Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Naarden of directe omgeving.

366 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Naarden:

Folie aanbrengen onder de dakpannen

Ik zoek een dakdekker die folie kan realiseren on mijn dakpannen. Het betreft een schilddak met een dakoppervlakte van ongeveer 125 m², waarin 2 kapellen en een stenen schoorsteen. Graag zou ik een waterkerende, damp-open folie laten aanbrengen onder de pannen op het dakbeschot (onderdak). De bestaande pannen zijn grotendeels nog goed, een enkele zullen vervangen moeten worden. Het betreft een semi-vrijstaande woning.

Lichtkoepels vervangen en mogelijkheid lichtstraat bespreken

Wij willen graag de kappen van twee bestaande lichtkoepels (80 bij 80 en 100 bij 100 cm, gemeten aan de binnenzijde) laten vervangen. Één lichtkoepel lekt. Ik wil ook graag de mogelijkheden weten of er een lichtstaat gemaakt kan worden.

Dak vervangen

Het is een plat uitbouw dakje van 10 vierkante meter. Het staat vol water, dus de afwatering naar de regenpijp is niet juist gemaakt. De mogelijkheid van een lichtstraat wil ik ook graag apart in een prijs zien. Het gaat dus om het verwijderen van de oude dakdekking, het plaatsen van nieuwe dakdekking met een juiste afwatering. Apart in de offerte wat het zou kosten om er een lichtstraat van een paar meter (in overleg) in te maken. Het gaat om een plat bitumen (denk ik) dak waar nu geen grindstenen op zitten.

Buiten dakisolatie aanbrengen

Ik zou graag dakisolatie willen aanbrengen aan de buitenkant onder de pannen. Kunt u mij vertellen wat dit mij uiteindelijk oplevert en houdt het ook de warmte buiten in de zomer? Het dak is ongeveer 50 m2, zonder asbest. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren 30.

EPDM plaatsen op dak

In de tuin hebben wij een schuur gebouwd met een plat dak van circa 20 m2, met 1 schuine zijde. We zijn op zoek naar een dakdekker die het dak bedekt met EPDM. Wij hebben zelf al het materiaal gehaald, op zoek naar iemand die het kan uitvoeren.

Dakgoten vervangen

Het gaat om vervanging van de dakgoten zowel aan de voor- als achterzijde van één geheel pand (twee onder één kap). Graag diverse mogelijkheden waaronder kunststof. Momenteel hangen er zinken goten met daaromheen een bakgoot, deze is waarschijnlijk nog in goede staat. Ik wil de renovatie uitvoeren samen met de buren. Waarschijnlijk gaat het om 20 á 30 meter goot.

Noodreparatie aan een dakpannen dak met stormschade

Graag offerte en nood reparatie ivm weggewaaide hoekdakpannen.

Nieuwe rieten kap maken

Bij ons wordt het huidige pannendak verwijderd. Graag willen wij een offerte voor het aanbrengen van geïsoleerde dakplaten met daar op een nieuwe rieten kap. De woning is 15 meter lang, het dakvlak is totaal ongeveer 220 meter. Er zit 1 dakkapel op van 4 meter breed en er moeten 4 dakramen geplaatst worden van 80 bij 165.

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Bitumen plat dak vervangen

De uitbouw van mijn huis is 23 jaar oud. Recent was er een lekkage. Het Bitumen ziet er slecht uit, dus het zal vervangen moeten worden. Er zijn 3 lichtkoepels op het dak. Na eigen meting, kom ik tussen de 25 en 27 m2 uit. Heel graag zou ik een prijsindicatie van u ontvangen!

Boeidelen vervangen

Mijn stenen schuur heeft boeidelen van hout. Deze boeidelen wil ik graag laten vervangen voor kunststof, Trespa of Keralit. Het gaat om 2 delen van ongeveer 2 meter en 1 deel van 1 meter.

Dakdoorvoer maken en dakpan met pijp plaatsen

Ik wil een dakdoorvoer laten maken op een schuin pannendak 1e etage (boven garage) en een dakpan met pijp laten plaatsen om daar de afvoer van de airco op aan te kunnen sluiten.

Dakbedekking vernieuwen en vervangen

Jaren 39 huis, de dakbedekking moet vernieuwd en vervangen worden. Het gaat over 40-50 m²?

Schoorsteen vegen, hydrofoberen en lekkage dak verhelpen

De schoorsteen vegen, reinigen en hydrofobreren. Tevens een lekkage van het dak herstellen (misschien alleen wat pannen recht leggen) en eventueel een klein oud dakraampje vervangen. Als u het schoorsteenvegen niet kan doen, dan kan ik daar iemand anders voor vragen.

Dak isoleren en pannen vervangen

Isolatie buitenzijde kap + vervanging pannen

Dakpannen vernieuwen

Ik overweeg mijn dakpannen te laten vervangen.

