Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord Scharwoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Noord Scharwoude heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Noord Scharwoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord Scharwoude of directe omgeving.

11 klanten uit Noord Scharwoude bevelen een bij Casius in Noord Scharwoude aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord Scharwoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Noord Scharwoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord Scharwoude:

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen

Onder een groep van 6 panelen zit een vogelnest. Zie gemarkeerd in bijlage

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een vogelnest onder een groep van 6 panelen. (zie foto's). Alleen de bovenste twee of drie panelen dienen los gemaakt te worden om bij het nest te kunnen komen.

Groen dak aanbouw

Wij willen graag een groen dak met sedum en kleine begroeiing. Het dak is 5,5 meter bij 2 meter. Het dak is nu bedekt met EPDM.

Dak vervangen aan buitenkant

Vervangen dak aan de buitenkant.Het betreft een schuin dak ongeveer 40 m2 per kant.

Dakrenovatie en plaatsen van dakramen

Breed dak ongeveer 50 pannen lengte en de hoogte 20 pannen lengte. De dakpannen zijn uit 1965 en moeten behouden blijven, dus worden terug geplaatst. Gaat om het vervangen van de panlatten en de tengels + het aan brengen van dakfolie. Daarnaast het plaatsen van 3 dakramen van 78x140.

Bitumen dakbedekking op carport vervangen

Ongeveer 54 m2 plat dak aanbrengen op een nieuwe carport.

Lood bij de dakkapel vervangen

Loodstrip leggen onder de dakkapel ongeveer 2.5 meter lang en 20 centimeter breed

Dakbedekking op de dakkapel vervangen

Nieuwe dakbedekking aanbrengen. Oppervlakte 1.40 x 2.70 meter met 1x uitloop. Aan 3 zijden daklijsten. 1x lange kant schuin onder de pannen.

Daklekkage opsporen en repareren

Op ons schuine zolderdak aan twee kanten op dezelfde plek vochtkringen. Ergens lekkage, maar waar? Visuele inspectie van pannendak leverde geen aanwijzingen op. Mogelijk door los/oud zink bij schoorsteen? Graag opsporen probleem/problemen en verhelpen daarvan. Ook graag inspectie van dakraam circa 3 meter verder op zolder: daaronder zit ook een vochtplek.

Dakgoot vervangen bij de schuur

Schuur dakgoot vervangen 330 cm lang en hij is 17 cm breed en een uitloop van 70 met schuine dak beugels. Graag totaal bedrag zodat ik vooraf weet wat ik achteraf moet betalen.

Lekkage lichtstraat

Er is minimale lekkage (bij hevige regenval) in de bovenhoek aan onze lichtstraat. Plat dak en lichtstraat is opstaand en iets schuin. Hoek van 30 graden.

Dakpannen goed leggen

Op het dak van mijn woning zijn twee dakpannen verschoven. In verband met lekkage wil ik deze graag terug laten leggen. De woning is via de voorzijde bereikbaar. En het gaat om de pannen op ongeveer 4 rijen vanaf de dakgoot.

Wij willen het platte dak van ons ...

Wij willen het platte dak van ons schuurtje vervangen ivm lekkage. De oppervlakte is 3.60 x 4.00 m. Ook willen wij weten wat de extra kosten zijn als we het dak meteen laten isoleren.

Vervangen rieten dak 5-hoekig ...

Vervangen rieten dak 5-hoekig tuinhuisje.