Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen:

Nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen

Ik wil graag het dak vanaf de buitenzijde laten isoleren. Dit houd in dat de oude pannen verwijderd en afgevoerd moeten worden, dan isoleren vanaf de buitenzijde en nieuwe pannen er op. Het dak van mijn hoekwoning is ongeveer 40 m2 groot.
Onze klant uit Velsen-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Dak van een boerderij renoveren

Graag een offerte op gedeeld in de volgende werkzaamheden voor een dak van ongeveer 300 vierkante meter. - Het verwijderen van de dakpannen - Het verwijderen en afvoeren van een asbest dakbeschot - Het aanbrengen van een nieuw dakbeschot inclusief de isolatie van buitenaf. Bijvoorbeeld Unilin met gipsplaat aan de binnenzijde op de rondsparren. - Het aanbrengen van een 7 tal dakramen van 60 x 200 centimeter ( HR ++) - Het terugleggen van de dakpannen De klant wil graag één uitvoerende partij hebben indien dit mogelijk is.

Dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen

Het leveren en leggen van dakpannen en nok vorsten ten behoeve van 42 vakantie woningen te Sprang Capelle. Geen isolatie en/of panlatten aanbrengen, de pannen worden namelijk aangebracht op een prefab scharnier kap. Het heeft geen haast maar wanneer ze beginnen kunnen ze aan één stuk door gaan leggen. Wanneer het bevalt willen we in totaal 280 vakantiewoningen op deze manier door jullie laten verzorgen.

Scharnierkap woning vernieuwen

Wij hebben bouwkundige keuring laten uitvoeren op een huis. Dit pand is meer dan 200 jaar oud en er zijn dan ook wat zaken aan het licht gekomen waar wij direct actie op dienen te ondernemen. Het volledige dak dient vervangen te worden wegens boktor en gewoon weg haar leeftijd. Nu zijn wij op zoek naar iemand die dat voor ons kan regelen. Hierbij hebben wij de volgende eisen: Hergebruik van de huidige dakpannen. Het intact laten van het huidige aangezicht. Significant hogere isolatie dan nu aanwezig. Plaatsing van een aantal dakramen (4). Verbetering van de vloer van de eerste verdieping. Optie die wij graag zouden willen: Plaatsen van een zonneboiler en/of zonnepanelen aan de zuidkant (achterkant) van het huis. Eventueel plaatsen muren en vliering op de eerste verdieping.

Hellend dak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Het oppervlak is 200 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het hellend dak voorzien van een isolatie. Daarbij ook nieuwe (hogere) boeiborden plaatsen en dakgoot dragers aanbrengen. Het dak heeft de schoorsteen niet door de nok, maar in 1 van de hellende vlakken. De schoorsteen zou eventueel ook meteen verwijderd kunnen worden. De huidige dakpannen worden hergebruikt, maar een offerte van nieuwe vlakke pannen met eventueel zonnepanelen erin is ook welkom.

Hellend dak renoveren en isoleren

Dak uit jaren '30 - dakpannen verwijderen (Thule du Nord) en nieuwe plaatsen (dezelfde soort), aanbrengen dampremmende dakfolie en isolatie (min. Rc-waarde 4). Oppervlakte is tezamen met buren circa 120 m2 (10 m L x 5 m H = 50 m2 x 2 = 100 + zijkanten 20 m2). Oude pannen verwijderen en afvoeren. Dak is redelijk bereikbaar.

Vervangen van het dak

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor de kosten van het vervangen van ons dak. Op het dak van onze vrijstaande woning liggen nu shingels. De houten balken, gordingen en de regengoot inclusief afwerking moeten worden vervangen en 2 schoorstenen verwijderd. Hierna moeten er isolatie platen geplaatst worden en dakpannen. De oppervlakte is ongeveer 140 m2.

Dak controleren en renoveren

Ik wil mijn dak laten bekijken of het al toe is aan renovatie, en zo ja wat dan opknapbeurt of dakpannen vervangen en isolatie verbeteren. Het huis is gebouwd in 1981, er liggen betonnen pannen op en ongeveer 3 cm schuim. De nok is niet best meer lijkt mij.

Hellend dak met dakpannen vernieuwen

Vernieuwen van hellend dak zonder isolatie door een nieuw dak mét isolatie en nieuwe dakpannen. Het gaat om circa 50 vierkante meter. Bestaande constructie kan blijven.

Dakisolatie aanbrengen en dakpannen

Isolatie platen aanbrengen, graag prijs verschil berekenen met of zonder nieuwe dakpannen. Oppervlakte van het dak is circa 55 m2. De woning bestaat uit 2 woonlagen.

Dak vervangen

Vervangen van het oude dak met isolatie platen, gebakken dakpannen, en goot. Het huidige dak heeft eterenitplaten als dakbeschot. Deze moeten waarschijnlijk verwijderd worden (nog geen inventarisatierapport). Het dak is totaal 65 vierkante meter. Ik zou graag twee offertes ontvangen. Een voor een gehele vernieuwing van het dak. En een offerte waar enkel de pannen vernieuwd hoeven te worden.

Partners

Partners van Casius