Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Maartensvlotbrug te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sint Maartensvlotbrug heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sint Maartensvlotbrug u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sint Maartensvlotbrug of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sint Maartensvlotbrug bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Sint Maartensvlotbrug staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sint Maartensvlotbrug:

Het vervangen van de dakbedekking van een bungalow

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking van een bungalow kan vervangen. Dit betreft een houten dak van 900 bij 900 cm wat bedekt is met bitumen. Dit wil ik laten vervangen door isolatiemateriaal en EPDM. Ook mag het dak van het schuurtje vervangen worden (200 bij 300 cm). De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden.

Platte dak met EPDM bekleden

Ik wil zonnepanelen plaatsen en daarvoor zou waarschijnlijk mijn dakbedekking vervangen moeten worden. Daar wil ik graag advies over. Dakbedekking is ongeveer 18/20 jaar oud. Het gaat om een recreatiewoning met een plat/ licht hellend dak van ongeveer 70 m2, met bitumen dakbedekking inclusief opstaande dakranden van ongeveer 20 jaar oud. Ik heb begrepen dat als de bitumen dakbedekking nog in goede staat is, het mogelijk is om er EPDM overheen te plaatsen. Als dit mogelijk is, zou dit mijn voorkeur zijn. Het dak bevindt zich op 3 meter hoogte. Graag wil ik weten wat er mogelijk is qua garantie.

Shingles en dakbeschot vervangen

Wij hebben een hellend dak van ongeveer 30% dat bedekt is met shingles op underlayment. Sommige underlaymentplaten moeten vernieuwd worden. Een dakhelft is 9 bij 5 meter en de andere helft is 9 bij 4 meter. Het dak is van binnenuit met glaswol geïsoleerd. Wij willen geen bitumen. Shingles, een groendak of andere 'mooie' opties zijn welkom.

Dakbedekking repareren of vervangen

Wij hebben een houten stacaravan met een plat dak van bitumen. Het dak lekt een beetje en is professorisch gerepareerd. Wij willen ons nu beraden op een nieuwe dakbedekking. Het liefst een schuin aflopend dak of anders een puntdak. Eventueel vervangen van bitumen zou ook tot de mogelijkheden behoren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 45 m2. Ik ben benieuwd naar eventuele reacties/voorstellen/oplossingen/offertes. Vriendelijke groet, Joos.

Dak vernieuwen op een vakantiewoning

Vakantie woning dakplaten met isolatie eronder tevens dak doortekken met carport en natuurlijk afwerking van rand

Kunststof goten bevestigen

Stolpwoning. 11 m goot met 1 haakse hoek. En 1 stuk van een 1,5 m bevestigen aan gevel, hout aan gevel aanwezig. Type passend bij oude stolpwoning.

Vervangen rabatdelen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van houten rabatdelen en monteren van keralit rabatdelen op de zijgevels van mijn dak in de kleur zwart. Het betreft 2 zijden. De grootste lengte is 6,56 meter en de lengte tot de noksteun is 1,45 meter. Ik heb de delen exact opgemeten, gezien vanaf het bovenste deel. De afmetingen zijn dan 0,7 meter; 1,4 meter; 2,08 meter; 2,88 meter; 3,51 meter; 4,33 meter; 4,83 meter; 5,87 meter; 6,56 meter en 6,56 meter. Totaal aan lengte van de delen is dan 41,52 meter. Wil verder de boeidelen (zijn van hout) laten zitten maar wel dicht laten maken met zwart trespa.

Nieuwe dakbedekking

Wij willen nieuwe dakbedekking op ons zomerhuisje. Er zit nu bitumen op en wij willen kunststof of metalen dakpanplaten erop. Het is 70 m². De werkzaamheden dienen in november uitgevoerd worden.

Er moeten een aantal platte daken ...

Er moeten een aantal platte daken opnieuw voorzien worden van bitume bedekking en omdat het huis al behoorlijk op leeftijd is zal er hier en daar ook nieuw houtwerk aangebracht moeten worden. Verder is het zo dat de oude bewoner van het pand flink aan het smeren is geweest en een aantal dakpannen heeft meegeteerd zodat deze ook moeten worden vervangen. Wat het kosten plaatje betreft ligt het aan de werkzaamheden die worden verricht en wat ik daar dan naar mijn inzicht voor over zou hebben.