Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Uithoorn of directe omgeving.

483 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Uithoorn:

Dakbedekking repareren

Mijn vlakke horizontale schuurdak is lek, oppervlak dak is 24 m2, voorzien van zinken rand met krul. Deze waren al voorzien van nieuwe bitumineuze bedekking, maar moet nu worden met EPDM beddekking en zinken kraallijst. Extra info; dit dak beschikt over 2 stuks lichtkoepels en 1 stuks vlakke regenwaterafvoer . Minimaal 15 jaar garantie. Graag na de winter starten.

Plaatsen van een lichtkoepel

Betreft een lichtkoepel laten plaatsen die door middel van een stang handmatig open te draaien is. Betreft een plat bitumen dak. Is voor in de badkamer, voor te luchten na het douchen. Er zit reeds een gat in verband met een elektrische afzuiger, maar deze werkt niet voldoende. Afmeting lichtkoepel ongeveer 50 x 50 of 60 x 60 cm. Uitvoering acrylaat opaal of polycarbonaat opaal.

Plat dak repareren c.q. vervangen

Indien mogelijk willen we het platte dak laten repareren of vervangen door een bitumen, pvc, of EPDM dak. De totale oppervlakte is ongeveer 100 vierkante meter.

Dak isoleren

We hebben een tussenwoning met een vrijwel ongeïsoleerde zolder. Het is een schuin dak met 2 dakkapellen. Ik weet de afmetingen van het dak niet echter is de woning ongeveer 7 meter breed. We willen graag het dak aan de buitenzijde laten isoleren en waarschijnlijk ook nieuwe betonnen dakpannen erop laten leggen. De betonnen pannen die er nu op liggen zijn 50 jaar oud. Ik wil graag offertes ontvangen waarin separaat de kosten vermeld staan van de nieuwe dakpannen.

Lichtkoepel inspecteren en repareren

De lichtkoepel lekt niet, maar klappert als er veel wind staat en zoals te zien op de bijlage laten de kitranden/isolatie los. De koepel is +/- 70 x 70 en geplaatst op een plat dak.

Vernieuwen van dakpannen

We willen onze dakpannen vervangen. Daarnaast 2x dakramen door Velux tuimelramen vervangen en 2x de ontluchtingspijpen vervangen. De dakpannen die er nu liggen zijn 30 jaar oud, gaarne vernieuwen door zwarte geglazuurde dakpannen en eventuele vervangen van panlatten. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2 (schatting). Graag zou ik willen dat er iemand langs komt.

Dakpannen met vogelschroten dichtmaken

Een vogelnestje onder een dakpan boven de dakgoot. Alle dakpannen boven de goten voor en achter moeten dichtgemaakt worden, zodat de vogels geen nestjes meer kunnen maken. Wij denken aan vogelschroten. Liefst zo snel mogelijk in verband met de vogels.

Lekkend schuurdak repareren

Ons schuurdak lekt, geen flauw idee of dit gerepareerd kan worden of vervangen moet worden. Zie bijgevoegde foto.

Dakpannen vernieuwen

Het betreft 6 dakpannen die er af zijn gevlogen. Van eens schuine dak

Dakpan terugleggen

Dakpan door storm losgekomen moet teruggelegd worden ligt in dakgoot

Daklekkage op een bitumen dak repareren

Dak lekkage opsporen en repareren. Het betreft een bitumen dak van ongeveer 10 m2.

Dakbekleding renoveren

Urgent! Dak renovatie van een twee onder een kapwoning. In eerste plaats vraag ik voor mijzelf aan, maar ook de buurman heeft schade aan het dak opgelopen welke spoedig gerenoveerd moet worden. Het gaat om ongeveer 50 m2 plat dak met bitumen gelegd. Vanwege de storm van afgelopen week is het dak stuk gewaaid.

Dakgootreparatie

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde in een houten bekleding dienen te worden gerepareerd. De tussenwoning is 6 meter breed en heeft 2 woonlagen. De regenpijpen wil ik dan ook gelijk laten vervangen. Als laatste wil ik de dakgoot en een witte strook hieronder opnieuw wit laten schilderen.

