Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor isolatie rieten dak:

Isolatie rieten dak

Het gaat om de isolatie van een rieten dak van een oude boerderij. Het betreft een oppervlakte van 330 vierkante meter.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie rieten dak uit heel Nederland:

Hellend Sarkindak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen, Leien. Wat is de oppervlakte van uw dak? Het dak is 160 m2 en inclusief 2 dakkapellen komt het op ongeveer 190 m2. We hebben nu een rieten dak wat we willen vervangen voor een dakpannen dak. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een rietendak en willen dit vervangen voor mooie dakpannen die passen bij het huis. Het is een traditioneel dak zonder isolatie en spaanplaat. Wat zouden de kosten hiervan zijn.

Dak renovatie en isolatie

Het betreft een zadeldak. Hier dienen de sporen en mulden dakpannen vervangen te worden. En graag isoleren met UniDek platen. Het slopen van het rieten dakbeschot en pannen wordt gedaan. De gordingen zijn goed, hierop kunnen de UniDek platen bevestigd worden. Alleen van het bovenste dakvlak tot de nok. De steile dakhelling met dakkapel blijft origineel. Het is een hoekhuis met stenen schoorsteen op de hoek, geen andere dak doorvoeren aanwezig.

Rieten schroefdak vernieuwen met EPDM leien

Het gaat om vervanging van een bestaand rieten schroefdak. Het dak is blijkbaar niet geïsoleerd. Riet moet verwijderd worden, isolatie geplaatst op bestaand dakbeschot, en EPDM leien als afwerking. Huis afmeting is 8 meter x 10 meter. Vraag is: kunnen goten ook geplaatst worden?

Oude schuur verbouwen tot bed & breakfast

Wij willen een oude schuur met rieten dak, afmeting 25 x 14 meter verbouwen. Er moeten 2 B&B kamers met badkamer gerealiseerd worden, een multifunctionele ruimte waar workshops gegeven kunnen worden en een zolder tbv wijnproeverijen. De bouwconstructie dient nagekeken te worden, natuurlijk brandwerende isolatie en een egale vloer. Gevoel van de balkenconstructie dient zoveel mogelijk in tact te blijven. We moeten het huis met de schuur nog aanschaffen.

Dak laten vervangen

Van een woning die te koop staat dient per direct de kap te worden vervangen, wij hebben wellicht interesse om deze woning te kopen. Het is nu een half gedekte rieten kap zonder isolatie. Het gaat om een dak van circa 15 meter lang en 7 meter breed aan de voet en een nok hoogte boven de rand van circa 3.5 meter. Moet van dakpannen worden met isolatie.

Dakleien in plaats van rieten dak

Ik heb nu een oud rieten dak en ik wil een nieuw leien dak. Ik wil het bestaande rieten dak van ongeveer 200 m2 vervangen door isolatie en leien dakbedekking. Het is een boerderij dak.

Asbest verwijderen van dak en nieuwe platen en isolatie aanbrengen

Asbest dakplaten verwijderen van een oud achterhuisje (begane grond en dan gelijk zolder/dak) ongeveer 80 m². Daarna nieuwe platen en isolatie aanbrengen. (Waarna er een rieten kap op komt, wat al is uitbesteed).

Rieten dak vernieuwen

Het betreft een open rieten kap waarvan een oud deel verwijderd dient te worden en vervangen voor een nieuwe scharnierkap met een isolatie waarde van 4 met dakpannen. De afmetingen van het rieten dak zijn ongeveer 10-12 meter nok en 7-8 meter naar beneden aan weerszijden. De hoogte is zo'n 10 meter tot aan de nok. Ook op het voorhuis zou ik nieuwe dakpannen willen met eventueel nieuw dakbeschot. De afmetingen zijn hier ongeveer 10 meter breed bij 5-6 meter naar beneden aan weerszijden.

Rieten dak door dakpannen vervangen

Gedeeltelijke vervanging rieten dak door pannen. Het zal tussen de 45 en de 70 m2 zijn. Het riet is gedekt op een open dak. Dat deel dichtmaken en het aanbrengen van maximale isolatie onder de pannen. Kilgoot maken met aan de ene zijde riet en de andere zijde dakpannen. U dient dus zowel met riet te kunnen werken en met dakpannen. Eventueel kan ik oom voor het riet mijn eigen rietdekker die het onderhoud doet, vragen. Bij de gemeente ligt de aanvraag of dit mag. Ik zoek een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bent u de ervaren, professionele dakdekker die ik zoek?

Verbouwing van de boerderij

We hebben een boerderij gekocht, die geheel leeg is van binnen. Er moet ongeveer 300 m2 aan binnenwanden worden geplaatst. Dit mogen gipswanden zijn. 200 m2 voorzetwand plaatsen tegen de bestaande gevel. Wanden inclusief isolatie. Daarnaast nog ongeveer 140 m2 folie en gipsplaat tegen het dak plaatsen voor de afwerking van het rieten dak aan de binnenzijde.