Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leimuiderbrug te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leimuiderbrug heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leimuiderbrug u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leimuiderbrug of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leimuiderbrug bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leimuiderbrug staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leimuiderbrug:

Groen dak op veranda

ik wil graag het dak van de nieuwe veranda (5x3) groen krijgen dmv sedum. Kan dat en kunt u offerte uitbrengen? Het huidige dak is EPM-folie.

Plat dak vervangen

Ik heb een plat dak van een gebouw van 1 verdieping dus werkhoogte ca 3 mtr de oppervlakte bedraagt ca 280 m2 graag ontvang ik een prijsopgave om alleen de bitumen te vervangen en een prijsopgave met isolatie , wellicht weet u ook of daar subsidie mogelijkheden voor zijn. Alvast bedankt.

Dakpannen vervangen

dakpannen monier sneldek vervangen ongeveer 28 m2 inclusief dampdoorlatende folie, panlatten en stoflatten. Ook graag de 6 meter nokvorsten inclusief ondervorst. In het dak zitten geen dakramen of schoorstenen. Dus gewoon recht toe recht aan.

Dak van terras bedekken

Ik wil graag een prijsopgave vragen om het dak van ons vlakke terras op de eerste verdieping te bedekken (er is mogelijk een lekkage). Het oppervlak is 18 m² en is momenteel bedekt met drainage tegels. We zijn van plan om het terras in de toekomst te gebruiken.

Een dakgoot vervangen door een kunststof goot

Ik zoek een loodgieter die de dakgoot aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan vervangen. Ik zie graag een kunststof dakgoot terug als vervanging. De bekisting is als het goed is nog in goede staat. Het betreft 630 cm aan dakgoot.

Isoleren van puntdak en bedekken met nieuwe dakpannen

Het betreft een stijl puntdak van een jaren-30 woning, die geïsoleerd moet worden en bedekt met nieuwe pannen. er zitten drie dakramen in en ook is er aan beide zijden aansluiting met de buren. Kan dit netjes afgewerkt worden?

Plat dak met bitumen en daarop zonnepanelen opnieuw bedekken

We hebben nog niet zo lang zonnepanelen op ons platte bitumen dak maar willen nu samen met de buren ons platte dak opnieuw bedekken. Het dak is 35 m2. Welke dakdekker heeft ervaring met tijdelijk verplaatsen van zonnepanelen waardoor er een nieuwe bitumen laag gelegd kan worden en daarna de zonnepanelen weer aangesloten worden?

Lekkage herstellen van koperen dakgoten

Er liggen momenteel koperen dakgoten uit 2004 op mijn dak. Op 3 plekken is er sprake van lekkage. Ik wil deze graag laten repareren en de rest van de goten willen we ook graag laten controleren rondom vrijstaand huis. De hoogste goot is ongeveer 6m hoog.

Dakpannen vervangen en lekkage dakkapel verhelpen

Ik wil een aantal dakpannen vervangen en een lekkage aan mijn dakkapel verhelpen. Mijn dak is 8 meter breed. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbedekking bijkeuken vervangen

Op het platte dak van de bijkeuken wil ik de dakbedekking laten vervangen, met een oppervlakte van circa 12-15 m2. Tevens zorgen dat bij extreme regenval het overtollig water goed weg kan. Onlangs hadden we veel lekkage in de keuken.

Isoleren van plat dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van ons platte dak (wat gelegd kan worden bovenop bestaande dakbedekking) en een nieuwe daklaag daarna er bovenop. Tevens het verhogen van de voorgeven ten behoeve van deze isolatie. Ons dak is circa 45 m2, plat dak in Amsterdam. Graag zie ik in de offerte ook de verdeling isolatie kosten (persoonlijk voor ons) versus overige kosten (voor VvE) apart. Hartelijk dank!

New roof with insulation

We need to renew the roof and we would like insulation of the roof and if possible also spouwmuurisolatie. House is a hoekwoning from 1929, flat roof ca. 8 x 5 m with stones and currently no insulation. The new roof should support solar panels that we are also considering. Dakbedekking willen we: EPDM, roofing (bitumen), maar ik laat mij graag adviseren door de vakman.

