Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Purmerend:

Schoorsteen en dakranden vervangen

heb een oude schoorsteen, die vroeger werd gebruikt voor een kachel/open haard en tevens zorgt voor ontluchting van de wc. Wil deze vervangen zodat hij alleen nog wordt gebruikt voor de ontluchting van de wc. Tevens wil ik de dakranden (plat dak) vervangen door kunststof planken

Puntdak houten schuur (20m2) vervangen

De klus bestaat uit 3 delen: Houten dak van schuur vervangen, dakgoten vervangen en schuur waterpas zetten. Dak meet ongeveer 5 bij 4 meter. Bestaande dak planken en shingles verwijderen en afvoeren. Eventuele rotte delen van draagbalken repareren. Nieuwe houten dak planken plaatsen. Nieuwe dakbedekking plaatsen van bitumen golfplaten. Dakgoten vervangen aan beide kanten van het dak. Schuur is iets verzakt naar 1 kant (steeg kant) -> schuur weer waterpas maken.

Dak bedekken met geïsoleerde dakplaten

Eind april word het asbest verwijderd van ons garage dak. Er zal een nieuw, geïsoleerd dak op de garage moeten worden geplaatst. Bij voorkeur met (dakpan)platen. Wij laten ons graag adviseren wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn.

Reparatie dakgoot en lood dakkapel

Ik zoek iemand om mijn dakgoot te repareren van ongeveer 1 meter breed. En een stuk van van daklood van dakkapel is gescheurd.

Vogelnesten onder de zonnepanelen verwijderen en bijvoorbeeld bird blocker plaatsen

Ik wil graag rondom mijn zonnepanelen bijvoorbeeld bird blockers laten plaatsen. Het zijn 8 zonnepanelen (7 in een groep en 1 los) Meegestuurd een foto van het dak. Indien mogelijk graag ook het nest onder de panelen verwijderen.

Schoorsteen op het dag verwijderen en gat dichten

N.A.V. een bouwtechnische keuring willen wij de schoorsteen op het dak verwijderen. Dit gat moet ook gedicht en mogelijk afgewerkt worden. Ook hebben we een loodslab die niet correct is en vervangen/aangepast moet worden. Afvoeren doen wij zelf.

Dak vernieuwen

Noordzijde , schuin dak en 3 kleine platte daken. Liggen nu pannen op, die kunnen terug. Dakbeschot is op aantal plekken niet goed meer ( bleek na professionele verwijdering asbest in cv hok) dit moet vervangen worden. Waar het allemaal rot is, weten we niet precies. Daarna zouden we het dak gelijk van buiten willen isoleren. Huis is uit '77, er zit minimale isolatie in.

Bestaand dak repareren

M’n dak moet gerepareerd worden ivm houtrot van bepaalde daklatten en dakpannen moeten vervangen worden. Ik heb hellend dak, van ongeveer 1/3 van ‘t dak zijn de daklatten rot, de huidige dakpannen zijn poreus (dus denk dat vervangen nodig is) 200 dakpannen ongeveer. Op sommige stukken is dakfolie gescheurd. Huis is slechts 22 jaar oud, dus vrij nieuw :-) toch heb ik helaas al wat dakproblemen. Helup!

Nieuwbouw dak bedekken met PVC

Graag laat ik het dak van een nieuwbouw woning bedekken met PVC dakbedekking in de kleur wit en van 1.5 mm dik. Het gaat om het leveren en aanbrengen. Graag ook PIR isolatie Rc 6.0, rand afwerking, hwa en nood overstort inplakken. Het gaat om 1500 m2.

Plat dak repareren of vernieuwen

Plat dak (dakopbouw) slaapkamer lekkage. Een paar kringen aan plafond. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor het repareren of vernieuwen van het dak. Ik durf niet te zeggen welk materiaal het is, ik weet wel dat het stroken van 1 m breed is. Het gaat om 15 m2 en het is op de 1e verdieping.

Nieuw schuurdak

Na verwijdering oud schuurdak aub offerte voor nieuw schuurdak grootte 2 x 5 meter = 10 m2. Samen met de buren.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een dakgoot + 1 beugel vervangen. Gaat ongeveer om 6 meter. Dakgoot makkelijk te bereiken via uitbouw. Afvoeren doe ik zelf

Groendak aanleggen

Ik zou graag een sedum dakbedekking op mijn huidige blokhut willen. Op deze blokhut zit nu normale dakbedekking en de blokhut is 17,5 m2. De blokhut is een Lugarde Devon 350x500 cm. Dit dan met gemixte heide. Graag wil ik dit laten aanleggen.

Schuurdak vervangen

Door een lekkage moet het schuurdak compleet worden vervangen (afmeting 2 x 3 meter). Het is een plat dak en het oude dak moet er ook af.

Bitumen van schuurdak vervangen

Ik wil de bitumen van mijn schuurdak vervangen door nieuwe. Het dak is circa 12 m2.

Het dak van een uitbouw voorzien van een sedum dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn uitbouw kan controleren voor de mogelijkheid of het dak voorzien kan worden van een sedum dak. Het gaat om een houten dak van 5 bij 2,5 meter wat bedekt is met bitumen. Mocht het nog niet direct mogelijk zijn om van het dak een sedum dak te maken zou ik graag willen dat de dakdekker dit verbouwt naar een sedum dak.

Lekkage verhelpen op zolder

op 23 juni jl werd er een lekkage geconstateerd op zolder achter het schot. Van de buurman vernomen dat de oorzaak een stukje cement is die losgeraakt is vanaf de nok v/h dak. wij willen graag dat iemand met verstand van zaken komt kijken of het ontstane gat weer met cement of een opvulbaar schuim opnieuw gedicht kan worden of dat de hele nok v/h dak van links naar rechts vervangen moet worden. Graag advies hierover tevens een offerte. Alvast bedankt voor uw reactie

Dakdoorvoer afvoer droger maken

Ik wil graag een dakdoorvoer afvoer tbv droger maken op zolder, schuin dak. Ik ontvang graag een offerte.

Dakpannen vervangen

Wij willen een offerte aanvragen om van een hellend dak alle oude dakpannen te verwijderen en te vernieuwen. De oppervlakte is zo'n 6 meter breed en 15 dakpannen hoog.

Dak isoleren

Wij willen graag ons bestaande dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen. Graag info over subsidie et cetera Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die mijn dak kan dekken en die het ook gelijk kan isoleren Afmetingen ? de woning is 6 meter breed en 6 meter hoog. Graag wil ook ook wat meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen. Kennen jullie iemand die daar wat meer over weet? Ik hoor het graag!

Folie aanbrengen onder de dakpannen

Ik woon in een rijtjeswoning uit de jaren ‘60. Ik wil graag waterkerende damp doorlatende folie laten plaatsen onder mijn dakpannen. Dus pannen/vorsten, tengels en panlatten eraf. Folie aanbrengen en dan materiaal terug plaatsen. Pannen, latten en tengels kunnen teruggeplaatst worden. Graag verneem ik de kosten.

Stalen profielen op pvc branden

In totaal 198 keer 6 meter lengtes stalen vierkant profiel op een pvc dak branden in verband met plaatsing zonnepanelen.

Plat dak isoleren

Het huidige platte dak is voorzien van oude bitumenlagen. Daaronder zit een betonstro constructie, houten beschot en gips plafond. Van binnenuit geen isolatie aangebracht. In het dak zijn 5 lichtkoepels, alsmede verschillende doorsteken voor ontluchting / schoorstenen, deze dienen behouden te blijven. De oppervlakte is ongeveer 150 m2. Graag ontvang ik advies over isolatie en het aanbrengen van nieuw bituum.

Gevelwerkzaamheden

Het gaat om vervangen of herbekleden van huidige boeiboord om gehele huis. Momenteel zit er houten bekleding. Of het hout moet er af, of er moet kunststof gevelplaat tegenaan gezet worden. - Oppervlakte lange zijden: 17 x 0,8 meter = 13,6 m2 ( en dat 2 keer = 27,2 m2 ) - Oppervlakte kopse kanten: 6,88 + 8,77 - 2,5 ( raam )= 13,15 m2 ( en dat 2 keer = 26,3 m2 ) - Kopse kanten zijn in driehoekvorm.

Bitumen dak vervangen

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van de bitumen dakbedekking. Tevens dient de loodrand hersteld te worden. De oppervlakte is ongeveer 8 m2 en goed te bereiken.