag laten verwijderen. Gaat dus om: * demonteren boiler (ca 200 liter schat ik) * verwijderen zonnecollector op plat dak * leidingen verwijderen * afvoer van oude materialen Zie de foto's voor meer details. De 'kast' die nog half om de boiler zit haal ik zelf weg zodat er meer ruimte is voor het demonteren. De foto van de zonnecollector is ter illustratie, het gaat slechts om één collector.

Dakpan vervangen

Er is met de storm van vandaag 1 dakpan van het dak gevallen. Ik wil graag dat die vervangen wordt. Kunt u mij vertellen wat dat gaat kosten? Met vriendeijke

Lekkage schuurdak opsporen en offerte maken voor reparatie

Ik wil de daklekkage opsporen. Het gaat om een schuur die van hout gemaakt is met een houten dak waar bitumen op ligt. Het is een dak van 6 m2.

Lekkend dak repareren

Ons huis wordt vrijdag verkocht, nu hebben we op zolder op het plafond lekkage ontdekt, dus er moet gekeken worden waar de lekkage vandaan komt en gerapareerd worden voor vrijdag. Het gaat om een platdak, dus geen pannendak.

Reparatie dak vanwege lekkage

Betreft een plat bitumen dak van ongeveer 10/12,5 m2. Het is bereikbaar vanaf zolderkamer via een raam. Er wordt niet op gelopen. Er liggen steentjes op. Het betreft een oude lekkage. Vorige bewoner had het opgelost. Na twee jaar weer lek. Het huis is gebouwd begin '80. Graag offerte voor twee opties: Bitumen er overheen leggen, Bitumen vervangen.

PVC dakbedekking vervangen

Ik heb een rijtjeswoning met 3 woonlagen en daarop een plat dak van ongeveer 36 m². De PVC dakbedekking ligt er al 25 jaar op en begint haarscheurtjes te vertonen. Onlangs was er al een kleine lekkage bij een rioolontluchtingspijp. Ik wil nu graag een offerte ontvangen voor de vervanging met nieuwe PVC dakbedekking.

Plat dak laten vervangen

Op het platte dak van mijn woning ligt een PVC bedekking. Deze wil ik graag laten vervangen. Daarnaast hebben wij ook lekkage bij het ontluchtingspijpje. De oppervlakte is ongeveer 35 m2. Graag laat ik het dak beoordelen en vervangen.

Lichtstraat in de uitbouw plaatsen

We willen in onze uitbouw een lichtstraat plaatsen. Het betreft een uitbouw van 2.50 bij 5.40 meter. Het dak heeft een 2-laags bitumineuze dakbedekking. Isolatie pur 80 mm en folie, dan 9 dwarsbalken (in de breedte), gipsplaten en gestuct plafond (wat weer aangeheeld moet worden na plaatsing). We denken aan een vlaktelichtkoepel van 380 bij 70 cm. Of een lichtstraat van ongeveer 3.81 bij 1 meter. Met welk bedrag moeten we rekening houden?

Plat dak met lekkage repareren of vervangen

Lekkage op plat dak, zowel op 1e als 2e verdieping. Reparatie of vervanging van de dakbedekking? Graag een vrijblijvende offerte. Mocht de offerte niet vrijblijvend zijn, wat bedragen dan de kosten als ik de offerte niet accepteer?

EPDM over bitumen aanbrengen

Onze fietsenschuur (samen met de buurman) willen we opnieuw laten bedekken met 1,2 mm EPDM. Er ligt momenteel bitumen en dit kan blijven liggen. De afmeting van de schuur is 2,20m X 7m en er zitten twee afvoeren voor het regenwater.

Lichtstraat in plat dak monteren

Graag een offerte voor een lichtstraat voor platdak tegen muur, Afmeting 2000 x 1000 Drie ramen.

Afgewaaide dakpan bij de nok terug leggen

Graag die ene dakpan terugleggen op zijn plek op een schuinaflopend dak, nabij de nok. De dakpan ligt nu in de regengoot. Liefst zo snel mogelijk i.v.m. mogelijke lekkage. Het is een hoog dak maar het is met de ladder goed te bereiken vanaf het balkon.

Zinken dakgoten vernieuwen

Het vernieuwen van zinken dakgoten (bak) voor en achter. Totaal ca. 11 meter. Bak is in orde.

Dakgoten vernieuwen

Het vernieuwen van zinken dakgoten (bak), voor en achter ca. 11 meter

Dakterras maken

Wij hebben vorig jaar de eerste en tweede verdieping verbouwd. Nu wil ik graag op de uitbouw van de begane grond een terras maken van ongeveer 5 x 3 meter. Vloer en hek. Er ligt nu bitumen op. Hoe maak ik het dak zo dat we er op kunnen zitten zonder dat er lekkage ontstaat?

Dakramen

Betreffen 4 dakramen van Velux met vochtprobleem/lekkage en zit wat vocht/druppels om de kozijnen. Vooral bij harde regen.

Daklekkage dakterras en uitbouw

Hemelwater lekkage slaat naar binnen door zowel dak van het dakterras als bij het dak van de uitbouw. Inspectie en reparatie.

Reparatie dakterras

Ons inziens moet het volgende gebeuren op ons dakterras: * Loodslab zijmuur demonteren * Verwijderen oude kitlagen op de overgaande naden onder en zijmuur * Opnieuw afkitten met (Texapal) kit

Vernieuwen van +/- 750 plat dak waar 2 ...

Vernieuwen van +/- 750 plat dak waar 2 lichtstraten aanwezig zijn en 23 airco units. Dak is +/- 3-4 meter hoog in Velserbroek.

Huidige dakbedekking gedeeltelijk ...

Huidige dakbedekking gedeeltelijk vervangen , inclusief onderbeplating en boeideel betreffende carpoort. (lekkage) Betreffende beplating naast voordeur vervangen. is 30 bij 2,20 cmtr. Het opnieuw schilderen van voor en achter raampartij buitenkant. Het uithalen van tegelpad en het opnieuw ophogen, dan weer opnieuw bestraten 5 bij 7 mtr.