Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor afschot herstellen van plat dak uitbouw:

Afschot herstellen van plat dak uitbouw

Wij willen het afschot herstellen van een platte dak uitbouw. Het betreft een uitbouw aan twee zijden. Achter en de zijkant waar water niet goed wegloopt en na regen deels (te) lang blijft liggen op de platte daken. De klant wil graag met de vakman overleggen over wat er precies moet gebeuren.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afschot herstellen van plat dak uitbouw uit heel Nederland:

Kruipluik aanbrengen in aanbouw en afschot in riool herstellen

We hebben regelmatig verstopping in een gedeelte van ons riool. Uit rioolinspectie blijkt dat dit ontstaat door een fout die is gemaakt bij het plaatsen van het riool ten tijde van de aanleg van de aanbouw. Op dat moment is er een verkeerd afschot gemaakt. Om dit probleem op te kunnen lossen zal er eerst een kruipluik in de aanbouw moeten worden gemaakt. De ruimte hiervoor is beperkt, omdat er vloerverwarming is aangebracht in een groot deel van de vloer. Daarna zal het bestaande riool in de aanbouw met de juiste afschot moeten worden geplaatst. Onduidelijk is of er voldoende ruimte is onder de aanbouw of dat er nog gegraven moet worden. En let op: In Capelle aan den IJssel is sprake van een hoge grondwaterstand.

Economisch afgeschreven dakbedekkingen vernieuwen

Vernieuwen van de economisch afgeschreven dakbedekking op 4 plekken: 1. 10 vierkante meter dakbedekking uitbouw 2e etage. 2. 8 vierkante meter dakbedekking uitbouw 1e etage. 3. 11 vierkante meter dakbedekking plat dak keuken en het plaatsen van een daklichtkoepel. 4. 20 vierkante meter dakbedekking dakterras boven woonkamer en een slecht afschot herstellen.

Dakgoot herstellen

Wij hebben een dakgoot aan onze schuur, waarin het water blijft staan doordat het afschot niet goed is. Er is ook wat lekkage aan die kant van de goot. Vanaf het zadeldakje is de bitumen dakbedekking doorgeplakt in die goot. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies voor de beste aanpak en de kosten daarvan.

Plat dak isoleren

Het gaat om een bestaande woning met een plat dak (van c.a. 175 m2) van mastiek met stenen. Dat moet eraf en afgevoerd worden. Vervolgens willen wij het dak opnieuw geïsoleerd worden met EPDM en afschot. Er zit nu een kleine lekkage dus het liefst zo mogelijk, mocht het niet op korte termijn mogelijk zijn dan herstellen we dat eerst plaatselijk. We horen dan graag wanneer u tijd heeft om het hele dak aan te pakken.

Plat dak vernieuwen

Ik wil mijn plat dak renoveren. De afmetingen zijn 13 * 2,5 meter. Pvc graag vervangen door epdm. Afschot herstellen want nu blijft er een plas water op liggen na een regenbui. Het dak is makkelijk te bereiken.

Gres riolering in de voortuin vervangen

- In de voortuin wil ik graag ongeveer 10 meter gres-leiding vervangen door dikwandige PVC en opnieuw installeren onder voldoende afschot. - Beplanting verwijderen in het rioolleiding tracé; - Sleuf graven en vrij gekomen grond in depot zetten langs de sleuf; - Oude buis en eventueel verzamel / controle putten verwijderen en afvoeren voor recycling; - Nieuwe hoogwaardige PVC buis installeren (inclusief opgehaalde ontstoppingspunten); - Bestaande aansluitingen op de terreinleiding aan de buitengevels overnemen en aansluiten op de nieuwe buis; - Nieuw geïnstalleerde terreinleiding afdekken met schoon zand (om schade aan PVC materialen te voorkomen); - De gegraven sleuf vullen met originele grond en verdichten (trillen) met sleuven wacker; - De voortuin herstellen.

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren: * Tegelvloer (60 X 60 tegels) moet vervangen worden in verband met ontbreken kimband en holle ruimtes/ onvoldoende lijmdekking. De totale oppervlakte van de badkamer is 220 cm x 260 cm; * Douchegoot aarden en klimband aanbrengen; * De vloer moet onder afschot gelegd worden naar de douchehoek/inloopdouche; * Riolering toilet (onder/achter bad langs) gebruikte 90 graden hoeken vervangen door 2 x 45 graden hoeken (zo nodig badombouw aanpassen/verhogen); * Reguliere gipsplaat van badombouw en toilet ombouw vervangen door greenboard gipsplaat, kimband rondom bad aanbrengen, opnieuw tegelen, voegen en afkitten; * Daarnaast herstellen: Bad opnieuw plaatsen en toilet opnieuw monteren; * Alles blijft op dezelfde plaats; * Tegels, douchegoot, bad, toilet en badmeubel reeds aanwezig; * Overige (aansluit)materialen zoals hoeken ten behoeve van de riolering, aardedraad, tegellijm, kimband, kit et cetera graag meeberekenen.

Bestrating in de tuin herstellen

Ten gevolge van de aanbouw in de achtertuin moet hier weer een stuk van opnieuw gelegd worden (ongeveer 7 m2) deze moet aangesloten worden op het pad naar achteren (dat moet opgehoogd worden) en de nieuwe bestrating moet ook om een putje aangepast worden. Daarnaast is het terras aan de schuurkant ooit verkeerd gelegd (afschot naar tuin toe) en dat willen we ook aangepast hebben. Start: binnen 3 weken.

Doucheruimte renoveren

Renoveren doucheruimte: - bestaande douche ombouwen tot inloopdouche. - vervangen/aanpassen douche vloer van 6 m2 bestaand tegelwerk aanpassen. Vooraf de vloer aansmeren en vloer op afschot maken. - 2 m2 wandtegels herstellen. Exclusief het sloopwerk en het afvoeren van het sloopmateriaal. Ik zorg zelf voor de tegels.

Vloer en wanden betegelen

Ik ga binnenkort het bad verwijderen in mijn badkamer. Ik zal er zelf een doucheputje plaatsen. Daarna wil ik het tegelwerk van de wanden en vloer laten herstellen. Het gaat om in totaal 4 m² wandtegels en een stuk vloer van ongeveer 1,75 x 2,4 meter. De vloer moet op afschot orden gelegd naar het afvoerputje. Ik zal zelf bijpassende tegels aanschaffen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden.