Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oude Niedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oude Niedorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oude Niedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oude Niedorp of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oude Niedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oude Niedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oude Niedorp:

Bitumenbedekking platdak

Wij willen het dak van onze slaapkamers en eromheen een stukje ,nieuwe dakbedekking laten doen

Schoorsteen en dakranden vervangen

heb een oude schoorsteen, die vroeger werd gebruikt voor een kachel/open haard en tevens zorgt voor ontluchting van de wc. Wil deze vervangen zodat hij alleen nog wordt gebruikt voor de ontluchting van de wc. Tevens wil ik de dakranden (plat dak) vervangen door kunststof planken

Dakgoot/dakgoten nalopen/repareren + bitumen dak waarschijnlijk vervangen.

Het gaat om een VVE met twee beneden- en drie bovenwoningen. Dakgoten ( 50 m) en afvoeren checken ( vernieuwen/herstellen ?) Dakgoot kopse kant: zinken bakken aan elkaar bevestigen. Bitumen op platte gedeelte van het dak moet waarschijnlijk vervangen worden (EPDM?). Randen van koepels op het dak nalopen. Als ik,gegevens van de vakmensen heb kan ik drone-foto's sturen.

Groendak plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning waar sedum geplaatst dient te worden. het gaat om ca 107m² op een platdak. Klant wil graag alleen een groen sedum dak (dus geen bloemetjes) uitvoering eind juni Welk type groendak moet geplaatst worden? Plat groendak

Vervangen bitumen dakbedekking

Beste, wij (VVE Rijnstraat 242-244) willen graag de bitumen dakbedekking onder ons dakterras laten vervangen. Inmiddels hebben we meerdere lekkages gehad en weten we dat de dakbedekking in slechte staat is. Het dakterras moet worden verwijderd en weer teruggeplaatst. het dak is ca. 30 m2 groot. Alvast heel vriendelijke bedankt voor uw offerte! Met vriendelijke groet, Martijn van Vlaanderen

Lichtkoepel op plat dak vervangen

Bij ons op de zaak moet de lichtkoepel worden vervangen omdat deze gebroken is. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan ivm met lekkages met regen.

Dakbedekking vervangen

Op dak waar nu stenen zorgen voor afvoer van water en opvang van uv straling, moet ter vervanging water/uv bestendige dakbedekking komen. +- 30m2 Terras en stenen worden eerst verwijderd

Dakpannen vervangen

Dakpannen mogen voor het complete dak vervangen worden. Graag controle voor isolatie en eventueel voegen van schoorsteen en vervanging loodslabben.

Dakbedekking vervangen en evt groendak

Dakbedekking plat dak (20m2) vervangen. Dak is 4 jaar oud maar verkeerd gelegd. Hemelwaterafvoer aansluitingen vanaf dak en dakaansluiting op bovenliggend balkon moet bekeken worden. Idee is om er nu of volgend jaar een groen dak van te maken. Dat graag meenemen in prijs . Offerte voor alleen dakbedekking en voor dakbedekking&groen dak

Het vervangen van de dakbedekking van een bungalow

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking van een bungalow kan vervangen. Dit betreft een houten dak van 900 bij 900 cm wat bedekt is met bitumen. Dit wil ik laten vervangen door isolatiemateriaal en EPDM. Ook mag het dak van het schuurtje vervangen worden (200 bij 300 cm). De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij wonen in Amsterdam en hebben een glazen uitbouw/ serre die in 2008 is geplaatst. Nu zien we de laatste maanden vochtige plekken ontstaan rondom de aansluiting bij de H-balk. We zijn op zoek naar een vakman in de regio die dit kan komen onderzoeken en een redelijke offerte voor reparatie kan afgeven.

dak vervangen

Dak vervangen (heeft asbesthoudende golfplaten). Oppervlakte is 67,20 m (12 m x 5.60 m) Schuin dak met nok loopt ongeveer in een hoek van 45 graden.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Dakreparatie dak chalet

Onze Chalet is nu 8 jaar oud en het schijnt dat de folie die onder de dakplaten ligt zorgt voor lekkage. Wij zijn zeer verwonderd dat dit nu al plaats vindt, maar dit moet wel verholpen worden lijkt me. Het is een zwart kunststof dak met een dakpannen structuur. De chalet is 11 meter bij 3.60 meter

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Momenteel zitten er nu golfplaten op ons dak (asbesthoudend), die worden eraf gehaald door een ander bedrijf. De oppervlakte is 90m2. Graag zouden wij geïsoleerde dakpanplaten er voor terug willen hebben. Er kan een vrachtwagen naast het huis komen, dus er is veel ruimte.

Een solartube realiseren in een platten houten dak

ik wil graag een eenvoudig dakraam inbouwen in ons platte dak. dak is 12 jaar geleden gebouwd en is een standaard constructie met houten balken. ik kan foto's verzenden als dit zou helpen. Ik zou graag een soort solartube laten plaatsen.

kapotte dakdoorvoer repareren

Ik wou graag een offerte aanvragen voor de reparatie van een waterlekkage op mijn dak. De foto's kunt u in de bijlage vinden. Ik denk dat beide dakdoorvoeren vervangen moeten worden. Ik woon in Hoorn.

Dak en dakgoten reinigen

Dak en Dakgoten reinigen, het dak is ongeveer ca 48m

Vernieuwen dakbedekking

Geachte heren, Graag willen wij een afspraak maken voor het maken van een offerte. Het gaat om een plat dak van 12 m2 . Wij zijn gecharmeerd van Resitrix of vergelijkbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Dak reparatie

Graag wil ik namens mijn VvE een offerte ontvangen van zaken die gerepareerd dienen te worden aan het dak wat naar voren is gekomen uit inspectie. Het gaat dan om het zinkwerk, de gevelbekleding en de loodslabben bij de dakkapel en eventueel andere werkzaamheden indien nodig. Daarnaast hebben wij begrepen dat er onder de bitumen dakbedekking nog mastiek zit (door de druppels die bij hitte eronderuit komen). Is het te adviseren hier ook wat aan te doen? Is het mogelijk (kosteloos) een afspraak te plannen zodat jullie de werkzaamheden in kunnen schatten en een offerte hiervan maken? Ik hoor het graag, alvast bedankt.

Garagedak vervangen door EPDM plus afschot aanbrengen en boeidelen

Wij willen graag het platte garagedak vervangen samen met de buren (is één groot rechthoekig dak van 660x705cm). Het betreffen twee garages met een gedeeld dak. Werkzaamheden: - Oude bitumen/teerlaag met grind verwijderen en afvoeren - Oude boeidelen en mastieken verwijderen - Opnieuw afschot met OSB platen aanbrengen, het liefst met een tussenafscheiding op het dak - Rechte opstaande randen maken en nieuwe boeidelen (wit gegrond multiplex of wit kunststof) - EPDM dakbedekking aanbrengen (door tussenafscheiding in het midden kunnen dit 2 stukken EPDM worden ipv 1 enorme grote) - Aluminium daktrim aanbrengen rondom en hemelwaterafvoeren aanbrengen. Aanvang werkzaamheden: z.s.m.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen

Onder een groep van 6 panelen zit een vogelnest. Zie gemarkeerd in bijlage

Lichtstraat plaatsen

Ik wil een lichtstraat in het dakprofiel (zadeldak) laten plaatsen. De twee kopkanten ook met glas. Maten: 1,30 breed en 2,30 lang. Ook graag plaatsen. We hebben nu een houten lichtstraat met zadeldak maar die is verouderd en nu willen we graag een offerte aanvragen. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije lichtstraat dus van aluminium of andersoortig materiaal dan hout. De ramen hoeven niet open te kunnen dat is niet nodig. Waarschijnlijk heeft u nog meer informatie nodig, vanzelfsprekend kunt u mij daarvoor bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Jeannette Cuypers

Lichtstraat plaatsen in dak

We willen graag een lichtstraat laten aanschaffen en deze ook plaatsen. Lichtstraat in het dak profiel (zadeldak) plaatsen. De twee kop kanten ook met glas. De maten zijn: 1,30 breed en 2,30 lang. We hebben nu een houten lichtstraat met zadeldak maar die is verouderd. Deze moet dus ook eerst worden verwijderd. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije lichtstraat dus van aluminium of andersoortig materiaal dan hout. De ramen hoeven niet open te kunnen dat is niet nodig. Het dak is een verdieping hoog, lichtstraat moet komen op het bitumen dak van de keuken.

Serredak vervangen

Polycarbonaat platen 6 stuks op serredak vervangen waarschijnlijk incl strippen. 75 breed en 307 lang dikte 32 mm. Te Amstelveen.