EPDM dakgoot vervangen

Tussen twee daken van een uitgebouwd schuurtje bevindt zich een lekkende dakgoot van EPDM van ongeveer 700 cm lang en 60 cm breed. De goot bevindt zich op een hoogte van ongeveer 2 meter. Wij hebben zelf al wat reparaties uitgevoerd, maar de goot blijft lekken. Wij willen graag een offerte ontvangen voor de vervanging.

Dakrenovatie en reparatie

Ik heb een voorlopig koopcontract getekend voor een 2 onder 1 kap woning. Hier dient een leien dak gerenoveerd te worden welke grotendeels nog origineel is sinds de bouw midden jaren '30! Het zijn gebakken leien en de woonoppervlakte is 300 m2. Graag ontvang ik een indicatie voor de kosten hiervan.

Dakgoten en regenpijpen vernieuwen

Ik wil graag een nieuwe dakgoot van zink laten plaatsen. Het gaat om 2 zijden van 5.5 - 6 meter. Het gaat om een nieuwbouwhuis.

Bitumen balkonbedekking vervangen

Opdracht beschrijving: Het gaat om het verwijderen en vernieuwen van dakbedekking op een balkon van 1 bij 5 meter. Graag wil ik het volgende laten uitvoeren: 1 laag EUROBASE 46ÛP60 en 1 laag APP 470K24 aanbrengen volgens de geldende BDA norm. Randstroken van APP 470K24 aanbrengen. Nieuwe loden afvoer in trechtervorm aanbrengen richting regenpijp. Bestaande zinken dorpel bij balkondeuren verwijderen en nieuw zinken dorpel plaatsen. De bestaande loodstrips in het voegwerk balkon gewoon laten zitten en terug buigen.

Zinken dakbedekking leggen

Een dak nu bedekt met bitumen singles van ca. 80m2 graag vervangen voor een zinken dak.

Bitumen vervangen op verschillende daken

Achterzijde bij carport en bestaande dakbedekking berging, nieuwe uitbouw gedeeltes. -Slopen en afvoeren van bestaande dakbedekking ( chemisch afval) -Schoonmaken en spijkervrij maken van dak oppervlak, aanbrengen van een 2 lagen dakbedekking 1 x onderlaag mechanisch bevestigd. -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoeren. -1 x toplaag gemineraliseerd 4mm A kwaliteit. Volgens brand methode. Totaal 41 m2. -Het aanbrengen van nieuwe aluminium randafwerking rondom gehele dak. -Het aanbrengen van randstrook vanaf voorkant daktrim. Tot 10 cm op het platte dak. Achterzijde keuken uitbouw. -Verwijderen van randafwerking,en loden hwa -Schoonmaken en onevenheden verwijderen van dak oppervlak . -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoer . -Het overlagen van dakbedekking met gemineraliseerde toplaag , partioneel bevestigd om dampspanning af te voeren. -Volgens brand methode. Totaal 8 m2 -Het aanbrengen van nieuwe aluminium randafwerking rondom gehele dak. -Het aanbrengen van randstrook vanaf voorkant daktrim. Tot 10 cm op het platte dak. Voorzijde luivel entree + randafwerking houten opbouw naast dak -Slopen en afvoeren van bestaande dakbedekking ( chemisch afval) -Schoonmaken en spijkervrij maken van dak oppervlak, aanbrengen van een 2 lagen dakbedekking 1 x onderlaag mechanisch bevestigd. -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoer . -1 x toplaag gemineraliseerd 4mm A kwaliteit. Volgens brand methode. Totaal 5 m2 -Het aanbrengen van nieuwe zinken randafwerking rondom gehele dak

Dakpannen dak vernieuwen

Breedte van het huis is 5,8 meter en de lengte 7,8 meter. -/- 2 dakramen en dakkapel van 3 m2. Ongeveer 45 a 50 m2 totaal aan dakpannen. Het is een schuin dak voor en achter het huis. Nieuw folie en nieuwe panlatten. Vervangen pannen en vernieuwen afdekken etc. Standaard pannen, gladde versie.

Zinken dakbedekking aanbrengen en dakgoten vervangen

Graag een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden aan een jaren dertig hoekhuis in Naarden: - Verwijderen en aanbrengen van ca 27 m zinken dakgoot (met uitlopen). Voor-, zij- en achterkant, inclusief de erker. Boven de eerste verdieping. - Verwijderen en aanbrengen van zink op erker, luifel en dakkapel (met uitlopen).

Dakgoten schoonmaken

Ik heb aan de voorkant en achterkant een dakgoot van 6 meter die ik graag wil laten schoonmaken Ook gelijk het dak op de bijkeuken waar een regenpijp zit.