Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit t Veld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in t Veld heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in t Veld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in t Veld of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit t Veld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in t Veld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in t Veld:

Boeidelen vervangen

Van een vrijstaande woning wil ik een klein gedeelte van de boeidelen laten vervangen in verband met houtrot. Het gaat om ongeveer 5 meter multiplex boeidelen met een hoogte van circa 30 cm (gemeten onder de aluminium rand) en een dikte van 28 mm. Het gaat om een boeideel op de begane grond, bij de voordeur met een hoek er in. Verder een plat deel onder het afdakje (zelfde multiplex) 90 x 160 cm. Dit zit tegen de boeidelen aan en moet ook vervangen worden wegens houtrot. Graag geschilderd afwerken in wit (RAL9010).

Asbesthoudende golfplaten verwijderen

Staldak asbest platen en omlijsting vervangen. Wil graag de prijs weten voor verwijderen van 200 m2 asbestplaten. En eventueel het vervangen ervan.

Kunststof dakgoten plaatsen

De dakgoten, hout, dienen vervangen te worden door kunststof dakgoten. Het betreft 11 meter dakgoot van onze vrijstaande woning. Daarnaast dienen de boeien ook nog vervangen te worden.