Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen:

Nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen

Ik wil graag het dak vanaf de buitenzijde laten isoleren. Dit houd in dat de oude pannen verwijderd en afgevoerd moeten worden, dan isoleren vanaf de buitenzijde en nieuwe pannen er op. Het dak van mijn hoekwoning is ongeveer 40 m2 groot.
Onze klant uit Velsen-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Het leveren en aanbrengen van panlatten en dakpannen

Ik zou graag een prijsopgaaf ontvangen om mijn dak opnieuw met dakpannen en panlatten te voorzien. Ik zou graag 2 offertes willen. Een inclusief isolatie en een exclusief isolatie. Onderstaand treft u een deel van de werkzaamheden met afmetingen. Hoogstwaarschijnlijk mis ik nog werkzaamheden en materiaal. Dit is enkel een beeld van de klus en hoeveelheden: Een steiger c.q. randbeveiliging plaatsen. De bestaande pannen demonteren en afvoeren: 88,0 m2 De bestaande panlatten demonteren en afvoeren: 400,0 m1. Leveren en aanbrengen van een damp-open waterdichte folie: 88,0 m2 Leveren en aanbrengen van een ruw vuren tengel-lat: 200,0 m1 Leveren en aanbrengen van panlatten ruw vuren: 450,0 m1 Leveren en aanbrengen van een keramische dakpan model Koramic OVH: 88,0 m2. Keur natuurrood. Leveren en aanbrengen van een universele ruiterrol ter Plaatsen van de nok: 30,0 m1 Leveren en aanbrengen van halfronde vorsten: 82,0 stuks Leveren en aanbrengen van halfronde beginvorsten: 4,0 stuks

Dak renovatie en isolatie

Het betreft een zadeldak. Hier dienen de sporen en mulden dakpannen vervangen te worden. En graag isoleren met UniDek platen. Het slopen van het rieten dakbeschot en pannen wordt gedaan. De gordingen zijn goed, hierop kunnen de UniDek platen bevestigd worden. Alleen van het bovenste dakvlak tot de nok. De steile dakhelling met dakkapel blijft origineel. Het is een hoekhuis met stenen schoorsteen op de hoek, geen andere dak doorvoeren aanwezig.

Nieuwe dakpannen leggen

Wij willen het dakpannen dak van onze 2 onder 1 kap woning laten vernieuwen. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er isolatie aangebracht moeten worden en nieuwe pannen gelegd. De woning is ongeveer 8 meter lang en 7 meter breed.

Dak met pannen isoleren en aanpassen

Het betreft een dakpannen dak, isolatie aanbrengen, 200 m2. Het huidige dak zadelt door. De bestaande pannen weer erop leggen. Er zitten 7 dakramen in het dak en aan weerszijde zijn gemetselde dakkapellen. De stenen moeten eraf en de dakkappellen opbouwen met een ander materiaal. Bouwjaar woning omstreeks 1940. Het dak is een Wolfskap.

Dak vernieuwen en isoleren

Ik wil een nieuw dak, dakpannen en eventuele isolatie. Oppervlakte totaal van 150 m2.

Dakraam leveren en monteren

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen (afmeting 78 x 119 cm), onderhoudsarm en van goede kwaliteit. Het is voor een jaren 30 -stijl, jaren 50-bouw woning, het dakraam moet worden geplaatst in een hellend dak op de zolderverdieping waar we momenteel bezig zijn met nieuwe isolatie van dak (van binnenuit). Dak is houtenprofiel + dakpannen.

Gehele dak van nieuwe pannen voorzien

Wij willen ons gehele dak van nieuwe dakpannen voorzien, en willen graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het is een vrij groot dak, en er zit nog folie op de platen eronder, die eraf moet in verband met isolatie langs binnen. Het dak is ongeveer 130 m2.

Dakpannen vervangen en dakramen plaatsen

Dakpannen verwijderen en vervangen. Circa 38m2 Daarnaast 2 dakramen plaatsen. Graag twee vrijblijvende offertes waarin vermeldt: 1) Dakpannen verwijderen en nieuwe plaatsen. Isolatie buitenzijde en windveren verhogen. Met waterdichte maar dampopende folie En 2 dakramen plaatsen. 2) Dakpannen verwijderen en nieuwe plaatsen. Met waterdichte maar dampopende folieIsolatie binnenzijde. En 2 dakramen plaatsen. Telefonisch niet bereikbaar, wel per mail. Met vriendelijke groet, Kevin Rijndertse

Renovatie van daken en dakgoten en isolatie van de daken

Wij wonen in een vrijstaande woning met daarbij een losse garage. Op het woonhuis met 2 dakkapellen liggen 103,5 m² shingles. Op de garage liggen 63,5 m² sneldekkers. Ik wil beide daken laten vernieuwen en isoleren. Ik wil er dakpannen op en ook het zinkwerk van de goten laten vervangen. Aan de garage kan een simpele bakgoot, aan de woning betreft het een houten goot met daarin zink. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Pannendak vervangen

Dakpannen dak vervangen inclusief houtwerk om pannen te leggen. Isolatie is reeds van binnen uit. Schuin dak van huis dat globaal 8m lang en 6m breed is. Er zitten 2 kleine dakkapellen op het dak. Zie huis midden in foto.

Partners

Partners van Casius