Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Landsmeer of directe omgeving.

136 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Landsmeer:

Dak renoveren

Dak is voorzien van dakpannen, onderdak is alleen van hout. Daar moet iets op worden aangebracht zodat ik mijn zolder beter kan isoleren. Plaats ik alleen een dampopen folie op het bestaande dak. Of ga ik er voor om het houten dakbeschot te vervangen voor andere platen. Enige nadeel wat er bij speelt is de hoogte van het dak. Niet dat mijn dakpannen hoger komen te liggen dan de buren aangezien het een rijtjeswoning is. Hoor graag van jullie.

Dak vervangen

Het betreft ongeveer 80 m2 pannendak (oud hollandse pan) en 20 m2 plat dak met bitumen. Dit wil ik verwijderen en daarna afvoeren, en het vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Dak vervangen en wellicht isolatie

Ons platte dak is aan vervanging toe. Wij weten niet of, en zo ja, hoe goed het dak is geïsoleerd. Graag willen wij hier info over. Wij zouden in de toekomst graag zonnepanelen op het dak willen, dus een dak dat dat toelaat is wat wij prefereren. Het gaat om 50 m2.

Plat dak isoleren en opnieuw bedekken

Het gedeelte van het huis op de begane grond heeft een plat dak (50 m2) met bitumen (zonder grind) waaronder een dunne (2cm?) isolatielaag uit 1978 ligt op planken. Daaronder balken en gips plafond zonder isolatie. Ik wil het graag vanaf de buitenkant isoleren en er nog een bitumen laag op laten leggen.

Het vervangen van dakpannen van een hoekwoning

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van alle dakpannen van mijn dak. Het gaat om een hoekwoning met een schuin pannendak. Het gaat om 540 bij 4 en 5,4 bij 2 meter. De staat van de panlatten en dakfolie is onbekend.

Dakconstructie veranderen

Ik ben op zoek naar een aannemer die de dakconstructie van mijn schuur, afmeting 8 bij 8 meter, kan wijzigen. Huidige situatie is een zadeldak, dit dient een mansardedak te worden. Daarvoor dient aan twee kanten metselwerk (en daarna pleisteren) verricht te worden.

Het vervangen van panlatten van een woning

Ik zoek een dakdekker die de achterzijde van mijn schuine pannendak kan renoveren. Het gaat om het vervangen van de panlatten (13 m2) en het vervangen/verwijderen van de dakaarde. Wellicht moet het dakzeil ook vervangen worden. Dit moet in ieder geval geïnspecteerd worden.

Tuinhuis dak bedekken

Ik wil het dak van mijn schuur bedekken. Ongeveer 14 m2 bitumen en er zit nog een overkapping aan vast die ik met zink wil laten bedekken. Er ligt nu niks op dus ik wil het zo snel mogelijk laten doen.

Keramische dakpannen vervangen

Ik wil van het dak (ongeveer 50 m2) van mijn hoekhuis de keramische dakpannen laten vervangen.

Dakrenovatie plat dak

I want to install solar panels in my roof, these solar panels are Bifacial, that means that they profit a lot of having a white background. My roof has 2 parts: - A flat roof, 3 x 5 meter, with a roof window, that has been recently renovated and I would like to make white. - A Tile pitched roof, 2 x 5 meter + 4 x 5 meter, that has not been renovated in a very long time, and will be fully covered by solar panels. We would like it to be fully renovated, with very good isolation, and fully white.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van mij dakbedekking op een plat dak. Onder het grind ligt bituum en de oppervlakte is 100 m2. Eventueel dienen er nieuwe kappen geplaatst te worden voor de ontluchtingskanelen van een lichtkoepel.

Houten boeidelen vervangen

De houten boeidelen van mijn woning zijn op meerdere plekken slecht. Er zijn delen rot. De dakgoot schijnt goed te zijn. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de boeidelen te controleren en te laten beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Unilin dakelementen plaatsen

Voor een stolpboerderij zijn wij op zoek naar dakspecialisten die ervaring hebben in het plaatsen van Unilin dakelementen. De opdracht richt zich op het plaatsen van de elementen met een totale oppervlakte van 410 m2. Het legplan is voorhanden. Voor de klus is drie a vier dagen uitgetrokken en voor een kraan wordt gezorgd. Ik zoek mensen met kennis en ervaring met Unilin dakelementen. Er is een bouwploeg om met u mee te werken.

Dakpannen vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen laten vervangen. De oppervlakte van het dak is circa 58 m2. Er is ook een dakkapel, deze neemt circa 13.50 m2 aan ruimte in. Oppervlakte van de te vervangen dakpannen is daardoor circa 44.50 m2.

Plat bitumen dak vervangen

Graag ontvangen we een offerte om op korte termijn, een dezer dagen of uiterlijk weken, het bitumen op ons platte dak te vervangen. Er kan een laag overheen. Het betreft zo'n 12 m2. Ik kan eventueel foto's opsturen. Graag zo snel mogelijk een reactie.

Dakconstructie ontmantelen

De opdracht is voor het ontmantelen het dak van een stolpboerderij in Noord-Holland. De werkzaamheden bestaan uit de volgende aspecten: -verwijderen dakpannen -verwijderen en afvoeren isolatieplaten, PUR op Multiplex -verwijderen sporen, worden hergebruikt -verwijderen hoekkepers, worden hergebruikt Het dak heeft een oppervlakte van 270 m2.

Dakgoten vervangen

Ik wil graag twee nieuwe dakgoten laten plaatsen, liefst een zinken dakgoot, inclusief nieuwe beugels en regenpijpen. Het gaat om een lengte van ongeveer 2 keer 6 meter.

Dak van de serre vervangen

Ik wil de kunststofplaten van mijn serre laten vervangen. Het zijn melk-transparante platen, volgens mij heten ze kanaalplaten. Waarschijnlijk is het materiaal polycarbonaat. Het betreft 1 plaat van 400 x 110 cm, 2 platen van 400 x 125 cm en 2 platen van totaal 400 x 120 cm in 2 delen (diagonaal) gemonteerd. Op de grensvlakken zijn de platen aan de bovenkant afgedekt met aluminium strips (met rubber), aan de muurzijde is kit aangebracht.

Daklekkage repareren

Lekkage op dak

Repareren van de zinken dakgoot

Een las tussen 2 delen van een zinken dakgoot is stuk. Daardoor komt het water door de las heen. Graag prijsopgave voor reparatie

Lekkage bij dakraam verhelpen

Vorig jaar mei hebben wij een tweedehands Velux dakraam laten plaatsen. Nu is er tijdens een erge stortbui lekkage aan de aftimmering van de binnenkant in de hoek. Het komt letterlijk naar binnen gestroomd, maar als het gewoon normaal regent is er niets aan de hand. Graag zou ik van tevoren willen weten wat dit ongeveer gaat kosten.

Controle en reparatie plat dak

Graag zouden wij het platte dak op onze aanbouw willen laten nakijken ivm lekkage binnen. Het dak is ongeveer 20 jaar oud.

Compleet vervangen pannendak

Het complete pannendak 7 meter x 10 meter moet vervangen worden en geisoleerd. Alleen de balken kunnen blijven zitten. Het is een mansardekap.

Inspectie en reparatie dakkapel

Circa 20 jaar oude dakkapel geeft sinds kort lekkage. Graag offerte voor inspectie en vervolgens reparatie. Lijkt op het platte dak van de dakkapel te zitten.

Dak lekt bij de aansluiting met de ...

Dak lekt bij de aansluiting met de schoorsteen en waarschijnlijk vanuit de schoorsteen zelf. De lekkage moet worden verholpen.