Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelnest onder zonnepanelen verwijderen:

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen

Onder een groep van 6 panelen zit een vogelnest. Zie gemarkeerd in bijlage
Onze klant uit Noord-Scharwoude (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelnest onder zonnepanelen verwijderen uit heel Nederland:

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag de 2 vogelnesten onder de zonnepanelen laten verwijderen en zorgen dat ze er niet meer onder kunnen.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van vogelwering rondom mijn zonnepanelen. Ik heb 14 panelen. verdeeld in drie groepen. één groep = 4 naast elkaar (verticaal gelijnd) en een rij van 4 erboven. Twee losse groepen met 3 panelen naast elkaar (verticaal gelijnd). Met name last van de 8 panelen die aan de voorkant van het huis zitten. Daar zit geen raam. de 6 aan de achterkant heeft minder problemen, daar zit ook een dakraam. Wil graag weten wat het kost om die 8 te voorzien, en wat de prijs is voor alle 14.

Gaas aanbrengen bij zonnepanelen tegen vogelnesten

Ik heb zelf een vogelnest verwijderd onder mijn zonnepanelen. Nu wil ik gaas aan laten brengen om te voorkomen dat er nieuwe nesten worden gemaakt. Wat kost het om deze bescherming aan te laten brengen (dus materiaal en uren). Verder wil ik graag weten wat er met de prijs kan worden gedaan als er binnen een straal van 300 meter 1 of 2 huizen meer dit willen laten doen.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag nesten onder zonnepanelen laten verwijderen en birdblockers laten aanbrengen

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een vogelnest onder een groep van 6 panelen. (zie foto's). Alleen de bovenste twee of drie panelen dienen los gemaakt te worden om bij het nest te kunnen komen.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

2 tal vogelnesten verwijderen onder zonnepanelen. Betreft schuin dak circa 45 graden, regengoot van het dak circa 3,5 meter.

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

Vorig jaar juli (12) zonnepanelen laten aanbrengen. De panelen liggen in 1 vlak, 3 x4 panelen. Zie nu dat vogels onder de panelen willen gaan nestelen. Wil zsm vogelwering laten aanbrengen en ontvang hiervoor graag offerte.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Wij hebben 10 zonnepanelen liggen (2 rijen van 5) hieronder zouden we graag de vogelnesten willen laten verwijderen en ze laten behandelen zodat ze niet meer terug komen. Wat is hiervan de mogelijkheden en de prijs??? Groet Peter Suurland

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en zorgen dat ze niet meer terugkomen

Op ons dak liggen al 7 jaar 20 zonnepanelen waar op verschillende plaatsen vogelnesten zitten. De panelen liggen in een vlak van 10 stuks in de lengte en 2 panelen hoog.

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

Ik zoek een dakdekker die nesten kan verwijderen en vogelwering kan plaatsen rondom mijn zonnepanelen. Dit betreft ongeveer 22 strekkende meter aan vogelwering.

Partners

Partners van Casius