Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakkapellen renoveren:

Dakkapellen renoveren

Ik heb 2 stuks dakkappel uit bouwjaar 2001, Ongeveer 5,5 meter lengte per stuk. Opdracht: Vervangen houten zijwangen met zink en overige dakkappeldelen (boegdelen/lijsten/etc) in zink zetten. Werkhoogte: op 6-8 meter. Bijlage1: huidige situatie. Bijlage2: gewenste situatie (bij benadering, slechts een voorbeeld). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman die kan zijn auto kwijt voor de deur.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen renoveren uit heel Nederland:

Dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen

Ons vrijstaande huis heeft 2 woonlagen en een zadeldak met dakpannen. Ik wil dit hele dak laten renoveren. Ik wil het laten isoleren en er nieuwe dakpannen op laten leggen. Op dit moment zitten er 2 kleine dakkapellen op en ik wil er graag een dakkapel over de gehele breedte laten plaatsen van ongeveer 8 meter lang. Ons huis heeft een oppervlak van 9,5 x 5,5 meter, het dak moet door de vakman eerst even worden bekeken en opgemeten. Ik wil daarvoor een afspraak maken. Ik ontvang graag uw advies en een gedetailleerde offerte.

Zolder renoveren

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1972 en willen de zolder graag laten verbouwen. We willen er een slaapkamer met inloopkast, een kantoorruimte en als het mogelijk is ook een kleine badkamer. Er moeten ook dakkapellen geplaatst worden, zodat er meer ruimte komt. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en onze wensen te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde offerte. We hebben wat foto's als impressie bijgevoegd die het beeld dat wij voor ogen hebben weergeven.

Pannendak van een tussenwoning renoveren

Wij willen het pannendak van onze tussenwoning graag laten renoveren. Het gaat om 45 m² oppervlakte, er staan 2 dakkapellen op. We willen nieuwe panlatten en nieuwe zwarte betonpannen. Ook willen we folie onder de nieuwe pannen. We willen vanaf 11 oktober een afspraak inplannen, zodat u het dak kunt beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We willen de klus nog dit jaar laten uitvoeren.

Dak repareren of gehele dak renoveren

Graag offerte voor 1. Daklekkage opsporen en reparen. Betreft schuin dak, beide zijde met dakkapel. En/of: 2. Gehele dakrenovatie. Evt met 2 nieuwe dakkapellen. Geen idee hoeveel m². Huis is ongeveer 5 meter breed.

Franse kap renoveren en isoleren

Wij wonen in een oude eindwoning van 17,5 meter lang. De woning heeft een zogenaamde Franse kap ofwel mansardekap. De dakvlakken zijn in totaal 6 meter hoog. De kap begint direct boven de benedenverdieping. We willen de kap laten renoveren en daarbij ook laten isoleren. Het gaat om in totaal ongeveer 210 m². We willen er aan de voorkant 1 nieuw dakraam laten plaatsen. Aan de achterkant zitten 3 kleine dakkapellen. Ook willen we bij de renovatie nieuwe dakgoten laten plaatsen. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Bestaande dakkapel renoveren

Wij hebben twee houten dakkapellen waarvan de zijwanden en boeidelen te maken hebben met wat rotte delen en afbladderende verf met daaronder vochtig hout. We zouden graag alle boeidelen en zijwanden (4) vervangen voor kunststofdelen.

Pannendak renoveren en schoorsteen verwijderen

Wij wonen sinds kort in de door ons gekochte halfvrijstaande woning, die is gebouwd in de periode 1906-1930. We hebben momenteel lekkage langs 1 van de schoorstenen op het dak. We willen die lekkage laten verhelpen en bovendien een offerte ontvangen voor de totale renovatie van het dak. Het gaat om een zadeldak van in totaal ongeveer 100 m² met 2 schoorstenen en 2 dakkapellen en een stuk schuin pannendak op de dwars geplaatste bouw. Onze buren hebben het dak al vervangen. We willen één van de schoorstenen laten verwijderen en we willen ook bespreken hoe het dak geïsoleerd kan worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna graag uw offerte.

Dak repareren of renoveren

Er zijn op een aantal plekken kleine lekkage zichtbaar. Graag willen wij weten wat de kosten zijn voor het repareren van deze lekkage of wat de kosten zijn om het dak volledig te laten renoveren. Bij het renoveren zou het dan gaan om het plaatsen van een dampwerende folie en nieuwe pannen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2 en heeft 2 dakkapellen, 2 dakramen en een deur naar het dakterras. Daarnaast is er nog ene plat dak van ongeveer 15 m2 wat opnieuw gelegd moet worden.

Hellend pannendak renoveren

Het betreft een renovatie van een hellend pannendak, ongeveer 30 m2, plus vervanging van de dakbedekking van de 2 dakkapellen. Indien mogelijk ook vervanging dakgoot voor, ongeveer 5 meter lang en het nakijken van de dakconstructie in verband met het plaatsen van zonnepanelen.

Pannendak renoveren voor kleine VvE

Namens een kleine VvE van een complex met 3 woonlagen wil ik een offerte aanvragen voor de vervanging van ons pannendak. Er is op de 3e verdieping een zadeldak met aan de voorzijde 5 Velux dakramen en aan de achterzijde 2 grote dakkapellen. Ik heb het aantal dakpannen geteld en dat is per dakhelft 20 pannen verticaal en 58 pannen horizontaal. Er zijn aan 1 kant kantpannen en verder zijn er nokvorsten nodig. De huidige pannen zijn poreus en versleten. We willen nieuwe dakfolie, panlatten en dakpannen. Er is geen haast met de klus, maar we willen het wel in 2017 laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius