Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Limmen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Limmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limmen of directe omgeving.

65 klanten uit Limmen bevelen een bij Casius in Limmen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Limmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limmen:

Isolatie en dakpannen aanbrengen

Het dak van de woning moet opgeknapt worden. Het dak heeft een oppervlakte van circa 100 m2. Hier moet een buitenisolatie op worden aangebracht en ook nieuwe dakpannen. Het dak is goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Leien leveren

Leveren van circa 250 leitjes van 20x 40 cm.

Dakpannen vervangen op beide dakvlakken

Betreft 2 dakvlakken 5 x 11 meter zonder kielgoten. In het dak zitten 2 dakramen, 1 openhaard loodslab en het zijn kantpannen. Er liggen nu kruispannen en de klant wil graag met de vakman overleggen over de materiaalkeuze.

Pannendak geheel vervangen

Bestaande pan kruispan. Dakvlakken 2x 55m (11x5m) geen kilgoten zwarte pan, pannenlatten vervangen

Dakpannen dak repareren en renoveren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor de reparatie en/of renovatie van ons dak dan wel voor het vervangen van de dakpannen. Het dak is 7 meter lang en loopt van de onderkant van de zolderverdieping in een punt (gelijke delen) naar de nok. In totaal zal dat circa 45 m2 zijn, grove schatting. En nog een dak met pannen van de schuur moet nagekeken worden. Het is een huis van de jaren 1960. Sindsdien is er niets mee gedaan. De nokvorsten zijn slecht aan het worden. Ik weet niet of het dak geïsoleerd is. Er moet in ieder geval dampwerendende folie aangebracht worden. Ik verneem graag van u.

Nieuw dak met isolatie maken

Het dak is ongeveer 65 m2 en deze willen wij graag renoveren. Het gaat om nieuwe pannen en isolatie met een waarde ronde de 3.6 a 4.0. Aan de voorzijde moet de boeideel een panbreedte zijn en de boeideel aan de achterzijde zullen kant pannen worden. Er is geen dakraam aanwezig en de aanwezige schoorsteen wordt verwijderd.

Gehele pannendak renoveren

Ik wil graag mijn pannendak laten renoveren. Ik wil het dak van buiten geïsoleerd met nieuwe pannen. Graag alles geleverd door de dakdekker. Aan de voorkant wil ik het dak 30 cm laten oversteken. Graag een passende offerte. Dak 10 cm isolatie minimaal, glimmende zwarte pannen en nieuwe goten met hout afwerking. Het gaat om een dakvlak van 12 bij 2.50 en om een dakvlak van 9 meter bij 2.50 meter.

Nieuwe dakpannen leggen

Graag ontvangen wij uw offerte voor leveren en monteren van dakpannen. Dit mogen sneldek pannen zijn. Kleur antraciet/zwart. Rechthoekig gebouw. Rechte topgevels. Het gaat om een dak van 87 m2. Het gebouw is 7 meter breed 13.50 meter lang. De goot zit op 2.66 meter hoog. De nok zit op ongeveer 5 meter hoog. Dak zal opgebouwd worden uit gordingen met daarover isobouw panelen. Gebouw is compleet nieuw. Vrij toegankelijk voor lichte vrachtauto. Goot is door ons nog te bepalen. Ik zit nu in het vergunningstraject.

Dakpannen vervangen

Wat kost het vervangen van ongeveer 2000 snel dakpannen en 48 nokvorsten? Het betreft het leveren en plaatsen. De nokvorsten zijn 36 meter en van de garage 12 meter. Het huis is 8.50 bij 9.50 meter.

Rieten dak op een nieuwe schuur maken

Wij zijn de bouw van een nieuwe schuur aan het voorbereiden. Het wordt een schuur met een rieten dak, met in het midden een wolfseind en links en rechts een wolfskap. Wij zullen de benodigde informatie toesturen en wij ontvangen graag een prijsopgave voor het maken van het rieten dak.

Complete inspectie voor herstel van het dak

Ik wil mijn hele dak laten inspecteren. Dus de staat van de dakpannen, dakplaten, gebruikte folies, nokvorsten e.d. Het huis is in 1975 gebouwd en heeft nog de originele dakpannen. N.a.v. de inspectie ontvangen wij graag een offerte voor de kosten van de herstelwerkzaamheden.

Nokvorsten opnieuw bevestigen

Wij willen graag over een lengte van 3 meter de nokvorsten opnieuw vastzetten in verband met lichte lekkage van de garageopbouw. Hoogte 5,70 meter. Ook is een nokvorst ingekort welke nu aan de westzijde open ligt voor regen door krimping vulmateriaal.

Boeideel dakkapel vervangen

Houten boeideel vervangen voor de dakkapel op de eerste verdieping. Toegankelijk via plat dak van de garage. De huidige planken zijn rot op de plek waar ze elkaar raken. De afmeting is ongeveer 360 x 27 cm. We willen graag garantieplaat.

Verschoven dakpan bij het dakraam rechtleggen

Tijdens een van de winterstormen is een dakpan, precies naast het dakraam verschoven. Dakpan is nog helemaal heel maar we hebben indien nodig nog reserve. Graag willen wij deze weer op zijn plek hebben om lekkage te voorkomen.

Daklekkage verhelpen en dak vervangen

Eenvoudige vrijstaande woning heeft daklekkage. Moet verholpen worden, liefst z.s.m. Tevens is de bedoeling op dak en goten door nieuwe pannen en nieuwe goten te vervangen. Het gaat om vervanging van geschat ca. 750 dakpannen (ca. 33x40), eventueel indien nodig dakspanten repareren/vervangen.