Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Pancras te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sint Pancras heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sint Pancras u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sint Pancras of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sint Pancras bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Sint Pancras staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sint Pancras:

Dakgoot en betimmering vervangen

Op een hoogte van +/- 3 mtr oude goot over 5,5 mtr verwijderen en nieuwe goot plus betimmering plaatsen. De dakgoot bevindt zich langs het garagepad welke vrij toegankelijk is. Op de foto een voorbeeld van wat wij in gedachten hebben.

Sedum dakbedekking op blokhut aanbrengen

Wij willen een sedum dakbedekking op onze blokhut 30 m2, helling 30 graden.

Dakvorsten repareren

De dakvorsten zijn losgegaan door de storm. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de reparatie. De woning is ongeveer 10 meter breed.

Dakherstel aan de zuidzijde

Ons dak op de zuidzijde lekt op verschillende plekken. Het betreft een dak van 100 m2, zuidzijde, dat vol gelegd is met PV panelen, en daaronder 30 cm dikke isolatieplaten aan de buitenzijde van het dakbeschot bevat, inclusief dakkapel. De lekkage heeft het dakbeschot op verschillende plekken reeds aangetast. We willen graag een kostenopgave voor: herstel dakbeschot, terugplaatsing isolatie en PV-panelen.

Lichtstraat of lichtkoepel aanbrengen

Een lichtstraat laten plaatsen in het dak. Ik heb een aanbouw met plat dak en wil hier meer licht in, vooral voor de winter.Ik heb nu lichtstraat aangeklikt, maar grote lichtkoepel ins mogelijk ook voldoende.

Dakplaten met asbest vervangen

Dakplaten met asbest vervangen. Het gaat om een dubbele garage van 6 x 9 meter, waarvan 6 dakplaten van doorzichtig kunststof zijn. En van de overige dakplaten hebben er vier geen asbest dus die kunnen eventueel herplaatst worden. Deze zijn vorig jaar nog vernieuwd. In totaal zijn het 38 platen.

Pannendak laten vervangen

Het betreft een mansarde dak/gebroken kap pannendak vervangen. Dak voorzien van 58 m2 dampdoorlatend folie, nieuwe panlatten etc. NIET isoleren! Ik weet niet hoeveel M2 het dak is maar weet wel dat er 1760 st (1800 incl.Reserve) pannen op liggen. (Tuile du Nord blauw gesmoord) en bijpassend 36 nok vorsten. Ik kijk uit naar uw reactie!

Nieuwe goten woonhuis & garage

Van onze vrijstaande woning dienen de dakgoten vernieuwd te worden. De totale lengte is ongeveer 50 meter.

Goten huis en garage vervangen

Vervanging goten woonhuis en garage. Totale lengte ongeveer 50 meter.

Daklekkage aan pannendak

Een oud huis (2 woningen aan elkaar vast) van 80-90 jaar oud en met oude dakpannen. Door de jaren heen al meermalen lekkages gehad, omdat de pannen volgens mij los en schots en scheef liggen. Het betreft een zadeldak. Het dak van de ene woning is 10 jaar gelden compleet vernieuwd. Van de andere woning welke daar direct aan vast zit hoor je bij regen en wind de pannen rammelen en als je goed kijkt zitten er kieren tussen. Globaal gaat dat om 7m2 dak wat er slecht bij ligt welke redelijk aan de aansluiting zit tussen de twee woningen. Mogelijk is het probleem eenvoudig op te lossen (bijvoorbeeld nieuwe panlatten en herleggen pannen). Klant kan dat lastig inschatten. Het dak op de woning zit op een woning met alleen een begane grond verdieping en is rondom goed bereikbaar.

Dak vervangen

Vervangen bitumen dak voor stalen dakpanplaten. Het zijn twee aparte daken. Woonhuis plus aanbouw. Ongeveer 90 m2.

Dakgoten

Dakgoten vervangen voor en achter. Totaal ongeveer 10 a 12 meter. Zinken dakgoten.

Lekkage verhelpen schuurdak

Lekkage verhelpen aan recent geplakt schuurdakje.