Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rijsenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rijsenhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rijsenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rijsenhout of directe omgeving.

30 klanten uit Rijsenhout bevelen een bij Casius in Rijsenhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rijsenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rijsenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rijsenhout:

Dak dekken van een overkapping

Ik zoek een partij die het dak van mijn overkapping kan renoveren. Op het dak moet dakbedekking met rondom een daktrim op. Het dak is rechthoekig 3,4 m bij 8,6 m Het dak loopt over de volledige breedte (8,6 m) 12 cm af over de 3,4 meter. De overkapping is goed bereikbaar.

Lekkend dak van de bijkeuken vervangen

Ik ben benieuwd wat het zou kosten als ik het dak van mijn bijkeuken laat vervangen. Het dak is 3.5 x 2.3 meter groot. De bijkeuken is opgebouwd met 1 meter bakstenen en de rest is van hout. Op het dak ligt bitumen wat lekkages geeft.

Regenpijp laten repareren

Onze regenpijp loopt niet meer door en nu loopt het water er boven bij de regenpijp via het hout van de dakgoot uit. Waarschijnlijk zit de afvoer onder de tegels verstopt. Ik denk dat er een verstopping in de dakgoot zit óf waar de pijp aangesloten zit op het riool. Wat kost het om dit te fiksen?

Garagedak vernieuwen eventueel sedumdak

Garagedak tussen 2 woningen vervangen: 9 x 6 meter. Gewoon of - indien mogelijk - sedumdak. Plat dak.

Lekkage dakgoot repareren

In het midden van de dakgoot druppelt het water, dus een lekkage.

kunststof dakgoot vervangen

Graag een prijsopgave voor het vervangen van mijn ca, 6 m lange kunsstof dakgoot (bruin en ca.20 cm breed) Kan uit 1 lengte van 6 m worden geplaatst. Er is 1 regenpijpafvoer op het eind en er zijn 9 à 10 ophangbeukels nodig. Indien nodig kan ik wat foto's van de achterzijde van mijn woning toezenden.Het berteft een dakgoot op ca. 3 meter hoogte. Als het meevalt met de prijs, willen de buren ook meedoen.

Dakbedekking van (dubbele) garage moet ...

Dakbedekking van (dubbele) garage moet vernieuwd worden

Betreft vervangen van dakpannen van ...

Betreft vervangen van dakpannen van huis; de later gerealiseerde aanbouw bevat ook dakpannen, maar deze hoeven niet vervangen te worden.