Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Santpoort Noord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Santpoort Noord heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Santpoort Noord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Santpoort Noord of directe omgeving.

136 klanten uit Santpoort Noord bevelen een bij Casius in Santpoort Noord aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Santpoort Noord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Santpoort Noord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Santpoort Noord:

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Ik wil graag ons 'gebroken zadeldak' vervangen en direct uitwendig isoleren. Op dit moment is het een dak met pannen en houten afwerking. Er is nog geen isolatie aanwezig. Het gaat om een hoekwoning. Dakoppervlak is circa 120 - 150 m2 (exclusief 5 dakkapellen). Graag een uitsplitsing in de offerte voor het verwijderen van het huidige dak en het aanleggen van het nieuwe dak. Tevens uitsplitsing van materialen en uren toevoegen. Dak is goed bereikbaar.

Plat dak op schuur maken

Het platte dak van mijn schuur moet opnieuw bedekt worden. De afmetingen zijn circa 9 x 3 meter. De schuur heeft twee regenpijpen en er komen twee gaten in het dak voor luchtkanalen. Ik zou graag een offerte zien van zowel bitumen als EPDM dekking.

Dakterras aanleggen

Opnieuw aanleggen van bestaand dakterras van 70 vierkante meter

Pannendak vernieuwen

Dakpannen vernieuwen.

Zinken dak vervangen door EPDM

Graag wil ik mijn balkon/ erkerdak renoveren. Nu ligt er een zinken dak op, maar deze is lek en niet goed aflopend, waardoor er veel water op blijft staan. Ik wil het dak laten vernieuwen met EPDM. Afmetingen 4.50 x 0.80 meter.

Zinken dakgoot vervangen

Het betreft 3x 5,5 meter zinken goot die ik graag wil laten vervangen. De goten zijn meer dan 50 jaar oud.

Dakpannen schoonmaken en impregneren

Ik wil graag een offerte voor een pannendak van ongeveer 80 m2 voor het schoonmaken en impregneren. Het betreft een jaren '30 woning.

Mansarde dak vervangen

Wij zouden graag willen weten wat een indicatie is van de kosten mochten wij het hele dak moeten vervangen. Hoe oud het dak is kunnen wij nog niet exact zeggen, maar het is een woning wat minimaal is onderhouden en eerder lekkage is geweest. Graag incl nieuwe dakisolatie, dakplaten en panlatten.

Pannendak renoveren

Wij willen het pannendak op onze hoekwoning uit bouwjaar 1930 graag laten renoveren. We willen de dakpannen en panlatten laten vervangen en er ook folie op laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Daklicht in de uitbouw maken

Wij willen meer licht op de begane grond bij onze uitbouw. Daarom zouden wij graag een indicatie ontvangen voor de prijs van het plaatsen van een plat daklicht of meerdere daklichten.

Regenpijpen vervangen

Het betreft het vervangen van 2 regenpijpen, elk ongeveer 3 meter lang (hoog). Inclusief vergaarbak. Liefst zinken pijpen of ander 'stevig' materiaal, dat tegen een stootje kan.

Hellend dak laten vernieuwen

Wij zouden graag ons hellend dak laten vernieuwen. Gaat om +/- 80 m². Er is 1 schouw die moet nagekeken worden, deze zal opnieuw gebruikt worden voor aansluiting kachel. Er komen 2 nieuwe dakramen in.

Dakgoot schoon laten maken

Ik wil graag mijn dakgoot schoon laten maken. De lengte hiervan is ongeveer 6 meter. Graag ontvang ik hiervoor aanbiedingen / offertes.

Complete pannendak laten vervangen

De dakpannen vernieuwen van een hoekhuis in een rij van 3 huizen. De pannen van de buren worden niet vernieuwd. De pannen zijn afkomstig uit de 50-er jaren en nog nooit vervangen. De pannenlatten zullen ook niet al te goed meer zijn. Er kan ook sprake zijn van eventueel verrot dakhout. De woning is ongeveer 6 a 7 meter en heeft aan de achterzijde een dakkapel. Het dak is goed bereikbaar.

Dak met dakpannen vervangen

Nieuwe dakpannen plaatsen, nadat het dak en het houten raamwerk is gecontroleerd. Het dak is ongeveer 50 vierkante meter, een puntdak met twee zijdes van 25 vierkante meter. Het is een tussenwoning met BG, 1e en 2e verdieping.

Bitumen dakbedekking vervangen

Bitumen dakbedekking voor een dakkapel uit 1988. Ongeveer 4 m2. Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van een nieuwe laag bitumen. Er is overigens geen lekkage.

Bitumen dak op dakkapel vervangen

Vervangen bitumen dak van dakkapel. Voor zover bekend geen lekkage. Oppervlak is ongeveer 4m2. Dakkapel is uit 1988.

Lekkage verandadak

Het betreft een open constructie achter aan het huis gebouwd. Betreft een L-vormige veranda met een pannendak en goot. De veranda is 2.5 bij 4.75 meter. Op deze goot sluit tevens de afwatering aan van de buren. Bij dit aansluitstuk is lekkage. Tevens lekt het pannendak bij harde regen. Het lijkt of de regen onder de pannen slaat. Tussen de goot en het houtwerk sijpelt het water druppelsgewijs.

Nieuw pannendak

Verwijderen en afvoeren oude pannen van een hoekhuis. Stof en panlatten verwijderen en vervangen + folie. Nieuwe pannen + vorsten + hoekpannen aanbrengen. Lood vervangen. Betreft een dak van ongeveer 1000 pannen.

Noodreparatie plat dak

Lekkage in de keuken van plat dak. Oud huis (60 jaar). Geen idee van wanneer het dak is, maar zal ook best al oud zijn. Nu noodreparatie dringend nodig, om lekkage te stoppen. Liefst vandaag nog...

Goedendag Ik heb een rijtjeshuis met ...

Goedendag Ik heb een rijtjeshuis met een plat dak en hier moet nieuwe dakbedekking op met isolatie (een zgn omgekeerd dak). Het is een oud huis (1910) en het dak is niet mooi vlak, in het midden van het dak zit een kuil van ca. 5 cm. De dakbedekking van nu is 40 jaar oud zonder isolatie en nog in redelijk goede staat, maar ik wil tevens isoleren en subsidie hiervoor aanvragen. De afmetingen van het dak is ca. 60m2 (6x10). Tevens moeten er nieuwe kunststof boeidelen aan beide zijden van het huis van de gevels geplaatst worden en nieuw zink. mvrgr Over de uitvoering en de hoogte van het budget wil ik graag met de vakman onderhandelen.

Onze regenpijp dient vervangen te worden ...

Onze regenpijp dient vervangen te worden vanaf dak tot aan verlengstuk bij de buren. Van balkon buren is ook gat gemaakt waar het water van dat balkon in de pijp moet vallen. Regenpijp is echter helemaal kapot en dient geheel vervangen te worden

Het dak gaat inzakken, de vorsten komen ...

Het dak gaat inzakken, de vorsten komen t.z.t. los te liggen, doordat de vorsten los liggen hebben wij lekkage en gaat met een hevige storm de dakpannen en vorsten mogelijk eraf. Graag advies van vakman hoe dit kan worden gerepareerd.

Wij willen graag één of twee dakkapellen ...

Wij willen graag één of twee dakkapellen laten plaatsen, van kunststof of hout, ongeveer 150 cm hoog en ongeveer 300 cm breed, in twee kleuren nl. groen/gebroken wit. Er moeten in totaal drie ramen in zitten en de buitenste twee moeten open kunnen.