Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lisserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lisserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lisserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lisserbroek of directe omgeving.

58 klanten uit Lisserbroek bevelen een bij Casius in Lisserbroek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lisserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Lisserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lisserbroek:

Het isoleren en opnieuw bekleden van balkon

Wij willen ons balkon laten voorzien van isolatie en dakbedekking. Het betreft een woonhuis. Het gaat om een balkon op de 1e verdieping met daaronder een souterrain. Het souterrain willen wij in gebruik gaan nemen als verblijfsruimte en vandaar van buitenaf isoleren. Dit om de huidige koudebrug van het balkon naar het ondergelegen souterrain aan te pakken en tevens de ondergelegen ruimte beter te isoleren. Het is een balkon die aan de woonkamer grenst. Wij zijn van plan hier overheen een vlonder met kunststof planken te maken. Het gebruikte materiaal moet goed beloopbaar zijn. Er komen regelmatig mensen op te staan. Het gaat om een balkon van 18 m2 met daarin 3 afwaterpunten. Graag hebben wij dat het balkon een klein verloop krijgt, zodat het water automatisch naar de afwaterpunten stroomt.

Isolatie monteren

Voor een oude fruitloods waar momenteel horeca en een winkeltje in gevestigd zijn. Ik ben ik op zoek naar isolatie van buitenaf om het originele plafond binnen te laten zien, momenteel zijn daar witte platen tegenaan gezet voor isolatie. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Kunststof dakgoten en boeidelen monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de huidige dakgoten en boeidelen. De voorkeur gaat uit naar het plaatsen van kunststof dakgoten en boeidelen. De dakgoten zijn ongeveer 10 meter, 6 meter en 6 meter lang. Het betreft een schuin dak.

Golfplaten met asbest laten verwijderen

Binnenkort ga ik de woning op dit adres betrekken. Er staat een houten schuur van 7 bij 5 meter met een golfplaten dak. Het zou asbest kunnen zijn. Als dat zo is wat zijn de kosten dan om het verantwoord te verwijderen?

Daklekkage repareren

Ik heb een lekkage ergens in mijn dak waardoor de muur van de slaapkamer nat is geworden. Het is een schuin pannendak. Ik weet niet waar het lek zit, alleen waar het water naar binnen komt. Het dak is iets van 45 jaar oud. Wie kan het verhelpen en wat kost dat?

Dakbedekking plat zolderdak nazien of vervangen

Mijn zolderdak heeft een plat gedeelte dat 5 meter x 4.70 meter is. Daarin zijn gedeeltes met schoorsteen pijpen. Een schoorsteengedeelte heeft een lekkage bij harde regen. Wij weten niet of het door de schoorsteen komt of dat het materiaal op het platte dak lekt rond de schoorsteenpijp. Ik heb ook nog een schuurdak dat ook lekt. In eerste instantie wil ik graag eerst even alles laten nakijken, omdat ik niet precies waar de problemen precies zitten, daarna wil ik graag alles laten opknappen/vervangen wat nodig is.

Dakpannen schoonmaken

Ik wil graag de dakpannen van een vrijstaand huis laten schoonmaken. Betreft betonpannen. Zijn vooral aan één kant deels bemost en vuil. Huis is van 1990. Betreft 104 m². Dak begint al op eerste etage en is overal gemakkelijk bereikbaar. Impregneren graag apart meenemen in de prijs.

Daklekkage herstellen

Reparatie van de lekkage en vervanging van de lekkende dakpannen. Lekkage bij de ontluchtingspijp bij de dakpannen.

Vernieuwen deklaag

Bijna vlak dak van 20 meter lan bij 11 meter breed. Hoogte verschil midden naar zijkanten +- 10 cm. Afvoer grind. Aanbrengen isolatie. Nieuwe deklaag (bitumen).

reparatie lekkage oud zinken goot

Betreft een woning met zinkengoten (in hout), waarbij op een aantal punten (ik denk 4 à 5) sprake is van lekkage (op verbindingspunten tussen zinkendelen). Is oude goot met zink dat zeker 30 jaar oud zal zijn. Ik wil graag prijsopgave hebben hiervoor.

we willen een dakkapel laten plaatsen, ...

we willen een dakkapel laten plaatsen, deze kan ruw opgeleverd worden, aftimmeren doen we zelf. maat 3 meter, buitenkant trespa. kantelramen 2 stuks graag een offerte.

dakkapel 210 br. met in ieder geval ...

dakkapel 210 br. met in ieder geval opensl.raam./kunststof koz./plat dak/geen roosters/casco oplev./kleur gebr.wit/op:sporenkap,sporen om de 62 cm.,(klapkap in 2 delen) met a.d.binn.kant 12 mm.hardspaanpl. a.d. buitenkant regenwerende folie, tuss.de sporen zit isolatie. achterkant huis,tuinkant goed bereikbaar. dubbelglas, is pannendak, huis van 2001, lisserbroek. graag scherpe offerte. hebben geen haast. graag offerte incl. de hele mikmak dus niet nog aparte stelposten verg.aanvr. enz. bvd.,