Dakrenovatie

Wij willen onze prefab bungalow uit 1980 voorzien van nieuwe antraciet dakpannen en isolatie. Dak is 235m2 het is de bedoeling dat de vakman het materieel levert.

Vegetatiedak laten aanleggen

Het betreft een woning (90 m2) uit 1874. Wij willen graag de kosten weten van het aanleggen van een extensieve groene dakbedekking. Mijn dak heeft hoogteverschillen.

Lekkage verhelpen op zolder

op 23 juni jl werd er een lekkage geconstateerd op zolder achter het schot. Van de buurman vernomen dat de oorzaak een stukje cement is die losgeraakt is vanaf de nok v/h dak. wij willen graag dat iemand met verstand van zaken komt kijken of het ontstane gat weer met cement of een opvulbaar schuim opnieuw gedicht kan worden of dat de hele nok v/h dak van links naar rechts vervangen moet worden. Graag advies hierover tevens een offerte. Alvast bedankt voor uw reactie

Dak bedekken met zink of zinklook

Het is een bestaand dak met pannen welke wij willen laten bedekken met zink of zink look, totale oppervlakte is 93 m2.

Dakbedekking vervangen van schuurdak

Ik wil graag het dak van mijn schuur laten repareren in verband met een lekkage. Het gaat om een schuur van 2 x 4 meter. Het dak is plat en daar zitten grindsteentjes op. Ik kan geen vochtplek zien, maar er druppelt water op de grond en schimmel vormt zich aan de zijkant. Met een ladder is makkelijk op het dak te komen.

Een bitumen dak voorzien van een groen dak

Ik zoek een dakdekker die mijn bitumen afdakje voor fietsen kan voorzien van een groen dak. Het dak is 12 m2 groot een heeft een draagkracht tot 130 kg/m2.

Dakrenovatie

Vervangen dakbeschot, aanbrengen isolatie, verwijderen dakpannen, plaatsen nieuwe, alles aansluiten op bestaande dakgoten en windveren, vervangen loodslabbe schoorsteen, en aansluiting ander dak en plaatsen Velux dakraam. Schatting ruim 110-125 m2.

Dak vervangen en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die het dak van mijn jaren 30 woning kan isoleren. Ik heb nu een puntdak waar dakpannen op liggen. Deze moeten verwijderd worden, daarna afvoeren, dak isoleren, en daarna nieuwe dakpannen plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 70 m2.

Aanvullend isoleren van 2 platte daken op schuren

Ik wil een plat dak van mijn schuur en die van de buurvrouw beter laten isoleren. Basis is balkenlaag 55 cm uit elkaar. Daarboven op een multiplex plaat. Daarboven op een laag bitumen. Plan is: op bestaande bitumenlaag isolatie aanbrengen met daarboven op een nieuwe laag bitumen. De daken zijn een 3 hoeks vorm en niet recht. Oppervlakte is ongeveer 2 x 2 x 3,70 meter.

Riet en dakpannen

Wij willen graag vrijblijvende offertes ontvangen. Wij hebben een dak waarvan 50% riet is. Wij willen dit of laten repareren en een gesloten constructie laten zetten. Of willen wij alles laten vervangen door nieuwe (lichtere) pannen. Incl. isolatie.

Afwateringscapaciteit op dak verhogen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die een extra waterafvoer op het dak kan plaatsen in verband met te kleine afwateringscapaciteit. Ook zijn de ontluchtingskanalen op het dak verkeerd aangesloten, deze dienen opnieuw aangesloten te worden.

Bitumen vastzetten rondom rookkanalen

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking op het dak van een complex kan vastzetten. De bitumen is losgekomen bij de opbouw voor een rookgaskanaal. Het gaat om één strook, op één plek, dus dat zou een simpele klus moeten zijn. Wellicht is het nog een overweging om bij alle zes rookgaskanaalopbouwen die op het dak staan de bitumen stroken mechanisch af te dichten.

Dak van bijkeuken vervangen

Het betreft een bestaande bijkeuken waar nu draadglas op ligt. Het is een schuin dak en het draadglas moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik er andere bedekking op laten plaatsen (ik weet nog niet wat voor bedekking, ik laat mij adviseren). Het dak is 2 bij 2 meter. Graag een offerte hiervoor.