Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schuurdak repareren:

Schuurdak repareren

Het platte dak van onze schuur is lek. Deze schuur is houtskeletbouw met houten dakplaten. Gekoppeld aan de schuur van de buren. Dak oppervlak is ongeveer 3 x 3 meter.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak repareren uit heel Nederland:

Schuurdak repareren

De dakplaten van mijn tuinschuur met zadeldak lekken door. De zwarte shingles moeten worden vervangen. Elke dakplaat meet 2.50 meter van links naar rechts en is 1.90 meter hoog. In totaal is derhalve een oppervlak van 250 x 190 x 2 cm te bedekken.

Schuurdak repareren

We hebben een lekkage in de schuur en wille deze graag laten repareren. Een plat dak bedekt met bitumen. Bij de buren zit ook een lekkage. Maten ongeveer: 7 bij 2,5 meter = 17,5 m2 voor mij en de buren samen.

Schuurdak repareren

Daklekkage opsporen. Het betreft 1 meter. Ik weet waar het lekt in de schuur.

Schuurdak repareren

Mijn schuurdak is lek. Hierdoor zijn de houten dakplaten in de hoek zwart en zacht geworden, deze moeten worden vervangen. Het gaat om een plat dak met bitumen en grind. Oppervlakte van het hele dak is ongeveer 6 m2. Ook wil ik dat het lek wordt verholpen.

Schuurdak repareren en isoleren

Er is lekkage in de schuur, daarom willen we het dak laten vervangen. Er zullen dus een aantal rotte planken tussen zitten die vervangen moeten worden. Daarnaast zou een warme buiten isolatie perfect met deze klus gecombineerd kunnen worden. Het gaat om een plat dak van 13.5 m2. Ik heb (nog) geen materialen beschikbaar.

Bitumen schuurdak repareren

Ik wil mijn bitumen schuurdak laten repareren.

Lekkend schuurdak repareren

Het platte dak van mijn schuur is lek, ik wil dit graag laten repareren. Ik vermoed dat er bitumen op het dak ligt en het dak is in zijn geheel ongeveer 5 m2 groot.

Schuurdak repareren

Bij mijn woning heb ik een schuur van 730 x 220 cm die geschakeld is met de schuur van mijn buren. Precies op het midden van het platte dak, op de aansluiting van die beide schuren is er lekkage geweest en daardoor is er een stuk van het dak verrot van 220 x 300 cm. Er moet een nieuwe plaat hout in worden gemaakt en daarna moet daar weer bitumen dakbedekking worden aangebracht. Wij ontvangen graag uw offerte.

Lekkage op een bitumen dak repareren

Ik wil graag de lekkage aan mijn schuurdak laten repareren. Er ligt bitumen met kiezels op het dak. Het dak is ongeveer 20 m2. Dakhoogte 2 meter schuurtje. Aan één zijde zit een ontluchtingkapje. Het dak bestaat uit betonnen platen. Het dak ligt er al 30 jaar. Mocht deze klus naar tevredenheid worden uitgevoerd dan volgen er meer daken.

Schuurdak repareren en schuurdeur afhangen

Ik wil mijn schuurdak gerepareerd hebben; het lekt water en is voorzien van oranje dakpannen. Ik kan door sommige sleuven tussen de pannen naar buiten kijken. De afmetingen van het dak zijn 3 bij 4 meter dus 12 vierkante meter. En is een schuin dak met een helling van ongeveer 45 graden. Ook had ik graag men schuurdeur die ik tweedehands heb gekocht af laten hangen.

Partners

Partners van Casius