Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorsten vastzetten met flexim:

Nokvorsten vastzetten met flexim

Ik wil graag dat de nokvorsten vastgezet worden met flexim. De lengte is ongeveer 5,5 meter en het betreft 17 nokvorsten.
Onze klant uit Velsen-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorsten vastzetten met flexim uit heel Nederland:

Nokvorsten met specie of Flexim vastzetten

Ik wil graag mijn dakvorsten vastzetten met specie of Flexim. Het betreft een eengezinswoning.

Schoorsteen, nokvorsten en daklood herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het controleren en vastzetten van de nokvorsten. De lengte van het dak is ongeveer 14 meter

Nokvorst reparatie

Ik wil de nokvorsten van mijn dak laten vastzetten met flexim dakmortel. Lengte van het dak is ongeveer 21 meter. Ik woon in een tussenwoning in een rijtjeshuis. Er zit bij ons een toren in het dak die we delen met de buren.

Nokvorsten repareren

Ik wil graag mijn nokvorsten opnieuw laten vastzetten. Van cement naar flexim. Ongeveer 7 meter hoog 20 nok vorsten. Redelijk bereikbaar.

Ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten

Ik wil graag nok afwerking waar de nokvorsten op liggen. Momenteel ligt er lood onder echter ik wil dit laten vastzetten met een nieuwe ruiter rol op die zorgt dat de nog weer netjes waterdicht is. Het lood wat er zit zitten scheuren in. Graag wil ik ook advies of een ruiter rol beter is dan lood, of andersom, wat betreft duurzaamheid.

Nokvorsten herstellen of vast zetten

Het vastzetten of repareren van nokvorsten over een afstand van ongeveer 5 meter. Alsmede het opnieuw invoegen van de schoorsteen. Betreft een tussenwoning uit 1960 met een schuin dak.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Nokvorsten met Flexim vastzetten

Wil graag mijn nokvorsten met Flexim laten aanbrengen en eventueel een aantal nokvorstpannen laten vervangen in verband met breuk. Het betreft een garage van circa 8 meter, lengte die aan mijn woning toebehoort.

Nokvorsten renoveren

Nieuwe nokvorsten plaatsen over 5 strekkende meter. Tevens licht wijkende loodslabben rond schoorsteen vastzetten (waarschijnlijk geen vervanging nodig). Het betreft een hoekwoning van 2 etages.

Nokvorsten vastzetten en pannen vervangen

Ik heb 10 pannen die aan vervanging toe zijn, heb zelf reserve liggen, en 18 nokvorsten die vastgezet moeten worden. Wat zou dit bij jullie kosten?

Partners

Partners van Casius