Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Maarten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sint Maarten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sint Maarten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sint Maarten of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sint Maarten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dak vervangen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Sint Maarten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sint Maarten:

Isoleren van het dak

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat alleen om het schuine dak van het in 1959 aangebouwde woonhuis, het stolpdak is reeds geïsoleerd. Het dakbeschot is asbestboard en dient uiteraard te worden vervangen. De bestaande dakpannen willen we laten terugplaatsen, zodat het weer mooi aansluit met het stolpdak. Gaat om 91 vierkante meter.

Nieuwe kunststof dakgoten maken aan een veldschuur

Wij willen graag nieuwe kunststof dakgoten laten plaatsen aan de voor- en achterzijde van een veldschuur. Beide goten zijn 15 meter lang. Ook moeten er hemelwaterafvoeren geplaatst worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nok en hoekkepers van een stolpboerderij vervangen

De nok van circa 2 meter en hoekkepers van circa 12 meter (40 pannen hoog en aan 4 kanten) van onze voorheen stolpboerderij moeten vervangen worden. De basis van de boerderij is ongeveer 12,5 meter bij 11,5 meter. De hellinghoek van het dak 45 graden. Mogelijk moet na advies nog wat meer gedaan worden.

Vervangen boeidelen

Ik ben op zoek naar een aannemer/timmerman voor het vervangen van 12 meter boeidelen op de kopse kant van een koolschuur. Betrreft dus leveren en plaatsen van boeidelen.