Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schagen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Schagen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Schagen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Schagen of directe omgeving.

192 klanten uit Schagen bevelen een bij Casius in Schagen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Schagen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Schagen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Schagen:

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil de betimmering vervangen van 4 huizen, aaneengesloten, voor en achter. Huizen zijn ongeveer 6.20 meter breed. Het gaat in totaal om ongeveer 2 x 24 meter. Bestaande betimmering bestaat uit 2 planken verticaal en 2 planken horizontaal. In de offerte verwijderen van de oude betimmering, waar nodig herstellen van het skelet en uitraggelen van de dakgoot. Product Keralite kleur 6009. Afvoeren materiaal doen we zelf.

Pannendak isoleren

Ik wil mijn dak van buitenaf isoleren met goede kwaliteit en geschikt isolatiemateriaal. Dus de pannen en panlatten verwijderen, nieuwe panlatten aanbrengen en de pannen terug plaatsen met pannenhaakjes, de kantpannen zekeren. Op dakkapellen isolatieplaten, verlijmen? De 8 zonnepanelen verwijderen en weer terugplaatsen. Dakoppervlak is p.l.m 150 m2.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

8 Zonnepanelen moeten verwijderd en teruggeplaatst worden. Op risicoplekken voldoende pannenhaakjes gebruiken. Kantpannen allemaal zekeren. Nette afwerking van totaal Oppervlakte circa 150 m2.

Loodslab vervangen

Over een lengte van 7 meter moet het lood vervangen worden. Bij de werkzaamheden is een trap of steiger niet nodig.

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag 5 meter zinken dakgoot vervangen en 1 regenpijp aansluiten met 1 eindstuk. En over 1 meter de omtimmering (onderkant) vervangen.

Schuin dak op een tuinhuisje bedekken

De dakbedekking van mijn tuinhuisje is met de laatste storm naar de buren en nog verder weggewaaid. We willen nu graag dit laten vervangen.

Vogels onder de dakpannen voorkomen

Ik wil graag de vogelnesten onder mijn dakpannen laten verwijderen en vogelwering laten plaatsen zodat ze er niet meer onder kunnen komen. De nesten zitten niet in de dakgoot maar erboven, vlak onder een raam.

Dakbedekking op carport maken

Graag prijsopgaaf voor het leveren en monteren van dakbedekking op het platte dak van een nog te bouwen carport. Dak afmetingen 6 x 6 meter. Inclusief afwerken daktrim en 1 x doorvoer regenafvoer recht omlaag. Graag omschrijving te gebruiken materialen materiaal- en loondeel van aanneemsom.

Lekkende dakgoot repareren

Op de punten waar een lasnaad zit, lekt er water uit de dakgoot. Het is een grote zinken dakgoot van een tussen woning. Ik wil dit graag laten repareren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakkapel controleren op lekkages

Wij hebben een dakkapel met een plat dak van 4.80 meter breed en heel af en toe is er een lekkage zichtbaar in de hoek waar de dakkapel aansluit op het dak. De dakkapel is 11 jaar oud. Graag laten wij de oorzaak van deze kleine lekkage opsporen en verhelpen.

Vervangen van de boeidelen

Wij willen graag onze boeidelen vervangen. Het gaat om de voor- en achterzijde van ons huis. Het betreft aan beide kanten ongeveer 6 meter. Graag vernemen wij wat hiervan de kosten zullen zijn voor trespa of een andere soort kunststof. Er zitten nu houten boeidelen op.

Vogelwering bij zonnepanelen monteren

Aanbrengen vogelwering bij zonnepanelen. Aantal zonnepanelen: 10

Dak na de storm repareren

1 dakpan terug plaatsen.

Vervanging van een zinken dakgoot

Onze zinken dakgoot lekt. De lengte is plus minus 466 cm. breedte 20 cm. hoogte 10 cm. De maten zijn allemaal ongeveer en er moet een uitloop bij om de regenpijp op aan te sluiten, eventueel moet na een inspectie de andere goot ook vervangen worden. De goten zijn beide goed bereikbaar vanaf de begaande grond en het balkon.

Dakgoten vervangen inclusief de houten ombouw

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van dakgoten en de houten ombouw. Het gaat om een blok van 5 huizen waarvan 2 hoekhuizen. Graag een offerte waarbij de kosten van de hoekhuizen en tussenwoningen apart worden omschreven.

Schuurdak en dak huis repareren

Schuur heeft een groot lek, moet vervangen worden. We hebben ook twee kleinere lekken in het dak van het huis die gerepareerd moeten worden. Graag een offerte voor het schuurdak en offerte voor reparatie van de twee lekken in het dak van het huis. De woning heeft een pannendak, schuur heeft een plat dak.

Vervangen deletatie in de dakgoot

Het vervangen van een dilatatiestuk in de dakgoot. Materiaal aanwezig: dilatatiestuk, tin, vloeimiddel.

Reparatie zinken dakgoot

De dakgoot lekt. Opnieuw solderen of wat nodig is. Zinken dakgoot. Twee-onder-een-kap woning.

Graag wil ik het platte dakje van mijn ...

Graag wil ik het platte dakje van mijn dakkapel willen laten vervangen. Afmetingen ongeveer 3 bij 1,5m. Kunt u mij een richtprijs geven? Bij voorbaat dank! Mvg.

Het dak van garage/keuken/bijkeuken ...

Het dak van garage/keuken/bijkeuken heeft diverse bobbels. Het is al een een keer opnieuw overdekt. Ik wil nu ook de onderlaag van houtwol-cementplaten vervangen door hechthout.Ik wil twee prijzen in de offerte: - alleen opnieuw overdekken - vervangen van de houtwol-cementplaten en opnieuw overdekken.

Er is lekkage aan de dakgoot. Wij willen ...

Er is lekkage aan de dakgoot. Wij willen een vakman laten kijken wat daar de oorzaak van is. Wij sluiten niet uit dat het zink van de goot aan vervanging toe is. Mocht dat het geval zijn, willen we voor de vervanging daarvan een offerte krijgen.

Lekkende lasnaad in goten onder dakrand ...

Lekkende lasnaad in goten onder dakrand (voor- en achtergevel)