Schuurdak repareren

Het platte dak van onze schuur is lek. Deze schuur is houtskeletbouw met houten dakplaten. Gekoppeld aan de schuur van de buren. Dak oppervlak is ongeveer 3 x 3 meter.

Lekkage aan bitumen schuurdak oplossen

Allereerst het opsporen van lekkage aan een plat schuurdak (bitumen) aan de voorzijde van het huis. Indien nodig ook graag een offerte voor reparatie. Ongeveer 20 vierkante meter totaal oppervlakte. Kans is ook nog aanwezig dat lekkage ontstaan is bij de buren.

Bestaand plat dak isoleren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het isoleren van een bestaand plat dak. Op het dak van 5 bij 10 meter ligt nu bituum wat er goed uitziet. De isolatie moet aan de buitenzijde worden aangebracht. Hierboven wil ik een laag bituum of EPDM laten aanbrengen. Kunt u de verschillen tussen beide aangeven?

Nokvorst repareren

De nokvorst van mijn huis zit niet meer goed vast. Die wil ik graag laten vastzetten. De lengte van de nokvorst is 6 meter. Bouwjaar huis is 1962.

Lekkage bij uitbouw langs het dak verhelpen

Ik denk dat ik een lekkage bij mijn uitbouw heb. Langs de uitbouw loopt er een goot voor regenwater. En ter hoogte van de onderkant van de goot zie ik bruine vlekken op mijn muren verschijnen. En vorige week lag er een plasje water op de vloer. Het is vrij recent geschilderd. Ik woon er ook pas net.

Dakgoot vervangen vanwege lekkage

Ik heb aan mijn eengezinswoning een stuk dakgoot van 2 meter lang met lekkage. Het is een houten bakgoot met daarin zink. Ik wil zowel het zink als het hout laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat alleen over het stuk van de uitbouw van de slaapkamer. Er komt water uit het plafond, voornamelijk bij veel regen. Ik wil dit voorleggen aan de verzekeraar, dus graag een schade formulier/offerte.

Deel van garagedak repareren

Dakdeel reparatie: - 2x dakbalk rot, - afvoer hemelwater slecht, - dakbeschot rot, - vervangen 2x balk dak drager, - Afvoer herstellen. Tijdelijke noodreparatie

Lekkage aan dakkapel repareren en dak inspecteren

Daklekkage van dakkapel repareren en we willen weten of de rest van het schuine dak nog oké is en of de andere dakkapel nog oké is. Mogelijk volgt dan een offerte voor een gehele dakrenovatie. Het gebeurd voornamelijk bij bepaalde weersomstandigheden. Zou er iemand langs kunnen komen want ik weet niet precies hoe of wat. Alvast bedankt!

Dakbedekking dakkapel vervangen

Het betreft het vervangen van de dakbedekking van mijn dakkapel. Materiaal bitumen, ongeveer 8 m2.

Bitumen daklaag afdak vervangen

Aan de voorkant van ons rijtjeshuis hebben wij een plat bitumen afdak met opstaande rand met een grindlaag met een oppervlakte van ongeveer 100 bij 300 cm. Dus 3 m2 totaal. Dit is recht gemeten van de muur tot de rand en tot aan de buren. Het afdak loopt door over meerdere huizen maar wij willen alleen ons gedeelte vervangen hebben. En er zal dus een goede overlapping moeten komen. Oude laag dus weg en een nieuwe bitumen laag met dak rand.

Bitumen op afdak vervangen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de oude bitumen daklaag en het aanbrengen van een nieuwe bitumen daklaag. Het betreft een gezamenlijk afdak met het naastgelegen huis en is voorzien van grind en 4 of 5 tegels om op te staan. Het oppervlak van de muur tot de rand en van de zijkant tot aan de grens met de buren, de regenpijp boven in de foto, is ongeveer 90 x 290 cm. Het gaat alleen om ons gedeelte van het dakje en bij de regenpijp loopt nog een soort kanaaltje om het hemelwater verder af te voeren naar beneden. Voor op de hoek staat het bitumen dak hier en daar wat bol alsof er vocht onder zit. Verder weet ik niet of de lijsten vervangen moeten worden. Het huis is van 1993.