Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tuitjenhorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tuitjenhorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tuitjenhorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tuitjenhorn of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tuitjenhorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Tuitjenhorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tuitjenhorn:

Geisoleerde dakpanplaten bevestigen

Ik zou 2 offertes willen hebben. 1. Dak opnieuw bekleden met geïsoleerde dakplaten, bijvoorbeeld Falk 1000gl eko. Momenteel zijn de platen asbesthoudend en wordt gesaneerd. Huis is 90 m2. Betreft een vrijstaande recreatiehuis. 2. Een offerte voor nieuwe platen van 17 dezelfde huisjes. Het is een park en we willen misschien collectief iets regelen.

Dak renoveren en isoleren

Het gaat hierbij om een hellend dak aan een kant ongeveer 5 meter bij 10 meter en aan de andere kant ongeveer 7 meter bij 10 meter. Een zijde is dan al leeg, daar wij hier een aanbouw gaan plaatsen, het dak van 7 x 10 meter is dan nog met pannen. Op 1 dag zouden wij dan nieuw dakplaten en dakpannen laten leggen. De vrijstaande woning is rondom goed te bereiken.

Vervangen van een dak met asbest

Graag zou ik voor het volgende een offerte van u willen ontvangen. m2 geïsoleerde dakpaneel, dikte 60/105 coating plastisol in de kleur antraciet 7 stuks gezette stalen nokstukken maximaal ontwikkelt 625 mm lengte 3000 mm 6 stuks gezette stalen windveren maximaal ontwikkelt 520 mm lengte 3000 mm 38 stuks fillers (schuim profielen voor tussen nok en dakpanplaat + 3 rol kitband 700 stuks gezette stalen binnen nokken maximaal ontwikkelt 400 mm lengte 3000 mm 2 rol glaswol voor in de nok 250 stuks schroef zetwerk 5*5000 mm bakgoot 170, inclusief toebehoren montage

Waterborden en windveren vervangen

Ik wil de waterborden en windveren vervangen voor kunststof. Wel in de ralkleur 9001. Eventueel niet zo glad. Het Trespa tegen de schuur is 20 cm breed. Het Trespa op het dak is ook 20 cm breed, maar tegen de gevel is het 37 cm breed. De kleur die tegen het huis aanzit is Ral 1015 classic. Zit er nog prijsverschil tussen Ral 9001 creme glad en Ral 1015 classic? Foto's in bijlage

Pannen- en rieten dak vervangen

Gedeeltelijk moet het rieten dak vervangen worden. Dit gaat om 50 vierkante meter waar ook een isolatieplaat op moet van 7 cm en een overstek getimmerd moet worden. De rest is een pannendak, dat ook vervangen moet worden, totaal zijn dit 2700 pannen; Narvik mat verglaasd.